Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 909
  • 711
  •   1
Отговори
# 345
бяла лястовица, според мен ядеш малко през деня (само 3 парчета шунка ми се струва твърде малко като за обяд). Яж повече зеленчуци като искаш да ограничаваш калориите, но не си налагай сама ограничения, които могат да те демотивират..Успех Peace

# 346
Благодаря ви, мацки !  Hug Давате ми толкова надежди. То днес така се случи покрай каката и бебето, че да не се натъпча като хората  Embarassed.
Я кажете верно за саламите, луканките и другите подобни. Може ли? Май много ми се ще   Blush.

Мисля си, че ми се е посвил корема, затова не съм зверски гладна. Но докато бях на плодове тези десет дена си беше нечовешки глад  ooooh!.

# 347
Въпрос към всички. Кой размер дрехи носите и към кой размер се стремите?

Аз реалистично гоня 40 до пролетта, а да речем ако съм сериозна да стигна до лятото 38, но ме съмнява. Сега съм  42 почти Whistling.

# 348
лястовичке, салами и луканки може стига да не пише на етиета им, че съдържат соев протеин или нишасте. Ако носят гръмкото име "Стара планина" обикновенно означва, че на етикета им е изтрито де що въглехидрат се споменава.  Mr. Green Някой от нас /т.е. аз  Crazy/ като мързелива буля, която я мързи да си готви понякога, си купувам такива колбаси и се правя, че им вярвам, че нямат соя. Като ги сложа на скарата те милите се удвояват и утрояват като пуканки, а аз цъкам с език правейки се, че не схващам как така месцето вместо да се свива се увеличва.  Joy Но пък съм интилигентна  Crazy и съм чела, че понякога силата на мисълта може да е по-силна от самата действителност т.е. в конкретния случай вярвам, че няма соя в колбасите и се надявам с много вяра и положително мислене да не прихвана кой знае колко калории.  Crazy

# 349
Ох, знам знам - чувството ми за хумор е "многоъгълно" и не на всички им се отдава да ми хванат майтапа.  Blush Важното е да прозрете че никога не съм злонамерена и някак се преглъща  Mr. Green

# 350
аз вече почтти съм отказала саламите.....трябва нещо много да ме съблазни като деликатес от език (в който си виждаш парчетата език)! то саламите нямат бог знае какъв вкус вече!

съпружеското телесо на една приятелка приготвя домашна шунка, като си купува свиснки бут, маже го с разните подправки и го пече на бавен огън! реже си се на филийки след това и е ужасна вкусотия! обещавам да питам за рецептата и да я споделя.....поне ще знаем какво ядем:)

бяла лястовица....аз започвам от размер 40 и гоня 38! започвам от 67 кг на 172 см, като за мен перфектни са 62 някъде....60 са ми малко и знам от опит че лесно ще ги кача! А и съм на почти 37....не мога да изглеждам като 27, колкото и да ми се иска:)))) към Март месец ще включа и спорт 2 пъти в седмицата:)

# 351
  • Бургас
лястовичке, салами и луканки може стига да не пише на етиета им, че съдържат соев протеин или нишасте. Ако носят гръмкото име "Стара планина" обикновенно означва, че на етикета им е изтрито де що въглехидрат се споменава.  Mr. Green Някой от нас /т.е. аз  Crazy/ като мързелива буля, която я мързи да си готви понякога, си купувам такива колбаси и се правя, че им вярвам, че нямат соя. Като ги сложа на скарата те милите се удвояват и утрояват като пуканки, а аз цъкам с език правейки се, че не схващам как така месцето вместо да се свива се увеличва.  Joy Но пък съм интилигентна  Crazy и съм чела, че понякога силата на мисълта може да е по-силна от самата действителност т.е. в конкретния случай вярвам, че няма соя в колбасите и се надявам с много вяра и положително мислене да не прихвана кой знае колко калории.  Crazy
Laughing Laughing Laughing
И аз така със силата на мисълта реших че три лешника не правят никви въглехидрати и си ги хапнах с удоволствие.
Ами не знам какво ми става вчера и днес ама изпитвам зверски глад Sad Embarassed
Не знам как ще устоя  Rolling Eyes

# 352
  • Бургас
Аз размера няма да си го казвам щото ма е срам Embarassed Embarassed Embarassed

# 353
Аз размера няма да си го казвам щото ма е срам Embarassed Embarassed Embarassed

И мен ме е срам, ама ще го кажа 52-54  Blush

# 354
Мацки, много сте готини. Допаднахте ми всички до една. Много готина атмосфера цари тук и направо не ми се тръгва. Да пйнем нещо за новото начало, а ?! То пък диетата не позволява. Хм ! Дайте по една мръвка да ометем със салатка, а ?! Аз черпя !   chef

# 355
Мацки, не се косете. Аз имам щастието да съм у немско, а при нас размерите са поне два пъти по-големи от българските. Ако се побирам в 42-44, то по бг стандарт е сигурно 46-48. Blush

Дайте по една лапа.  Party Мръвки с лук ми се прияде !  Mr. Green Нали не колим при нас прасета. Вие сте си добре. bowuu

# 356
Мацки, не се косете. Аз имам щастието да съм у немско, а при нас размерите са поне два пъти по-големи от българските. Ако се побирам в 42-44, то по бг стандарт е сигурно 46-48. Blush

Дайте по една лапа.  Party Мръвки с лук ми се прияде !  Mr. Green Нали не колим при нас прасета. Вие сте си добре. bowuu
Лястовичке , не знам къде не колите прасета , но аз съм яла и с друго месо - пак става Peace

# 357

Бе то аз хем съм у българско и село си имам, ама прасета нямаме Simple Smile))) И на мен ми се прияде същото Simple Smile)))

# 358
# 359
ами то става , пак нисковъглехидратно.
Що не си направите?
И моя размер като на Тея , даже 54-56 Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт