Има ли го в големите детски магазини, та да идем да го видим. Че почват да ме питат вече какво искаме от дядо Коледа 

и на двете места са от Израел 
и на двете места са от Израел
И поръчката изтървах. 
(снощи заспа в 23ч.). Та си починахме де. Сега се приготвяме и ще ходим на РД на свеки.
Дано съм направила правилен избор с него, че доста ще се ползва.
(То повече прилича на пътечка
Вчера и се кефеше, ще видим днес. И тя ни е подарък.

Само да си призная направих една глупост- по принцип трябваше да пия антибиотика 7 дни, с доктора стигнахме до компромис 5 дни, след като видя, че изследванията са ок. Аз обаче го пих само 4 дни.
То наистина антибиотика е доста силен, затова е и толкова скъп, и сега само се надявам, че съм излекувала до край възпалението, иначе ужаса ще се повтори пак! Оф, така и не се научих да съм по-търпелива.....
Първо гърлото, успях да го овладея него с едни хомеопатични, които пиех като бременна, нооо на следващия ден ми се разтече носа... шляпам едни капки, дано подействат по-бързо, че е ужасно... на малката давам по половин Осцилококцинум превантивно, дано не се разболее и тя... 
Само я оставям на активната гимнастика и след секунди вече е по корем и гони някоя играчка. Даже с повече упорство успява и обратно да се завърти 

Препоръчани теми