Есента изпращаме с усмивка, Юнчето палува без почивка! - Тема №9

• 22 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,

Хубава тема сте започнали- Коледа, подаръци, украси...

Веси, добре си напазарувала, гледах и снимки, малкия е голям сладур.

Аз обаче нямам идея още на кого какво ще донесе Дядо Коледа. Но предложението за календара ми хареса и вече са подготвени шаблните, само останалото трябва да набавим и да пооцветим. Благодаря за идейката!!!!

Килимчето също ми допадна, аз всеки ден съм на различна вълна и до Коледа не се знае какво ще бъде. Определено не ми се ходи по магазини, вероятно блъскането ще започне скоро, мисля да пазарувам он-лайн и затова ще следя отзивите от вашите покупки, дано нещо намеря и за нашето семейство
Подаръци от баби, дедовци и т.н също не виждам какви ще бъдат, ние всичко сме подсигурили вече. От уолкъра се отказах. Имаме едно подобно нещо, проходилка за кукла, с дръжка и каката с нея ходеше натам- насам. Функцията мисля че е еднаква.
А имаме една проходилка в повече. Ако някой от софийските мами с момченце се нуждае, мога да я дам за ползване.( само да ги вземем от нашите приятели първо де Wink)

Иначе за слагане в проходилка смятам за още рано, повечето лекари съветват след 8 месец за да няма изкривявания на крачетата. След 6 м слагане в седнало положение. Препоръчвам ви да не бързате, момичета, но вие си преценявате, разбира се.

Днес една приятелка ще ражда своето второ детенце, отделно имам 4 познати рожденници днес и ми е едно хубавоооо.

Друго засега не се сещам, тези дни пак четох по диагонал, но ще се включвам допълнително!!!!

Хубав неделен ден!!!!

# 691
здравейте и от нас моита малката нещо много се чомери на картофите и жълтъка и незнам как ще я караме нататък

# 692
Здравейте  Hug
Оф и ние още не се обръщаме, вече почнах да се притеснявам  Crossing Arms Доки каза, че почти е готов и всеки момент ще се обърне сам, но от тогава минаха 2 седмици. Всеки ден правим упражнения, но нищо!

За подаръците-нашите ще са: проходилка и стол за хранене- на първо място и музикални играчки с батерии, килимче имаме, но засега аз настискам мелодийките. Много ме заинтригувахте с тази чесалка, но в нашия малък град мисля, че няма такива и тъй като не съм много на ти с пазаруване в нета, може ли да ме посъветвате от къде да я поръчам най-лесно    Embarassed Laughing

И да ви помоля да дадете по едно гласче за нас :
  Първо харесвате страницата   http://www.facebook.com/pages/Detski-magazin-Kikimorsko-carstvo/336202923189    и

след това нашата снимка
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5532200&id=33620292318 … bid=471706123189#!/photo.php?
Благодаря на всички гласували   bouquet

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 12:36 от ANDJELINA

# 693
несе притисняваи за обръщането и ние се обръщаме от два дни  така че скоро и жие ще почнете а относно подараците още не сме ги измисли ли

# 694
Здравейте мамчета,

За коледа на нашия бузанко под елхата ще има подараци за него:
http://www.bebe-best.com/cloudb-magitcheska-lampa-kostenurka-p-15594.html
от мама
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=5040 от тате
И съм поръчала на бабите и дядовците проходилка и столче за хренене.
http://www.mothercare.com/Travel-Booster-Seat-SteriTouch-Cushion … 2041&mcb=core

Момичета тука от една седмица забелязах,че пъпчета на нашия юнак е потъмняло(даже бих казала почерняло)питах личната и тя ми каза да не се притеснявам,че това били мъртви клетки  newsm78 .Вашите бебоци имат ли тази ''екстра''?

За обръщането-много се върти малкия,постоянно е в движение ту-на ляво ту-на дясно,като пумпалче е.Даже започна да се надига от леглото и да си премята крачетата,ще махам вече второто ниво на кошарката да не стане някоя беля.

Главичката ни е леко крива,все едно се е изляло съдържанието на дясната страна,не се притеснявам с времето ще се оправи.

И ние влизаме в отбора на дърпащите си пишетата,много ми е сладък.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 15:14 от maroobg

# 695
  • София
Здравейте!

Днес ходиохме на гости, после в Борисовата, супер си изкарахме  Heart Eyes
ANDJELINA Не се притеснявай и ние не обръщаме много.

На нас Дядо коледа ще ни донесе това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6040&cat=114 Аз го взех малко рано и реших че ще е за Коледа.

Проходилка мисля да не ползвам, но се притеснявам ,че в бънджито краката му опират в земята и да не вземат да му се изкривят    newsm78 Повдигнала съм го на максимум, ама нали сме едрички.....

# 696
ANDJELINA ако искаш дай си адреса и данните и ще ти поръчам гризалката да ти я доставят. (е-мейл, име, град, адрес, област, телефон) Simple Smile

# 697
  • Варна
Танче, хареса ми занимавката за кола! Павел има подарък от една дружка ето такова, но не е влязло в употреба, тъй като аз още го возя в коша за новородено(той има за закрепване за колата) http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5844&cat=114 .

Весиии, прекрасен е Виктор!  Hug

Аз пък си мислех за люлка някаква, но сега ползвам бънджито като такава. Нашето е от тези за над вратата, http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5838&cat=70 , наследство от моя племенник. В момента виси много на високо и го люшкам там. Още не сме го ползвали като бънджи. После камиона, който показах се люлее, та май ще ни се рамине люлката и без друго няма място. Все пак ще ми е интересно да видя и люлки.

# 698
  • Пловдив

Момичета тука от една седмица забелязах,че пъпчета на нашия юнак е потъмняло(даже бих казала почерняло)питах личната и тя ми каза да не се притеснявам,че това били мъртви клетки  newsm78 .Вашите бебоци имат ли тази ''екстра''?

Главичката ни е леко крива,все едно се е изляло съдържанието на дясната страна,не се притеснявам с времето ще се оправи.

И в нашето пъпче има черничко, кафевички кожички по-скоро. А главичката - и ние сме все още леко асиметрични  Simple Smile

# 699
 Hug Hug Hug Благодаря ти Марчелка. Павел с нищо не му отстъпва Wink
Днес обаче Виктор е много непослушен. Дали защото през нощта не го приспах в 2 а го нахраних и му се смени режима. Много е кисел цял ден ужас направо. Но просто нямах сили да го приспя. Толкова съм изморена. Искам само някой да ме отмени за 5 мин да подишам. Вече се чудя как да го забавлявам. Снощи например имаше 1 час до къпане той крив крив и чудих се чудих се как да го забавлявам и като взех играчките за елхата и като ги изсипах на детския кът да видите какво става. Много се разгевезява обаче. Или просто много свиква с мен. Не ми дава до тоалетна отида. Само да не ме види и почва да плаче яко. Оф нз нз нз. И знае че като почне да креща искам не искам ще го взема. Иначе се почва як рев няма спиране. Реве дере се не спира разберете. Днес дори не си изяде пюрето. От де се научи бръм бръм и всичко в пюре ама всичко. Нз може би не м хареса броколито. А в началото с такъв апетит започна. Ама голямо удоволствие. 5 мин и се отказа. Бръм бръм бръм  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning и всичко в пюре. Оф много тежък ден. Все още съм наникъде с домакинството нз!

# 700
Veselina Arhipova и на мен ми се иска за 5 минути някой да го вземе,та малко да почина.
Но не сме в добри отношения със майка ми и свекито  ban и си гледам детето сама.
Чесно да си кажа с нетърпение чакам вечер таткото да си дойде та да го вземе за малко.

# 701
При мен и таткото почти не го взема. Горкия не е почивал от 3 месеца. Няма събота няма неделя. И него съжалявам. Направо е трупясъл и нервен и ужас. Дано отмине по-бързо всичко.  Confused

# 702
Много неприятно, че няма кой да ви помогне поне за малко момичета - maroobg, Veselina Arhipova.
Да са живи и здрави и майка ми и свекърва ми. А и дядовците. И двете живеят на по 200 км от тук, но когато могат и ги помолим, винаги се отзовават. Гледаха Крис за една седмица докато бяхме в Испания преди месец и за един weekend наскоро, пак попътувахме с мъжът ми.
Изпращам ви поздрави и подкрепа от тук.  Hug
 Peace

# 703
Привет!
И аз съм така,няма кой да го запази поне за малко,но сега не ми тежи толкова след като преживях и това да не мога да мръдна почти цял ден от болки в кръста и да не мога да гушна бебо за да го успокоя ,сега ежедневните грижи ми се струват песен.
Веси ако ти е от полза ще споделя накратко нашето ежедневие когато сме си в къщи:  -Сутрин ,обикновенно бебчо не изисква много моето внимание и си лежи около един час самичък в леглото играейки си със завивката или с някоя играчка,после го слагам на кенгурото и каквото мога с него върша домакинска работа/много обича да бършеме пода Laughing/ ;след това пускам песнички,гушкам го и танцуваме и пеем; и то дошло време да папка и да спинка;после като се събуди ако е лошо времето за разходки повтарям някои неща от горните ;включвам и бънджитата-имаме две ,едното го ползвам като люлка като Марчелка ; по малко го слагам и в столчето за хранене-там много обича да му подам играчка,а той да я пъха между крачетата и да гледа как изчезва долу в коша ; понякога го събувам бос ,без памперс да си рита на воля ;също така му пускам бейби тв за около десетина мин. ; понякога го слагам в столчето за кола и го люлея или го слагам на място от което може да ме наблюдава.

# 704
  • София
Здравейте мами  Wink !
cherri , много интересно си изкарвате с мъника. И на нас няма кой да ни помага, но все се оправяме някакси  Crazy .
За коледните подаръци и аз почнах да се вълнувам, но като ги набавя, ще ми е по-спокойно.
С обръщането сме по средата - само от корем по гръб, но и това не се случва често. От време на време я слагам седнала, дори и по 10 минути я слагам в столчето за хранене да посвиква, но се свлича и почва да мяука Simple Smile
Ох, ще бягам. Спокойна нощ на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт