Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 899
  • 711
  •   2
Отговори
# 360
Мацки, не се косете. Аз имам щастието да съм у немско, а при нас размерите са поне два пъти по-големи от българските. Ако се побирам в 42-44, то по бг стандарт е сигурно 46-48. Blush

Дайте по една лапа.  Party Мръвки с лук ми се прияде !  Mr. Green Нали не колим при нас прасета. Вие сте си добре. bowuu
Лястовичке , не знам къде не колите прасета , но аз съм яла и с друго месо - пак става Peace
Роска, мъчила съм се и не е същото. Моят мъж е германец и родителите му веднъж в годината си купуват прасета и ги гътват с родата, но като хоби за  кеф. Та правят си там разните салами, пастети и други помии. Слагат и за фризера меса, но няма грам тлъстичко по тях. Голяма мъка е да го туря във фурната с лук. Нищо общо няма с нашите си блажнотии и мазнотии. Туй тяхното ти се завре във зъбите и няма отръвка. Колко клечи изхабих, че то бъркането ми повече от дъвкането. Или бъркаш или плюеш.  Blush Явно махат мазнините и си готвят само филетата. Rolling Eyes

# 361
ами то става , пак нисковъглехидратно.
Що не си направите?
И моя размер като на Тея , даже 54-56 Embarassed Embarassed Embarassed

Знаех си аз, че сме близки по природа Simple Smile ( лентичката ми помогна де )
 Hug  bouquet

# 362
Не , че се оправдам, но има и доза ген
от рода на баща ми все дебели , и той , де.
И като се избъзикат за килограмите му той отговаря
-Щот съм добър и не мога отказвам... Вие злобен и дебел човек виждали ли сте? Joy

А значи в немецко не го ядат тлъстото , а кат дпдат тук могат , гернаците.
визирам едни наши приятели от Лайпциг , то си зависи и от коя част си.

# 363
Роска, като подхвана думата дебел да ви питам нещо. От колко кг нагоре се смята един човек за дебел? Peace

# 364
 От ръста си вадиш 110 и това е нормално , всичко отгоре ... Тка пише в книгите за диети

# 365
Потънаха ми гимиите  Confused ! Значи съм ултра,мега,хипер дебела.  ooooh!

# 366
лястовичке, салами и луканки може стига да не пише на етиета им, че съдържат соев протеин или нишасте. Ако носят гръмкото име "Стара планина" обикновенно означва, че на етикета им е изтрито де що въглехидрат се споменава.  Mr. Green Някой от нас /т.е. аз  Crazy/ като мързелива буля, която я мързи да си готви понякога, си купувам такива колбаси и се правя, че им вярвам, че нямат соя. Като ги сложа на скарата те милите се удвояват и утрояват като пуканки, а аз цъкам с език правейки се, че не схващам как така месцето вместо да се свива се увеличва.  Joy Но пък съм интилигентна  Crazy и съм чела, че понякога силата на мисълта може да е по-силна от самата действителност т.е. в конкретния случай вярвам, че няма соя в колбасите и се надявам с много вяра и положително мислене да не прихвана кой знае колко калории.  Crazy
Laughing Laughing Laughing
И аз така със силата на мисълта реших че три лешника не правят никви въглехидрати и си ги хапнах с удоволствие.
Ами не знам какво ми става вчера и днес ама изпитвам зверски глад Sad Embarassed
Не знам как ще устоя  Rolling Eyes

luchkata, да не гладуваш? хапвай домати и краставици по между другото..а да споделя, че глада за сладко и с червени чушки можел много добре да се утоли..много ми се усладиха..а и чери доматките никак не са зле...моя размер е май 42 (а може и 44 да е  newsm78), но в момента си нося още бременните дрехи и затова незнам точно..всеки случай не си влизам в панталоните от преди бремеността..тогава бях 38ми размер..това ми е целта и сега

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 07:44 от bgfifi

# 367
  • Бургас
Моя размер по български стандарт е 54-56 в момента. Embarassed
94 кг на 182 височина.
Поне до 82 да ги докарам че пусто много ми тежат в момента

# 368
Моя размер по български стандарт е 54-56 в момента. Embarassed
94 кг на 182 височина.
Поне до 82 да ги докарам че пусто много ми тежат в момента

Борим се, няма да се отказваме я!  Peace

# 369
здравейте моми4ета искарах на диетката 3 дни после прегре6ение и въпреки него имам -400гр. тази сутрин но нали съм прегре6ила запо4вам наново от днес
допреди седмица бях на 90дневната изкарах 2 цикъла с нея но останах разо4арована и сега отново се връщам на изпитаната от мен диетка Simple Smile
з проспах я не бях на работа кеффф
о-свинско с зеле
в-дроб по селски
водя днес малко около 2л.

# 370
влизам да се похваля - 5 ПЕТ кила ги нямаааа!

великолепен резултат  Peace

# 371
Не че искам да се оплаквам , но я ми кажете на вас как ви се струва отслабване с 2.5 кг за 9 дни ? На мен ми се иска да е повече   Cry Започнах 71.500 имаше един ден в който бях 68.500 , но днес за втори пореден ден съм 69 . ЗА размера на дрехите аз имам голям проблем . Преди няколко месеца се прибрах от Щатите , където живях три години. Там размерите са на s, m , l , xl...Аз със моите 75 кг ( и толкова бях ) се вреждах в м и по -рядко в l . Представете си реакцията ми когато отидох в Манго и най-големият размер на едно яке ми беше ужасно тясно !!! Ето ти огромен стимул да сваляш килограми ! А там как беше дрехи винаги хубави ще си намериш а и голямото успокоение ,  я виж колко по-дебели има от мен  ! Искам да се отърва от тези килограми , този път наистина !

# 372
Добър ден безвъглехидратки!  Laughing

Първо да се похваля ! - 1 кг съм, а вчера започнах. Толкова съм щастлива. А така лястовице, опаткай сега още 19  Mr. Green до пролетта и до лятото още 10  Simple Smile.
Странното е, че нощес ставах да се меря Blush и не бях свалила нищо, а сутринта направо се опулих пред кантара. Laughing

russof, аз затова в Манго не влизам, защото там рядко ще ми стане нещо Hug. Виждат ми се дрехите там, че са направени само за фиданки. Както и Ню Йоркер и Телли Вейл Confused. Не мислят, че има млади хора, които не са като манекенките на витрината, но също им се носи нещо младежко. Освен да се забивам в бабешките магазини, друго не виждам ooooh!.
Купих си преди Коледа два чифта дънки,размер 42. Започнах да ги закопчавам вече, но още ми стискат. Надявам се след една седмица да мога спокойно да се пъхна в тях, че сега 44 размер ми е голям. По Коледа си ми беше добре, малко голям, но пък 42 ми беше малък.
Иначе по американските размери съм L или  XL  ooooh! , дано стана М .

Дами, споделете как готвите свинско със зеле моля !  chef Това ще ми е вечерята. bowuu

Закуска - чай и вода !
Обяд - пилешка пържола със зелена салата - домати,краставици,чушки.
Вечеря зеле със свинско месо

Водата все още не я докарвам. С мъки изпивам по един литър !

# 373
Не че искам да се оплаквам , но я ми кажете на вас как ви се струва отслабване с 2.5 кг за 9 дни ? На мен ми се иска да е повече   Cry Започнах 71.500 имаше един ден в който бях 68.500 , но днес за втори пореден ден съм 69 .

И ти си от мойта партия значи - и при мен така върви .... тегавооооо .... Днес сваля 200-300 грама, утре кача 500 .... а съм на диета уж....
Вчера се ограничих наистина яко - вечерта изядох само 3-4 супер малки печени на скара флейки и пих чай, на обяд минах само с 2 купички супа, а закуската беше кафе и чай, но и с един бонбон - просто нямаше как да откажа на колегата му се родила щерка ... изобщо не се усетих като го лапнах.... и въпреки това днес бях 300 грама на минус  Confused изобщо никаква логика не намирам - ще го карам така супер ограничено, пък колкото паднат - толкова...

# 374
бяла лястовица, аз правя свинското със зеле така:

Месото го нарязвам на по-големи парчета и го запържвам за малко само с мазнина. Зеле (около 2,5кг) го нарязвам и намачквам с малко сол. След това прибавям към зелето една чаша вода и мазнината от месото и го оставям да поври за около час. След като поври 40 мин слагам 500гр, домати. По твоя преценка тогава може да сложиш още малко олио, черен пипер и магданоз. След това слагам мръвките при зелето, слагам в тава и пека за около 30 мин във фурната.

Мацки, а я кажете каква супа готвите? че в тез студени дни на човек му се иска да облажи душата:)

Общи условия

Активация на акаунт