Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 794
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен.Хубав и спокоен ден.Алекс благодаря за кафето.

# 646
Добро утро,
ма много ранобудни тук ей... Hug
Аз приключих с плановете за тази година,явно не трябва да планувам дори и малки нещица.Нищо не ми се получава,не е истина тези дни как всичко тръгва по дяволите.
Всичко живо е болно,а аз искам да изчезна безкрайно.
Моля Благодаря,не звъннах защото не ми се говореше с никой,в момента исках да линчувам някой лекар,публично на площада. #Cussing out

# 647
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Алекс как ставаш толкова рано  ooooh! Благодаря за кафето.
Арвен бързо да се оправяте всички  Naughty  Hug
Лейди паролка  Praynig

# 648
Хубав ден и от мен!
Алексче, благодарим за ароматното кафенце мило и верно много рано си станала?
Дали има шанс да те зърнем на 11-ти?!
arween44    Hug и аз вече я чакам тази следваща година с 4 очи  Hug - не се давай!
Да помоля и аз за паролка макар че кога ли ще успея да ги гледам тези снимки .....
Хайде весел ден и много усмиви от мен  Hug

# 649
Да ви питам за хубав клуб в София, не кръчма или пианобар - нещо рок, хаус, евъргрийн....  Thinking

# 650
Добър вечер .
Набързичко ви наглеждам и изчезвам.
Много сте готини беее, кога ли ще имам щастието да се запознаем лично...........
Лени, за жалост на 11 съм на работа и няма мърдане - сама съм, колежката е в болнични . Sad
Пак ще плакна очи по снимковия матрИал и ще си мечтая за срещичка.
Дором, принципно ставам рано, обичам да пия кафе без да бързам, но тази сутрин от 4 часа като се ококорих Shocked и........ накрая станах.
Сега ви желая прекрасна вечер, оставям ви, че ме чака... втора смяна Laughing.

# 651
Ма пък сте първи Убавици , значи ! Hug Лейди , благодаря ти ,че сподели тази срещичка и с нас ! Peace Надявам се , че следващият път ще мога  и аз да се наредя до вас ! Praynig
ДОРОМ ,  Hug щом за клубче питаш - добре си ! Wink Надявам се , че вече си напълно ок , ама за всеки случай внимавай с танците ! Wink
Алексче ,  Heart Eyes!
Хайде , мятам аперитива , че аз след малко отивам да се срещам с приятели на по чаша-две винце ! Peace

# 652
Да ви питам за хубав клуб в София, не кръчма или пианобар - нещо рок, хаус, евъргрийн....  Thinking

Доромче,
В Синатра беше точно рок (Бг) и евъргрийн ... Но адски запушено, ако резервирате - да е на по-ниско ниво, че горе не се диша!

Аз съм на детски бири ;-( А утре сме на гости при приятелката ми, която е 4-ти месец бременна, правиха биопсия, че Можело да има проблем бебето , Тя е на 46 години!!! Моля ви да стискайте палци до четвъртък - тогава Ще има резултати!

Наздраве на черпещите се! А утре е студентския празник ... Спомени, спомени !!!!

# 653
  • София
Здравейте красавици.
Боби - вече ни липсвате с Леа. Онзи ден на срещата всички си спомниха обещанието, че лятото пак ще дойдеш. И Леа ще е вече момиченце  Laughing Hug Laughing
Доромче-бонбонче - наистина си добре, щом за клубчета питаш. Прегръщам те геройче! За клубове - питай Кари, тя е експерт. Аз вече на сбирки се лепвам за нея - и където тя, там и аз...
Лейди - паролка моляте, да видя какви маймуни сме!

# 654
  • тъгата в мен
Кацнах,пилета,в гнездото преди има -няма 3-4-5 часа Laughing
Понеже спомените от неделната ни срещичка още ме държат бързам да благодаря на организаторите и на присъствуващите,които се отзоваха с учудващ ентусиазъм на въпросната сгляда.Благодаря на Попа,който въпреки очебийния студ беше на мястото си и по този начин не позволи да се разминем или да се обръкаме.Благодаря на Зури и Кари,че им изпуших по най-просташки начин 2 цигари и благодаря на двете малки госпойци,които водеха майките си на срещата.(хаха,след толкова "благодарности" след малко съм готова да приема наградата.. Wink)

Ей,момичета,много ми беше приятно наистина.Усещането в началото е много странно-все едно ми оживявате от снимките и хоп,хоп една по една пристигате и  се материализирате насреща ми Joy МБ,Кари,Руми,Зури,Лейди,Марго,Шанел.
Дором,радвам се,че всичко е минало добре.Съжалявам,че ни се видях с Хела и Тони..Здраве да е...
Прегръщам ви и ...до скоро,слънчеви кукли:)
Ето ги и моите снимчици-малко ,но от сърце

# 655
Добро утро Hug.
Най - хубавото на живота е,
че се преструва на случаен.
Приемаш го за своя собственост,
а всъщност в него си под наем.

Уж ражда чувства и амбиции,
а те отдавна са родени-
и друг е плакал и обичал
във някакво незнайно време.
Честит празник на всички празнуващи!  bouquet

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 06:14 от aleks

# 656
Алексче,
Благодаря за подарения стих, за ароматното кафе и усмивката!

Хубав ден  на всички! Ние се хранихме в 4:30 и не мога да заспя...

# 657
Добро утро и от мен.Разгледах снимките страхотно сте изкарали момичета.Почерпете за моите двама студенти.Боби много рано си станала успя ли пак да заспиш?Хубав ден.

# 658
Добро утро  Hug
Честит празник на всички празнуващи   bouquet
Алекс, това е много хубаво и ... вярно.
Григори, рано сутрин бонбони  Crazy Да са ти здрави студентите!

Снощи гледах Шесторката /беше зает компа/ .... какви мисли ме затресоха  ooooh!  Confused
Трябва да си организирам яка празнична програма  Naughty

# 659
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти !!!

сврачето, разгледах снимките ти, макар и малко си личи че всички сте неповторими ... вече съжалявам че не си надигнах д..то и да дойда на срещата, но предната вечер имах един друг форумски купон и махмурлука ме беше натиснал.... сега да видим  Лейди кога ще ми даде паролка и за другите снимки.. че да видя и Сврачето...  bouquet

ДОРОМ, не се предавай... кви мисли те гонят пък сега... горе главата..   Heart Eyes то и на мене не ми е леко тези дни , че в понеделник оперираха свекър ми и сега ни е на мисъл възстановяването му, че му смениха клапа на сърцето и му направиха 2 байпаса, а много си го обичам човека, след като загубих баща си преди много години... bowuu той е този който го замества напълно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт