Есента изпращаме с усмивка, Юнчето палува без почивка! - Тема №9

• 22 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
След вчерашното будуване, Иван спа непробудно от 20.00 до 7.00.
Пюретата ги хапва добре, даже отдалече си отваря устата.
Алексова , пъщърнака не е лош на вкус, той е от рода на морковите.Малката как издържа до толкова късно?Сигурно си дремва късничко.
Натали, бързо оздравяване на теб  и баткото.
Аз днес мисля да дам 1-2 лъжички оризова безмлечна каша.
Ставам, че сме завити през глава и си бърборим нещо  Joy

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 09:17 от ketti

# 121
  • В.Търново
Здравейте,момичета!Виждам,че вече почти всеки говори за захранване Simple Smile Вчера Мони направи 5 месеца и аз реших да и дам няколко лъжички тиква.Отначало в погледа на малката се четеше недоверие и като чели ни заподозря с баща и в заговор Simple SmileНо доста бързичко и хареса на мадамата и започна да ми  дърпа ръката с лъжичката.Ние  започнахме с тиква,тъй като преди време ни мъчеше един доста упорит запек,който оправихме единствено със сироп и затова реших така.Тиквата подейства още след половин час  Joy  После смятам да продължим с морков и картоф.Купила съм и пащърнак,но той ще изчака.Засега ще използваме само готови пюрета.Когато увеличим количеството и я захраним с повече неща,ще си развихря въображението  Wink
Днес сме на консултация,ще пиша за резултатите.Ваксините ще ги отложим,тъй като искам да повторим изследването за стафилококите.Мисля че антибиотика не ни помогна.Преди няколко дни започнахме с хомеопатия,но тя нали действа с натрупване и ще трябва да изчакаме за резултат.Педито ни успокоява,че това не пречело за ваксините,но аз се притеснявам да и ги слагаме след като тя все още има бактерии.
Тук е невероятно слънце...след обедното пюре тръгваме на разходка!
Спокоен ден на всички!

# 122
  • София
Добро утро ,не съм писала от доста време,ама то с тези  скандали тук да му се отпише на човек.Захранването както вече споменах и по рано ,аз захранвам от доста време,вече сме хапвали,жълтък,риба,заешко,каша,плодови и зеленчукови пюрета,сирене и масло зеленчуковите и плодовите си ги приготвям  сама от градината на баба ми.Заместила съм само едно хранене ,на обяд.Марин не иска да пие много мляко,сутрин само към 6 изпива 180 гр.и след четири часа едва 100гр. ,така че ще трябва да започвам и аз  за закуска друго нещо да измислям.Смилианова и ние сме по спокойни от както захраних,когато си хапне на обяд,след това спи по три часа обеден сън. bowuu (никой да не си и помисля да ме критикува мен за моето дете.)
За говоренето,още е много ,много рано yes пищи,вика,гука и бръмчи много хубаво,особено когато се храним с лъжица.
Хубав ден от нас   bouquet

# 123
  • София
Да се включа и аз в групата на майките, чиито бебета зъбоникнат... моето спокойно момче, което все още е само на кърма и тя му стига (до онзи ден беше супер спокоен и денем и нощем), от 2 дни ръфа усилено всичко, което докопа, пищи изведнъж, долния венец е побелял и надут... всички белези, че зъбките се разбуждат.

# 124
  • София
Аз вече 4-та вечер не съм спала. Явно е гладен човека.
Отивам да варя картоф .

Приятни разходки!  Hug

# 125
esma, и при нас венеца е така и поведението на детето същото.

# 126
 Присъединявам се и аз съм към неспалите.Като се събуди господина към 1ч.та откара до 5ч. #SillyНе мисля,че при нас неспането е от глад,защото бутам цица,кърма имам ,даже повръща от мн.ядене.Май не са и зъби,/ продължавам с дентокинд/просто се е наспал и му се играе,въпреки ,че през деня умишлено го държа колкото може повече буден.Ох незнам.Това ни е поредната нощ така,май Андрей ще е нощна птица. Как да му кажа,че ноща е за спане? smile3527 А иначе и той обича да се завива през глава,което не ме притеснява никак.Срички почти не казва ,освен несъзнателното -,,неее" и то мн.рядко.Обича да пищи  и то силно,чак ушите ме заболяват. 

# 127
.Покрива се през глава за мой ужас  ShockedКато му дръпна одеялото пищи и си го иска.
Ketti,
моя син откакто се е родил заспива така. Пъхам му ръцете под завивката, кой сам си я издърпва нагоре. Завива се през глава и евентуално заспива Simple Smile Вероятно сам си се научи, че след като е тъмно се спи. А когато му се спи, сам си прави въпросното тъмно.
 Peace

P.S. Явно не спането е голям проблем. В пощата ни, ще кача идея на Американска педиатърка, която дава своето мнение за това как да помогнем на бебчовците да спят през цялата нощ. От 5 стъпки описани там, аз прилагам 3. Мисля, че ефект има, но определено всяко бебе си е различно. Дано помогне на някой.
 Peace

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 11:51 от Стаси_К

# 128
Стаси,постни го и тук,моля те,че така и неможах да отворя пощата ни.

# 129
Минаваме само да се отчетем от консултацията - 7.400 (+700гр), 67см (+4см). Този път съм повече от доволна. Биха му Синфлорикс, че известно време липсваше, но почти не плака. Педката даде зелена светлина да го слагам за по малко седнал в количката, каза, че вече е много стабилен и пъргав, за захранването се разбрахме да започвам тези дни с тиква.
Днес сутринта за малко да се обърне със шезлонга - голямо набиране да седне, накрая се изправи и за малко да се захлупи.  ooooh! Почва вече периода, когато трябва да имаш очи и на гърба.

# 130
Стаси,постни го и тук,моля те,че така и неможах да отворя пощата ни.
Доста е голямо и в pdf формат, нямам никаква представа как да го кача тук. Някой, по-компетентен от мен, ако може нека го направи.
 Peace

# 131
и  аз се включвам в темата за захранването.Моя бебо го захраних с каша  на слънчо,безглутенова банан. минаха 10 дни и заместих и обедното хранене с пюре зеленчуково.Сутрин пие ам 140 мл. следобед ядем плодови пюрета.само в 10,30 незнам какво да му давам между храненията давах му сок ама от ден-два нещо не го желае и се чудя какво да давам дайте съвет? и още един въпрос  давате ли кисели на бебета си моя бебо на 10,11 стана на 5 месеца и ако давате кисел как купен или домашно приготвен?

# 132
За 10 дена да заместя едно хранене ми се вижда много бързо.
Може би е и в мене проблема иска ми се по дълго да си го кърмя,тъй като таткото все го няма и така се чувствам обичана колкото и шашаво да звучи.За това ще изчакам със заместването на храненията,като разбира се няма да лишавам детето от нови вкусове.

# 133
Влизам да споделя за картофеното пюренце, ами или не му хареса или неразбра какво става, гледаше ме и пюрето седи в устата му без да гълта, почна да се смее и то му изтичаше отстрани  hahaha , както и да е, хапна две лъжички. Утре пак ще му дам само картоф и в сряда ще му сложа и тиква или морков, да видим дали ще му се ослади  Heart Eyes

# 134
Пьрвия ден от захранването и при нас мина с неголям успех Simple Smile,Ивето дьржеше картофеното пюре в устичка но не прегльща,плюе аз врьщам с льжичката ,нещо не и хареса Simple Smile
Отидох да водя синьт ми на преглед ,та и показах схемата на захранване и ме посьветва освен пюретата да си я кьрмя по малко след като ги вьведа напьлно.
Баткото е по-добре поне няма температура днес,аз сьщо сьм малко по-добре,това бил някакьв много агресивен вирус така,че се пазете и бьдете здрави. Hug

Общи условия

Активация на акаунт