Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 795
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от мен.Направо завиждам,че не съм била на серенадата под Майчин дом.Надявам се другия път като дойда в София да се запозная и с другите момичета.Боби радвам се ,че пътуването и минало и вече си си у дома,целувки на малката чаровница.Как е Лео?Лека седмица.Честит празник на всички,които празнуват и имат имен ден.

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 09:11 от grigori

# 631
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Радвам се за всички - всичко е минало добре и сте щастливи и доволни. Какво по-хубаво от това в живота.
По план график няма да мога да дойда на коледния купон  Confused А много ми се искаше.
Отиваме си на Сливен, половинката има работа за вършене - дано тръгнат нещата със сувенирите предколедно  Praynig
Трябва и къща да намерим тази седмица  ooooh!
След коледно сме си в София ъгейн. Все още нямаме планове за НГ. И украса нямам, не знам къде да я направя. Май най-добре да украся колата, че все ще сме на път  Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи
   bouquet

# 632

Хайде и малко да почерпя за здравето на моето момче!
Да ми е здраво и да ме слуша - другото ще го наредим  Mr. Green Heart Eyes
Честит празник и на всички други празнуващи  Hug

# 633
Честит празник на всички именници желая! Много здраве и успехи!!!

Григори, Лео малко болен, ама го лекувам, варих му пиле с ориз, че разстройство имаше, простинал...а и смяната на храните не му действа явно добре (у нас и в пансиона). Само се Гушкаме сега Wink

# 634
Lennyh , Честит празник ! Да ти е жив и здрав момъкът , много да се слушате и все така да се разбирате ! Любов и хармония да има в дома ви ! А на него пожелавам здраве , късмет и благополучие !Да си носи името с достойнство , да го предава с гордост , защото човек за името живее и само с име е Човек ! Весел празник и наздраве !

Честит Празник и на всички , които имат повод да почерпят днес ! Нека Св. Николай Чудотворец бди над вас и семействата ви и всеки ден ви носи по едно малко чудо ! Praynig

# 635
  Честит имен ден на всички именници   bouquet

Айде на рибата Simple Smile

# 636
Добър вечер.
Лени, жив и здрав да е именика, много късмет и успехи му желая  Hugbouquet

Честит празник на всички !
Коледният купон на 11 декември ли е ?

# 637
Честито на именниците - да им е живо и здраво името.

# 638
  • София
Лени - честит празник на момчето ти! Да е жив и здрав, късметлия!
На всички които имат именници - също пожелавам щастие и късмет.
А на всички дами - весело изкарване на рибния празник!

# 639
Честито на всички именнички и именници! Да сте живи и здрави, усмихнати и с много късмет!

# 640
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Да ви е живо и здраво името!
  Hug
Лени, Честит Празник в твоя дом!

Срещата със Сварчето и Chanel - 05.12 - София

Паролата ще раздам на лични - хайде сега - искайте си я  Mr. Green

Исках да ги кача във фейса , но нещо бавничко зарежда , ще ги сложа и там, но след няколко дни

Целувки на всички!  Heart Eyes

Лека, момичета!

# 641
  • гр.Плевен
Честит имен ден на всички днешни именници!

Дором, леко и бързо възстановяване! Ама доколкото разбирам, то вече е започнало със серенадата.  Grinning

Боби, честито ви завръщане у дома. Дано следващият път да ви се разминат лошите емоции.  Hug

Лени, да ти е жив и здрав именника!   bouquet

Гледам, че и за украсяване сте се разговорили, моята украса още си стои в другата къща, а и не знам къде ще я слагам тук(върху някой кашон сигурно)  Mr. Green

Много  Hug на всички!

# 642
Добро утро .
 Lady-B, искам си я Mr. Green.
Оживяхте ли след празника ?
Аз така се натъпках, че не можах да заспя дълго време, а като заспах, сънувах едни кошмари ooooh!...
Ние с дъщеря ми започнахме украсата за Коледа - украсихме елхата, камината и тук-там някои нещица .
Остава да сложим лампичките .
Спокоен ден на всички  Hug.

# 643
Алекс, много рано си станала Wink
Лек ден ти желая  Hug

# 644
Благодаря ти, Izma, и на теб Hug.
Снощи прекалих с всичко и сега ще си плащам  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт