Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 742
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
Аз днес направих малко странен подготвителен ден. Не съм яла никакви бонбони и сладкиши, картофи и ориз. Хапнах на обяд скара, а за вечеря кашкавал и снежанка. Получи се нещо като нисковъглехидратен ден. Утре вече на напълно безвъглехидратно хранене.

# 106
момичета, как борите въглехидратния глад? какви са триковете ви?

# 107
Здравейте и аз я почвам пак.Не че е сложна ама който си няма воля  Whistling
Дано от утре да съм стриктна,че....направо не мога да се гледам.Начално тегло 72,крайна цел 55.

# 108
Здравей Engel^^ Hug
Като гледам от утре сериозна групичка се заформя Peace
Аз стартирам от 77,крайната ми цел е 57-58.Точно толкова бях до месец Март,докато не отказах цигарите.Бях на Дюкан свалих 7 кг за около месец,но бързо ми писна и спрях.Върнах си обратно всичко свалено.После пробвах "системата-60"-много е готина,но с нея задържам килограми,не свалям.

# 109
Добро утро!
Кафе...http://wwwanimacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hra … 03/dobro_utro.gif
Днес стартирам. Peace
Пожелавам си успех и на мен и на всички,които стартират днес newsm10

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 09:08 от Роси**

# 110
Успех на всички начинаещи  Peace

Момичета, напомням да не забравите да си купите витамини за диабетици. Също така да пиете много вода, за да не си спаружите бъбреците.

# 111
the Дорис Peace
Витамини имам останали ми още от когато бях на Дюкан,вода също пия над 2л.
А ето и днешното меню;
з-кафе,2 яйца
о- кис.зеле със свинско месо
за вечеря същото

# 112
Момичета колко пъти хапвате на ден....аз ям доста пъти, поне 4-5, но по-малко. И сега ми се хапва нещо, но не искам да е месо, яйца нямам, а съм на работа. Някаква идея какво мога да си купя от магазина за между другото дето се казва. Аз водата я докарвам два литра, но с помощна на билкови чаеве, нали не е грешно?!

# 113
bimbaaa съвет какво да си купиш от магазина не мога да дам.
Мислех да ти препоръчам да си вземеш някаква шунка,но ти не искаш да е месо Wink
Може някакъв зеленчук да си вземеш Peace
Не мисля,че е грешно да пиеш билкови чайчета,стига да няма захар в тях.Аз също доста често си пиивам чай Wink

# 114
Зелето е добър приятел на гладуващия.  Crazy
Нарязала съм си го на едри парчета, сложила съм си сол в една чашка и боцкам и гриза. Колегите ме гледат съжалително.

За вечеря съм подготвила пилешки крилца и салата от зеле /може и кисело/.

# 115
Туршиите, които са със захар нали не стават?! Да, май ще е зеленчук някакъв...Роси не искам шунка, имам си такава неща за ядене...искам да е различно от месо или месен продукт.

# 116
Туршии със захар-не!
Ми то тук освен месо,яйца и зеленчук,нищо друго немаже Rolling Eyes
Божкее #Crazy Shocked ooooh! Дали ще издържа до край? newsm78

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 15:06 от Роси**

# 117
Аз вече ръфам краставица със сол....Лошото е, че сега зеленчуците са скъпи, а и не са вкусни.

# 118
Туршии със захар-не!

Естествено, че ще издържиш....има толкова много видове манджи.Особено, ако през по-голямата част от времето си си вкъщи е страхотно. Аз на работа на обяд ям студени манджи. И преди и сега като съм на диета си нося, ама не е същото.Но ще издържим. Един месец не е много.Няма да го усетим кога ще мине.

# 119
Аз за това от пресните зеленчуци ям само зеле,то ми е най-вкусно през този сезон.
Туршии със захар-не!

Естествено, че ще издържиш....има толкова много видове манджи.Особено, ако през по-голямата част от времето си си вкъщи е страхотно. Аз на работа на обяд ям студени манджи. И преди и сега като съм на диета си нося, ама не е същото.Но ще издържим. Един месец не е много.Няма да го усетим кога ще мине.
Да вкъщи съм Wink
Права си един месец,ще издържим все някак Peace

Общи условия

Активация на акаунт