Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 50

• 31 413
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Другата седмица е Байрам и по канал д няма да дават Листопад . Да ви информирам ако не сте чули още  Mr. Green

# 31
моят отговор е, от сериала се отказах, НО ОТ ВАС НЕ МОГА, обичам да ви чета! Почти не гледам сегашните серии, но ми е интересно как ще свърши. Embarassed

# 32
   То Ферхундето е ясна,какво да пишем вече за нея,за нея са изписани 40 теми поне,за сестрите далеч по-малко,да наваксаме и за тях.Ферхунделата не знае какво иска,тя е мръсница и само интриги мъти.

# 33
Браво на Соя за чудесната тема

# 34
Привет, привет и от мен! Честито  за темата, честито и на рижденничката! Много здраве, късмет и все така весели постове! bouquet  bigdance2
 За анкетата  отговорих, че гледам за разнообразие, а също и заради добрата актьорска игра! Много обичам и да пиша тук, но това не се случва толкова често, колкото ми се иска...
Напоследък сериите носят много тъга със себе си. Тия хора... съвсем се обатачиха, даже се отказах мислено да търся вина в когото и да било; даже Ферхунде буди единствено съжаление- на по- миналата серия, когато танцуваше с Митхат, а умът й беше при Шевкет, изглеждаше толкова абсурно-безумно- смешна. Все повече се уверявам, че не е в час и че е една тъжна жена, която колкото повече се разочарова от постъпките си, толкова по- силно се вкопчва в грешките си, задълбавайки ги отново и отново...
Лейля, както винаги ми е симпатична, но взеха да ме дразнят тези инфантилни взаимоотношения с родителите й, много нереално ми седи... Защо веднъж завинаги не седнат да се разберат като големи хора, а се прокрадват като влюбени тинейджъри? Да, има тръпка, сериалът така става по- интересен, но са попрекалили... 
Неджля ми е много тайнствена... Нямам отърдено мнение за нея, ту много ми харесва как постъпва, ту е прекалено вироглава и ме дразни... И все пак ми е интересно, какво ще се случи там... а този Али... сравнително симпатичен изглежда, но според мен тя е прекалено КРАСИВА за него!  Peace
У Седеф ми харесва чувството й за дискретност, когато стане неволен свидетел на еди си какво ( напр.- Лейля и Оуз), но като  цяло много ме дразни... Голям принос за това има дублажът й... Направо.... #Cussing out
А Фикрет хубавее ли хубавее покрай бременността! Браво, много й се радвам!

# 35
Ангелче,, прекрасни снимки на Лейля и |Оуз.
Тази сватба не се е състояла, нали ? Само сън е.  Rolling Eyes

# 36
Лейля не може да остави Оуз не заради парите, а защото той е единственият в този момент, който се интересува от нея и разбира. Вижте че всички я нападат, зарязват, обвиняват, все едно, че за всичко тя е виновна. Виз за парите можем да кажем, че  в случая  Неджля е материалистката - тя се ожени за богаташ и сега  и новопоявилия се, който също си пролича не е кой да е нали. Изобщо за Лейля не е водещото парите.

Да бе, тя защото хич не си пада по парите, за това първа започна с парадирането на материалните й придобивки, когато се омъжи за Оуз.

# 37
Айде аз ще си направя труда да си напиша мнението за Ферхунде въпреки, че тя е уникално кухо същество и не заслужава. Joy
Тъй като като малка тя не е имала семейство освен парите това е другото основно нещо, което търси. Когато срещна Шевкет,  освен, че се влюби в него и й хареса да се чувства обичана безусловно, намери и голямо семейство.
Това обаче на такива жени като нея никога не им е достатъчно, защото са алчни. Започна да измисля всевъзможни начини за да изкара някакви пари, Шевкетчо много удобно всичко й прощаваше. По едно време разкъсана от ревност (основателна според мен) и осъзнала, че нищо хубаво не я очаква с мъж затворник, реши да се пробва с Левент. Там беше лесно, той е млад красив, образован, доста хитър, определено задържа вниманието, нормално беше да има чувства и към него, въпреки че, не е спирала да обича Шевкет според мен.
След като не се получиха нещата, тя от злоба, че Шевкет не е във властта й вече, реши да му отмъсти с Митхат. Обаче сега като има пари, пък й липсва любов и затова пак й се прииска да бъде с вярното кученце.
Та така де, такива жени не могат да бъдат щастливи защото, не могат да се радват на това, което имат и искат все онова, което нямат. Като имат любов искат пари, като имат пари - любов, като имат и двете спокойствие и така нататък hahaha hahaha hahaha
Лейля преди беше алчна не отричам, но сега е много далеч от това. Не съм я видяла да се лакоми за каквото и да било. Вчера Оуз като й говореше за пари, тя му каза, че това не е важно, а само спокойствието. Това означава, че е разбрала кои са истинските ценности.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 15:39 от moon_spell

# 38
О да, тогава Лейля се беше самозабравила!Пари..дрехи...коли..особенно случката с хвърлянето на палтото към Неджля!Мисля , че си взе поука!Струва ми се, че колкото и охолен живот да има за в бъдеще няма да повтори грешките си свързани с демонстарациите на висок стандарт на живот.

# 39
Страхотна тема. Изглежда много свежо. Благодаря на авторите.       bouquet
Али като гледа Неджля ми изглежда като котка лапнала канарче. Приказката, че опаковката продава е напълно вярна в случая. Неджля и фургони на колела да му беше предложила, той пак щеше да се съгласи да ги купи, защото си му личеше, че точи по нея лиги. Да се повторя пак, не го искам Али. Искам си Джем.  Crossing Arms
Ангелче наистина много хубав подпис.  Hug
Момичета от рожденния ден на Соичка, от юбилейната тема и от анкетата се вдъхнових за номинациите тази седмица. Мисля този път да предлагаме Номинации за най-позитивен момент в сериала.  Flutter
Напоследък сериала е само драми и сълзи. Нека да си припомним и позитивните му моменти, които не са кой знае колко, ама ги има.  Crazy
Какво ще кажете за предложението за номинации?  Thinking

# 40
Във Ферхунделата най-много ме дразни това ,че се има за Господ и може да си играе с хората ,както на нея и отърва.....  Sick Държи се като обсебена от Текин.Ако сега не се чуваха с Шефкет,чудно ми е какви причини щеше да измисли да слухти пак около тях..........  ooooh!
Най-дразнещо от всички е грубото и вмешателство в живота на всички и манията и постоянно да си "връща" на някой и за нещо.Според мен отдавна е за освидетелстване...........  hahaha

П.С. Сетих се и за друга нейна заблуда-да се мисли за неустоима-сцената с Левент след сватбата на Гюлшен беше култова............1:0 за Левент.........  Peace

# 41
О да, тогава Лейля се беше самозабравила!Пари..дрехи...коли..особенно случката с хвърлянето на палтото към Неджля!Мисля , че си взе поука!Струва ми се, че колкото и охолен живот да има за в бъдеще няма да повтори грешките си свързани с демонстарациите на висок стандарт на живот.

Когато метна онова розово палто по сестра си, наистина беше невероятно грозно от нейна страна! Както и цялото й останало парадиране... И все пак си мисля, че лишена от ИСТИНСКО щастие тогава (да не забравяме, с каква печал се бе оженила за Оуз, знаейки, че той изневерява с Джейда), тя се опитваше всячески да натрапи факта, че е БОГАТА! Целият й брак се крепеше на един ужасен фарс, тя чувстваше това и показността на скъпите дрехи и лукса, беше като един вид компенсация за беднотата на душата й през този период...
Поне аз така си го обяснявам Simple Smile

# 42
Не знам дали на някой друг освен на мен му направи впечатление, но вчера много смешно ми беше когато Неджля правеше презентацията. Уж е на бизнес среща и иска да спечели  важни клиенти, а не си изключила телефона. Това си е голям непрофесионализъм. После вижда, че мама й звани вместо да затвори се впуска в маловажни разговори, а клиентите седят и я чакат тя да си поговори. Laughing После на обяда също  Laughing

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 15:59 от moon_spell

# 43
Хич не харесвам мъже дето точат лиги като Али, а и погледа му един такъв мазен, сладострастен, като гледа Неджля. Много са ми противни такъв тип мъже. Но си личи, че си пада по нея и ще я преследва яко. Ще я схруска направо. Simple Smile А самата Неджля - лед, направо ти идва да замръзнеш ако си до нея. В предните епизоди като че ли повече чувство и емоция имаше в нея, а сега....брррр.

# 44
moon_spell,  Wink Направи ни впечатление, как иначе........Ама нали трябваше да дадат,че докато говори по телефона, Али я зяпа..........Аз си мислех,че ще изключи-тя говори с мама.......  ooooh!
На мен лично Али ми е адски нелицеприятен-прилича ми на канален плъх.........  hahaha
Икам си Шефкет/№1/,Левент и Джем!  Cry  Cry  Cry

Ceburashka-много хубава анкета!
Между другото правили ли сме анкета за най-комичен момент?Ако-не,следващият път.......  Peace

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 15:58 от biskit

Общи условия

Активация на акаунт