Есента изпращаме с усмивка, Юнчето палува без почивка! - Тема №9

• 22 076
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Хммм, заинтригувахте ме с това музикално килимче   Thinking  Има ли го в големите детски магазини, та да идем да го видим. Че почват да ме питат вече какво искаме от дядо Коледа Simple Smile

Ние пък бяхме на РД днес. Мати беше послушен, поспа малко даже.

Днес яде морков за първи път, в комбинация с картоф. Хареса му повече от тиква+картоф. Но пък мъничко яде, може би не изчаках достатъчно след кърменето (40 мин някъде след млякото го храних с пюре). Утре ще изчакам повечко.

# 676
  • Варна
Диди, на етикета на нашето пише Вега тойс, но погледнах на сайта и го няма. Може да го има в магазина. Нашето е подарък.  Peace

# 677
Добро утро, момичета  Simple Smile
Много спите. Ние сме будни от 6:30 и преди 5 минути госпожицата заспа отново, да видим докога. Аз ще използвам времето да хапна нещо и пийна едно кафе.
Заповядайте и на вас

И ние смятам да се обзаведем с чесалката за плодове  Simple Smile
Марчелка, подаръците са страхотни -уолкъра и аз съм го харесала, но ще е от майка ми и баща ми Peace
Роси, много хубави новини  Hug
Приятен ден от нас  Simple Smile

# 678
киди чудесна идея си дала за този календар благодаря за хубавата идея нашия батко много ще се радва

# 679
Добро утро, момичета  Simple Smile
Много спите. Ние сме будни от 6:30 и преди 5 минути госпожицата заспа отново, да видим докога. Аз ще използвам времето да хапна нещо и пийна едно кафе.
Заповядайте и на вас

И ние смятам да се обзаведем с чесалката за плодове  Simple Smile
Марчелка, подаръците са страхотни -уолкъра и аз съм го харесала, но ще е от майка ми и баща ми Peace
Роси, много хубави новини  Hug
Приятен ден от нас  Simple Smile
добро утро и от мен ние сме станали още в 5.30 но  малката поспа докато си испих кафето

# 680
Добро утро,
ние сме будни още от 06.00. Мишо заспа преди минути и аз ще използвам времето, за да свърша нещо из нас.
Вече изпих едно кафе в движение.
Уолкъра и на мен много ми харесва. Може и Мишо да се обзаведе с подобен. Макар, че преди мислех, че не е много функционален и детето ще пада след него, май започвам да си променям мнението  Laughing
Софи, от къде купи сладките картофи? По някое време другата седмица и ние започваме да се захранваме. За сега мисля с обикновен картоф, но и от сладките ще пробваме след това.

# 681
Добро утро!
Мерси за кафенцето. Определено имам нужда така ме се спинка.
Марчелка да не би това да ви е килимчето - http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=4758. Оределено заинтригувахте и мен с килимчетата, ама като видях килимче на Чико 110 лв си казах, че май ще пропусна, но открих това. Много ми хареса. Мисля това да е единия подарък под елхата. Вчера с Вики бяхме в Мола. Сдобихме се и ние с чесалката биберон за плодове. Определено му харесва. Купих му и чаша, но в бързината съм взела с пластмасов накрайник и сега май пак трябва да купувам, че ние нали не ползваме биберони. Взех му и една чесалка, която се слага в хладилника. Гледах нещо за Коледа. Ами той всички играчки има. Направо незнам вече какво да е. Баба му ще му купува столчето за хранене, а аз се чудих за проходилка, но не е достатъчно. Поръчах му доста дрехи от Теско. Мисля един комплект да го опаковам за под елхата. Искам да има много подаръци, дори и малки. Главната ни цел да посетим Мола беше да си купим коледна украса. Милото толкова се радва на светлинките и елхите. Купих толкова много играчки, че продавачката на касата ми каза: "Вие каква елха имате" (въпроса, че дори още нямаме) и си викам тази сега ще каже някоя огромна сума, то нищо 25 лв максимум. Много евтино в тоя Карфур. Мисля дори още да купя. Имаме си и три ботушчета за тати, бебо и мама. Мисля да организирам една незабравима Коледа. Да видим само как ще се измъкна да купя подаръци, че таткото ни е болен и сме ограничили контактите с него. Днес ще ядем картоф с броколи. Да видим дали ще му хареса. Ще споделя по-късно.
Хубав ден!

# 682
добро утро и от нас Grinning

...моите, дребните, се опитват да се разболяват, дано им се размине Praynig

Марчелка, столчето много ми хареса, какво струва??

Софи, от къде купи сладките картофи? По някое време другата седмица и ние започваме да се захранваме. За сега мисля с обикновен картоф, но и от сладките ще пробваме след това.
първо от Балев-Био, 8лв/кг, после от Пикадили, 6лв/кг Wink и на двете места са от Израел

# 683
exoooooooooo
Добро утро!!!
Най-накрая и аз да имам нет ...толкова много изпуснах .Вече обсъждате захранването .......ние от седмица вече мотаме каша хаххахахах на Антон много му харесва даже сам отваря устичка .На 16 бяхме на консултация и сме голееееееми мъже  - 8640гр,69см
Връщам се да почета малко назад
Лек и усмихнат ден
Болничките да оздравяват

# 684
Добро утро!Някои сте станали в 6,а нашият тати тогава се прибра,направо не знам като се събуди какво да го правя,да не му говоря или да се изнеса при майка ми ,бясна съм,а уж обеща вчера че днес ще гледа малко бебката.

Бебка не ме оставя и за минутка,вече и в тоалетната ми се налага да ходя с нея.Мислих че ще ми се размине това,защото с баткото така си го мъкнех навсякъде,ама явно и момата е залепена за МАМА.

Много хубави подаръци сте измислили,аз само Уолкър ще поръчам на някоя баба,и музикални играчки,но още не съм харесала.А от нас с тати-идея си нямам какво.

Има ли бебета,които да не се обръщат още?Вики е на 5месеца вече ,като я съблека голичка си хваща краченцето и се опитва да се обърне и един два пъти е узпявала,ама до там,в общи линии я мързи,а аз си мислих че ще изпреварва батко си по всичко.

Приятен ден на всички!

# 685
Добро утро и от нас  май ви запалих с музикалното килимче.Ние днес станахме 9.10ч.доста поспахме,но времето е много ветровито и ще останем вкъщи. Hug

# 686
  • Варна
Здравейте и от нас с Теди!
Ние изпратихме тати онзи ден и се прибрахме на бабин дом. Добре, че се прибира пак след 2 седмици и на Коледа ще си бъдем заедно цялото семейство, а мама на Нова година мисли да е навън с приятели. Все пак зависи, какво ще каже малкия шеф.  Flutter
Режим нямаме никакъв вече. От 2 седмици Теди се буди по няколко пъти на вечер, за да цока, в най-добрия случай е само 2 пъти. Кърмим се на поискване и през деня и вечер. Мислих от предния понеделник да го захраня, но от неделя вечерта сме болнички, хрема, а сега и кашлица. Капките, които ни изписаха не помагат много, така че утре сме пак на лекар, а и на консултация, че този месец не сме минавали, да видим, колко сме пораснали.
Нощното ставане ми тежи малко, но се надявам, след като се захраним да се върнат старите ни спокойни нощи. Може и зъбчета да ни мъчат, но пък не виждам венеца да е побелял и за това ще питам педката.
първо от Балев-Био, 8лв/кг, после от Пикадили, 6лв/кг Wink и на двете места са от Израел
В Карфур е 5.60 лв./кг.  Peace

И аз се чудя, какъв да е подаръка за Теди, отделно и за мъжа ми... Хубаво си мисля аз за подаръци, но моите майчински никакви ги няма. Ще ми подават декларацията във вторник, последния ден на месеца и малко ме съмнява, че ще ми ги преведат в четвъртък.  Sad И поръчката изтървах.  ooooh!

Denito, и Теди не се обръща често, малко ни е мързеливичък в това отношение, но за сметка на това се набира много яко да става и му е кеф да го държим седнал.

# 687
  • Варна
Добро утро и от нас!
Снощи с нашия тати откарахме в сладки прикази до 3ч. след полунощ и направо не ми се мислеше за ранното ставане, нооо нали си имам добричко детенце се събуди в 9ч.  Heart Eyes (снощи заспа в 23ч.). Та си починахме де. Сега се приготвяме и ще ходим на РД на свеки.

Софи, столчето беше 182 лв., но с отстъпката излезе 136 лв.  Hug Дано съм направила правилен избор с него, че доста ще се ползва.  Praynig

Веси, точно такова е килимчето.  Peace (То повече прилича на пътечка  Mr. Green )

Denito Павел не се обръща изобщо. Завърта се на профил и стои така, после обратно. Но аз не се тревожа. Утре става на 5м.  Peace

Друга играчка, която извадих вчера и Павел и се радва е книжката на Фишър Прайс "Числа и животни"
 http://www.zabebo.bg/products/obrazovatelna-knijka-na-balgarski-ezik-chisla-i-jivotni-fisher-price . Слънцето свети, има три пластмасови странички, брои до 4 на български език, има една песничка. Казва няколко изречения, свързани с числата и животните, които са написани по страничките и като отвориш на дадената страничка ти казва какво е написано.  Peace Вчера и се кефеше, ще видим днес.  И тя ни е подарък.  Heart Eyes

# 688
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
 От кога чакам да напиша този пост- ПАК КЪРМЯ!!! Е, не е онова интензивно цокане- за 3 мин. и е готов, но съм търпелива- ще си влезе пак в ритъм детето.
За говоренето- буквално от няколко дни имаме доста нови срички-  ба, де, разни там агу и гигу, не- са си редовни.... А вчера направи и нов номер- като му сменях памперса си дръпна пишката  Joy
За музикалното килимче- имаме подарък от леля му от Бургас, тия дни пак му го показах, но все още не е очарован. За Коледа съм взела на малкия две играчки като за куклен театър- слагат се на ръката, а пък иначе му харесах и един рак с малко раче, който се движи и пее.
Аз също мислех да купувам столче за хранене, но паричките отидоха за лекарства покрай мен, та ще чакаме НОИ да се сетят за нас и тогава.
Иначе и двамата сме по-спокойни от както пак се кърмим  Grinning Grinning Само да си призная направих една глупост- по принцип трябваше да пия антибиотика 7 дни, с доктора стигнахме до компромис 5 дни, след като видя, че изследванията са ок. Аз обаче го пих само 4 дни.  Sad То наистина антибиотика е доста силен, затова е и толкова скъп, и сега само се надявам, че съм излекувала до край възпалението, иначе ужаса ще се повтори пак! Оф, така и не се научих да съм по-търпелива.....
Denito Стили се обръща много рядко. Може, но май не му е интересно все още.
sophiepp никакви разболявания.... Stop
kalimana радвам се че си пак на линия!
Смилянова къде се губиш??

# 689
Здравейте Simple Smile
Аз успях да се разболея Sad Първо гърлото, успях да го овладея него с едни хомеопатични, които пиех като бременна, нооо на следващия ден ми се разтече носа... шляпам едни капки, дано подействат по-бързо, че е ужасно... на малката давам по половин Осцилококцинум превантивно, дано не се разболее и тя...  Praynig
Denito, не се притеснявай за обръщането.Мойта лигла до преди два дена хич не искаше да се върти, обаче от петък установи колко е забавно и сега е неудържима Simple Smile Само я оставям на активната гимнастика и след секунди вече е по корем и гони някоя играчка. Даже с повече упорство успява и обратно да се завърти  Flutter
Ketti, една идея, ако позволиш. Вместо да дупчите леглото, вземи закачалка за кърпи, от тези с лепенките, и за тях завържи обиколниците Wink

Hug

Общи условия

Активация на акаунт