Есента изпращаме с усмивка, Юнчето палува без почивка! - Тема №9

• 22 134
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Стаси  Simple Smile благодаря ти много.Много и харесва гимнастиката

# 196
# 197
Наде имаш и от мен

# 198
Стаси  Simple Smile благодаря ти много.Много и харесва гимнастиката
Да си я ползвате със здраве!  Peace

# 199
Изкарахме ужасна вечер с Никола (или поне аз де Sad ) Като се почна след 23:30 и през час се събуждаше. Биберон или друг вид залъгване не проработи, искаше да амка дечко и това е. Днес всичко ме болеше и май отивам вече да лягам, че и ако тази нощ е така .... Sad

# 200
Здравейте, мами  Grinning

Влизам с молбата мамата, която беше дала линк за чесалки с формата на залъгалки, да го пусне пак или да ми го прати на ЛС.
Търсих назад в темите, но не успях да го открия.  Crazy

Благодаря.

# 201
Малко офф, как да гласувам за дечицата?Малко лаишки, но при мен няма "харесва ми"  newsm78, освен това съм малко на "ви" с фейсбук. Embarassed
Сега да питам, коя мама се беше оплакала за враснало нокътче и какво се случи.Ние имаме същия проблем в момента и малкия ужасно го боли, пръстчето му е набрало и адски червено.Съвети?На какъв док .да го водя?

п.п.Редактирам се, справих се  Grinning

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:24 от ketti

# 202
Здравейте, мами
ние с Ема сме добре. Малко през нощта не спим, че бебка се буди на всеки час /вече втори месец/, но се надявам да е период и да отмине скоро, че някои дни ходя като ударена  ooooh!

Влизам с молбата мамата, която беше дала линк за чесалки с формата на залъгалки, да го пусне пак или да ми го прати на ЛС.
Търсих назад в темите, но не успях да го открия.  Crazy

Благодаря.

http://www.zabebo.bg/products/davkalka-s-forma-na-zalagalka-2-br-tommee-tippee - не го бях дала аз / мисля, че Смилянова/, но предполагам, че за това говориш  Peace

Лека вечер от нас, аз отивам да  smile3524

# 203
................
http://www.zabebo.bg/products/davkalka-s-forma-na-zalagalka-2-br-tommee-tippee - не го бях дала аз / мисля, че Смилянова/, но предполагам, че за това говориш  Peace

Май не беше точно този магазин, но това търся,  Hug много благодаря.

# 204

Май не беше точно този магазин, но това търся,  Hug много благодаря.

За нищо  Peace Пак заповядай  Hug

# 205

Сега се чувствам малко по- информирана относно АМ. Само да попитам какво се подразбира под мааааалко по-топло? Поне да опитам да хапне и въпросната кутия АМ.
 Peace

Една идея по-топло от Т, с която даваш АМ, но внимавай да не е горещо пък, нали? Ако не ще да го яде, не се коси. Няма да е първото бебе, което не го харесва Simple Smile

Чесалка залъгалка правят Томи Типи. Имат различни видове за различните фази. Най малките, фаза едно са тези и тези.

# 206
Смилианова  Peace  имаш гласче и от мен за малките кукли Hug

# 207
  • Варна
Добър вечер!  Hug
Днес положението беше значително по-добре. Павел пак се изнервяше като намалее струята, успокояваше се като предложа другата гърда. Като започне да се изнервя и от втората, започвах да го люлея и такааа. Заспа в 19,40ч. Ще видим до кога. Благодаря още веднъж на всички за съветите!  Hug

Днес пропуснахме разходката и въпреки това деня мина много бързо.
Най-накрая завърших последния зъб, а след това часове наред подреждах снимки.  Crazy
Все се канех да поръчам снимки онлайн, че цената е доста по-изгодна и онзи ден го направих. Бяха се събрали почти 1000 снимки(от 2006 до сега). Днес  ми ги доставиха и с милото се заровихме в тях, припомняхме си, смяхме се. Осъзнахме за пореден път колко много е порастнал Павел. Той вече има 2 албумчета, но не достигат, така че трябва да се снабдим. Оле, първото албумче, което напълнихме беше подаръка от вас!   Heart Eyes Какво стана днес с количката?  Hug 

николови, как мина ортопеда?  Hug

Натали, как сте у дома? Надявам се здрави!  Hug

# 208
Утре съм ангажирала две баби да гледат дребосъците. Нашата кака има тържество и ще отида аз за да снимам. Почнахме да заспиваме по на време, сега и баща им спи. Лека нощ от нас ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

# 209
марчелка, от къде поръча снимките? Аз преди време направих поръчка от snimkitevi.com , но цветовете нещо не ми допаднаха особено.

Общи условия

Активация на акаунт