Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 965
  • 711
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Момичета споделете какво си готвите,можем да си обменяме идеи освен написаните на 1-ва страница.
Аз днес си опекох чушки с гъби и месо.Ще видим какво се е получило.
Иначе днес като първи ден постоянно ми се хапва.
*Tea*  и аз преди години я правих за пръв път само 24 дни,миналата година пак само 24 дни.Обаче сега има доста за сваляне че ако устискам ще пробвам и втория етап да направя.
russof не се притеснявай за тиквата,нали е било в самото начало,просто повече не я хапвай.

# 256
здравейте момичета от днес и аз съм в ва6ите редици отново Simple Smile правила съм диетата преди 2 години и аз свалих още няколко килограма след приключването и Simple Smile но след прием на лекарства ка4их и отново съм в изходна позиция Simple Smile
направих един про4иства6т ден вместо два едвам устисках един ,буквално едва заспах от глад и ре6их да не правя втори за6тото най вероятно няма6е да издържа Simple Smile

# 257
ами аз днес си пекох говеждо на обяд и пиле на грил имах за вечеря, между другото от сутринта още 4 яйца, краставица, чушка, ряпа...трудно ми е със закуската...вие какво закусвате?...на мен ми е 2ри ден и още не съм си намерила закуската, която ми пасва Simple Smile

# 258
Аз днес за обяд си приготвих телешко задушено със зеленчуци ( праз, червена пиперка, морков ) и се получи много вкусно. Ох, иначе и аз голям проблем имам със закуската тъй като не обичам яйца и да си призная днес имах нещо като късна закуска с остатъка от снощното пиле със зеле  Crazy
Тиква няма да ям вече въпреки , че е много здравословна храна и ниско калорична .
Желая успех на всички , които сега започват ! Дано да устискаме baby_neutral

# 259
Тази сутрин съм минус още един килограм   Grinning За 4-ри пълни дни ( без подготвителни) съм стопила 2кг и 500 г. Не е зле въобще като се има предвид че не съм стояла гладна. При вас как върви свалянето ? 

# 260
  • Бургас
Здравейте момичета

Аз днес се претеглих само едно килце за 2 подготвителни дни и един на диета  Sad
Днес страшно главоболие имам чак ми се повръща и още нищо не съм яла,то не ми се и яде де.
Изпих един нурофен дано помогне.
maria_q_b успех с диетката и Peace
russof   браво това са много добри резултати.

# 261
luchkata, 1кг въобще не е малко, здравословно се отслабва с 1 кг на седмица.

# 262
здравейте моми4ета аз освен диетката вклю4их и сутрин 30мин на кростренажора надявам се това да помогне ,поне е здравословно Simple Smile
днес закуска-2 яйца
обед салата от зеле и задушени броколи просто нямах време да си приготвя не6то друго
а ве4еря смятам да е навън и да се наям за6тото с броколи си оставам гладна Simple Smile
да попитам 4е съм забравила маслинки може6е да се хапват нали

# 263
  • Бургас
Маслините мисля че бяха забранени,но аз когато правих диетата за първи път си хапвах от време на време и пак си свалих килограмите.Само че не е желателно да се прекалява с тях.
Днес ми е много отпаднало,главоболието ми мина от хапчето , но като се изправя и ми става едно кофти.
На обях ядох свинска пържола с домати и печени чушки,за вечеря пълнените чушки с гъби и месо.

# 264
Маслините не са забранени.

# 265

Днес страшно главоболие имам чак ми се повръща и още нищо не съм яла,то не ми се и яде де.

И аз получавам главоболие , но  не е така силно както явно е при теб.При пречистващите диети е оказано че може да се получи главоболие заради токсините , които се отделят. Да не се получава нещо от този род и при нас ?!
Аз да се похваля , че въпреки леката слабост , която усещам на моменти като цяло се чувствам добре и  най-важното не съм гладна а пък отслабвам . Много се радвам , че попаднах на тази диета  Grinning

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 18:33 от russof

# 266
  • Бургас

И аз получавам главоболие , но  не е така силно както явно е при теб.При пречистващите диети е оказано че може да се получи главоболие заради токсините , които се отделят. Да не се получава нещо от този род и при нас ?!
Може и от диетата да е.Да се надяваме че по нататък ще премине.

# 267

И аз получавам главоболие , но  не е така силно както явно е при теб.При пречистващите диети е оказано че може да се получи главоболие заради токсините , които се отделят. Да не се получава нещо от този род и при нас ?!

Не е от токсините, нито при вашата диета нито при очистващите.В 99% от случаите при диетите главоболието се дължи на хипогликемия - много ниски стойности на кръвната захар.

# 268
luchkata  , да наистина дано да премине , но както казах при мен не е голяма работа а просто слабо усещане . Радвам се, че ти се чувстваш по-добре . Simple Smile

# 269

И аз получавам главоболие , но  не е така силно както явно е при теб.При пречистващите диети е оказано че може да се получи главоболие заради токсините , които се отделят. Да не се получава нещо от този род и при нас ?!

Не е от токсините, нито при вашата диета нито при очистващите.В 99% от случаите при диетите главоболието се дължи на хипогликемия - много ниски стойности на кръвната захар.
О,така ли нямах представа ,че ниската кравна захар може да се отрази по такъв начин...интересно..Аз съм имала проблеми с висока захар и познавам симптомите, но не знаех как е при ниска захар.

Общи условия

Активация на акаунт