Благодаря ви за чудесните идейки, мили момичета ! Какво щях да правя без вас !

Слагам пюрето в стъклени бурканчета и пробвам да ги вакуумирам леко (май не ми се получава за сега, но няма проблем, защото остават не повече от 48 часа в хладилника
) 
При нас, така или иначе ще е голямо (свободни столове около масата няма
), но аз си мислех че кошът отдолу е безсмислен, а се оказва прекрасна идея, при положение, че няма да трябва да мия паднали на земята играчки през 2 минути 
...

, а като решим да седнем да вечеряме ги слагаме в седалките им за кола покрай масата така , че да ни виждат иначе няма мира, дори през деня доста често ги слагам там и на дръжката съм закачила по една играчка и съм ги вързала с дълги вървички да мога от разстояние да ги клатя , че да заспят по лесно, понякога за обед ям с една ръка а с другата дърпам минимум една вързанка, случвало се е и три. 

Днес, ако ми остане време, ще взема да доразгледам и да реша окончателно, че имаме и други неща за вършене с таткото.

. Аз сега й давам всеки ден по половинка. След като оздравеем с баща й, ще й давам превантивно всяка седмица по едно цяло.

снощи му се накарах,че ме буди по 100 пъти на нощ и сега не ми обръща внимание,аз го мачкам той си държи главата на другата стран
....започна да се вчовечава вече 

Даааа, напълно споделям това виждане. Свидетел съм как баби разглезват внучетата и после родителите са лошите, че се карат на непослушните деца, а бабата се обяснява на комшийките колко много, видиш ли, я слушало внучето, ама родителите що така не се справяли ?!
. Притесняваме факта за затлъстяване, че ние сме 8700. Чудя се и с каква да започна. Сякаш с плодова. Вие какво ще кажете? Гледам вие давате каша + плодово пюре, ама не мога да му улуча вкуса за плодовите пюрета. Само сливи сякаш му допадат. Трябва да купя от все вид да пробвам. Чудя се и за марката. Някой ползвал ли е тези на Holle? Препоръчайте! И мисля да я давам между 17-18часа. Препоръчани теми