Есента изпращаме с усмивка, Юнчето палува без почивка! - Тема №9

• 22 100
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Добьр вечер!Да се разпиша и аз в този кьсен час,че едвам сега влизам днес тук за пьрви пьт.По обед излизахме на разходка и след като се прибрахме започна един неистов рев ,който приключи в 21.30 чак.Явно се измори и заспа, но очаквам нощес да се сьбуди.
Утре сутрин ще водя баткото на детска градина,че е време да се разпише за 1-2 дена и да видим как ще се справя сутринта.
Ивето все още не се обрьща много я мьрзи а е и тежичка ,вчера бяхме на консултация,тежи 9500.А как се пльзга в банята ужасно ме е страх да не я изпусна ,тъй като я кьпя сама.Така пляска с крака в коритото,че става вода цялата баня,сьщо и аз.
За коледни подарьци все още не сьм мислила все ми се струва твьрде рано а ей го декември дошьл.
Лека нощ на всички!

# 706
И aз още съм доникъде с коледните подаръци. Sad Благодаря ви за чудесните идейки, мили момичета ! Какво щях да правя без вас ! Hug  Hug Hug
При нас 1-вият Дядо Коледа е на 17 декември в бълг. посолство, а дотогава има-няма 3 седмици само ...

Новата изпитана комбинация за захранване при нас е сладък картоф с жълта чушка и броколи. Горещо препоръчвам !  newsm10
И аз като Танчето приготвям за 2-3 дена наведнъж, че времето все по' не ми стига.  Sad Слагам пюрето в стъклени бурканчета и пробвам да ги вакуумирам леко (май не ми се получава за сега, но няма проблем, защото остават не повече от 48 часа в хладилника  Wink)

Етка, спокойно можеш да даваш цял Осцилококцинум на малката. И без това количествата активно в-во са символични.  Wink
Черри, много добра идея ми даде със столчето за хранене.  Hug При нас, така или иначе ще е голямо (свободни столове около масата няма  Wink), но аз си мислех че кошът отдолу е безсмислен, а се оказва прекрасна идея, при положение, че няма да трябва да мия паднали на земята играчки през 2 минути  smile3521

Смилянчето наистина отдавна не е писала. Дано да са добре   Praynig ...

Лека нощ и от наc !!! newsm46

# 707
Здравейте!
Ketti, една идея, ако позволиш. Вместо да дупчите леглото, вземи закачалка за кърпи, от тези с лепенките, и за тях завържи обиколниците Wink

Etka_koketka , благодаря за умната идея, но тази сутрин рано-рано, дупките бяха направени.И оздравявай бързо, не се предаваай  Peace

maroobg , тази костенурка много скъпа ми се вижда.И ние купихма такава за около двайсетина лева.Леле, в Бг не си поплюват.
http://cgi.ebay.co.uk/Twilight-Turtle-Night-Light-Star-Constella … sh=item3cb229d87c

На майчетата, дето никой не им помага им съчуствам, защото и ние сме така.Нашия тати почива събота и неделя, но все си има някаква негова работа за вършене.То пак домашна, ама мен не ме топли.Днес излезнах на покупки за бебо и два-три часа, трима човека не могли да го приспят.Дойдох си и заспа.Ама така е, като е свикнал само с мен.

п.п.Ще помоля следващия писал да ми прати на лични паролата за пощата

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 23:07 от ketti

# 708
Кети и аз имам подоен проблем, нашия тати почива само в неделя и се опитва да огрее навсякъде за един ден. Има дни когато не идва никой да ми помогне, дали по здравословни причини и някаква друга работа- тогава е имало моменти когато ме се е плачело , че са ревнали две от глад. Поне вече почнаха да заспиват по-рано, че приблизително съм по скуласала до дванайсет с пускането на пералня на нощна тарифа, ако има много шишета - ги мия и изварявам и когато каката е при нас съм прочела някоя приказка ( сега чета на БРАТЯ ГРИМ ).
 Аз викам на моя Шишо като е 7.500, а имало по шишо от нас. До преди месец не можеше да си държи главата и няма желание да се обръща. Голямата тризначка от доста време се обръща и даже на моменти спи по очи и сега е заспала така. Другата дама и тя не се обръща и дори не си опъва краката, като я сложим в скута си почти седнала и после я дигнеш нагоре краката и остават в седнало положение и се смеем, че е като куклите на кака си и те като ги дигнем не си опъват краката.
Съгласна съм с Чери . Оня ден пържих картофки и в един момент Имилинка почна много да плаче и я вземах в кенгуруто докато режа картофките и тати излезе от банята sling, а като решим да седнем да вечеряме ги слагаме в седалките им за кола покрай масата така , че да ни виждат иначе няма мира, дори през деня доста често ги слагам там и на дръжката съм закачила по една играчка и съм ги вързала с дълги вървички да мога от разстояние да ги клатя , че да заспят по лесно, понякога за обед ям с една ръка а с другата дърпам минимум една вързанка, случвало се е и три. newsm19
До момента съм намислила само подаръците на каката и ще включа и бабите и леля и - търся къде са най евтини куклите на Уинкс и да ги разпръсна после по бабите защото и там минава Дядо Коледа и оставя подаръци за момичето. А тя гледа на една реклама за Мики Маус , който пее и приказва осем приказки и иска да го подарим на бебетата.
Мина повече от половин час да пиша , стана дълго , но е така като  нямам време да пише, че понякога и да чета и се опитвам да напиша повече за компенсация.
Отивам да лягам . Спокойна нощ от нас! ! ! ! ! ! ! ! ! !  smile3524

# 709
Добро утро, момичета!

Изпратих баткото на училище, сега малко на комютъра, че после ме чака домакинска работа. А отвън е толкова духливо, че не виждам как ще стане днес за разходка  Sad

Така като гледам повечето сте накупили вече подаръците за Коледа, а аз още не съъъъм! no Днес, ако ми остане време, ще взема да доразгледам и да реша окончателно, че имаме и други неща за вършене с таткото.

Усмихнат ден ви пожелавам, въпреки мрачното време!  Grinning

# 710
Добро утро!
Ние днес пак сме ранобудни! Мишо стана преди шест, сега отново заспа.
Имам да купувам още коледни подаръци, но не ми се обикаля с Мишо, така че не знам коя събота или неделя ще свърша тази работа.
Тази година мислим да си купим нова елха /изкуствена/, че нашата е доста амортизирана вече. Последните няколко години изкарахме с нея, но клониките й не са гъсти и вече не ми харесва. Вие какви елхи украсявате ? Мислех дали да не купим борче в саксия  Thinking

# 711
  • Варна
Добро утро!
Днес май ще става за разходка, времето е меко, а и нали сме на лекар, ще съчетаем полезното с приятното.
ЛУЛУ, ние също имаме изкуствена елха, но си мисля тази година, ако попадна на хубава жива елхичка да сме с такава. Мисля си тази седмица да украся вкъщи, а като отидем на 13-ти при свеки, да се захвана с нейната къща.  Mr. Green Да видим във Варна дали ще попаднем на читава елхичка, че тук е малко вероятно.

Някоя от мамите тук си беше закупила чувалче от фабриката в Добрич. Та да попитам, прахте ли го и как? Нашето още не съм и не знам дали на химическо да го занеса или става в пералнята.
Много гушки на майчетата, които си гледат сами бебоците. Понякога това е и по-добрия вариант.  Peace

# 712
Добро утро!!!!  kaffeetrmker_2

Слънчев_лъч, мерси  Peace. Аз сега й давам всеки ден по половинка. След като оздравеем с баща й, ще й давам превантивно всяка седмица по едно цяло.
За дядо Коледа още не сме готови... нито подаръци съм измислила, нито украсата... пък имам да мисля подаръци и за кръщелниците, и за други прителски бебоци...  newsm78
И ние самички си се гледаме с малката, татко ни се прибира късно, в повечето време и събота и неделя работи... трудничко си е самички  Sad

Ох, че вятър духа навънкааа... май няма да става за разходки  Confused

# 713
Добро утро,

Леле....добрече не я поръчах тази костенурка от бг,големи бирници са в нашите магазини....
Кетти благодаря ти,че ми отвори очите.
Успокоих се,не сме само ние дето си гледат децата сами,но вярвам че е за добро.
Тук времето е хубаво,има малко ветрец,но ще се разходих със сигурност.
Малкия ми е сърдит  #Crazy снощи му се накарах,че ме буди по 100 пъти на нощ и сега не ми обръща внимание,аз го мачкам той си държи главата на другата стран  Thinking....започна да се вчовечава вече  Whistling
Лек ден от нас.

# 714
Здравейте  Hug
Ние също още не се обръщаме,онзи ден както си стоеше по корем се обърна по гръб,но от гръб не се обръща по корем.Баткото на тези месеци вече пълзеше,но всичко си е до дете.

# 715
Добро утро!
Днес съм в прекрасно настроение, защото се наспаха, а и ми се обадиха от Вега, че следобяд ще доставят килимчето! Party
Защо се наспах? Вчера споделих, че Виктор не си изяде цялото пюре на обяд. Остана му 100мл. и реших да му го дам на следващото хранене, което беше в 17часа. Изяде си го. След това следваше последното му хранене в 20часа и се притеснявах заради пюрето да не му е тежко през нощта и да не спи. Нищо подобно!!! Детето спа толкова хубаво. Без да помръдне събуди си се на шестия час хапна и пак заспа. И стигнах до извода, че май имам един гладник и ще се наложи следобяд да започна да му давам каши (плодови пюрета не харесва). Мисля да пробвам и да видя как ще се отрази на съня му. Дали ще е по-спокоен.
Така добре ми дойде и на мен съня. Снощи нещо изобщо не се чувствах добре. Главоболие, виене на свят бях много изморена. Заспах в 20:30. И така връщам се да чета за кашите.
Приятен ден!

# 716
Добро утро!!!

Навън е пролет, това време е доста странно, дано не последват адски студове, но слушах че топлите течения вече ги нямало и това ще доведе до сурова зима. Ще видим. Иначе днес незнам и аз дали ще излезем, ако сложа дъждобран малката ще е като в парник newsm78

И Мади не се обръща, вчера май успя, но не я и видях кога го направи, беше на дивана, аз хапвах и гледах ТВ и в един момент като я погледнах тя стоеше по корем и гледаше пода. Кога ли ще тупне и тя...Ще бъда и аз нащрек вече.

Maroobgq за костенурката и аз я гледах в ибея, но четох тогава доста отзиви в наши форуми, че евтините били някакви китайски ментета и не работели много дълго..помисли си дали да инвестираш в това все пак.

Пепси, дано бързо оздравее Тедката, пиши как е минал прегледа при вашето педи!

И ние си се гледкаме сами, свекърва ми само прибира понякога Теди, когато аз не мога да изляза и това е. Но ми е супер така, никой не ми се мотае вкъщи, и децата си ги възпитаваме както ние сме решили и смятаме за правилно. След време ако имаме проблем с децата по отношение на поведение и възпитание  няма да се сърдим на никой,  или да се оплакваме, че децата не ни слушат! Всичко е в нашите ръце и ние сме хората, които сега сеят, а след време ще берат и ще се радват на плодовете си!!!!

Лек ден на всички

# 717
добро утро и от мен какжо е това килимче каде го има и колко струва

# 718
...
И ние си се гледкаме сами, свекърва ми само прибира понякога Теди, когато аз не мога да изляза и това е. Но ми е супер така, никой не ми се мотае вкъщи, и децата си ги възпитаваме както ние сме решили и смятаме за правилно. След време ако имаме проблем с децата по отношение на поведение и възпитание  няма да се сърдим на никой,  или да се оплакваме, че децата не ни слушат! Всичко е в нашите ръце и ние сме хората, които сега сеят, а след време ще берат и ще се радват на плодовете си!!!!
...

202uu Даааа, напълно споделям това виждане. Свидетел съм как баби разглезват внучетата и после родителите са лошите, че се карат на непослушните деца, а бабата се обяснява на комшийките колко много, видиш ли, я слушало внучето, ама родителите що така не се справяли  ?!

# 719
kami1846 това са музикални килимчета ето виж http://www.vegatoys.com/index.php?q=%EA%E8%EB%E8%EC&search.x … y=0&area=toys
Така изчетох за кашите. Добре, чe го има този Find  Grinning Grinning Grinning. Притесняваме факта за затлъстяване, че ние сме 8700. Чудя се и с каква да започна. Сякаш с плодова. Вие какво ще кажете? Гледам вие давате каша + плодово пюре, ама не мога да му улуча вкуса за плодовите пюрета. Само сливи сякаш му допадат. Трябва да купя от все вид да пробвам. Чудя се и за марката. Някой ползвал ли е тези на Holle? Препоръчайте! И мисля да я давам между 17-18часа.

Общи условия

Активация на акаунт