Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 855
  • 711
  •   1
Отговори
# 375
Valtcheva аз много ги обичам супичките - правя всякакви - пилешка, топчета, последно правих телешка - режа вътре каквото се сетиш - броколи, карфиол, тиквичка, чушка, домат, целина, пащърнак, зелен боб, лук, моркови и много зелени подправки. Застройвам с яйце и последния път сложих една лъжица кисело мляко  Rolling Eyes

# 376
Valtcheva, благодаря много, че сподели. Допадна ми много рецептата и така ще сготвя  ! Мерси още веднъж  Hug.

Аз пък супи не ям. Единствената супа, която ям е една немска супа с праз лук,кайма и топено сирене. Нещо божествено е !   chef

# 377
Лястовиче, не е по диетата, но я дай рецепта - звучи интригуващо наистина  Laughing
Аз много обичам една супа с праз, но при нея няма как да не се сложат картофи и сега не я правя по понятни причини  Tired

# 378
Lennyh, ще я пусна следобед, че трябва сега да изляза.Това са единствените продукти много праз,кайма,вода,сол, черен пипер по желание и топено сирене ! Нещо превъзходно е ! Научих цялата българска рода да я прави и си облизват пръстите. Почти щеше да е подходяща и за нас диетуващите, но това топено сирене разваля работата Rolling Eyes. Жалко ![/color
]

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 12:16 от бяла лястовица

# 379
Lennyh, мерси много:) за днес схте пека пилешки бутчета, за утре риба съм си определила и съм купила, но виж в петък мисля да стопля душата с една супа:)

# 380
мацки, ами ако се направи супата с растителна сметана?

# 381
Леле , Лястовичкеее, много хубаво изглежда , предполагам и толкова вкусно Hug
Мисля и че , извара , обазмеслане пак ,ще стане , разбира се няма да има тоя вид...

# 382
Леле , Лястовичкеее, много хубаво изглежда , предполагам и толкова вкусно Hug
Мисля и че , извара , обазмеслане пак ,ще стане , разбира се няма да има тоя вид...

Роска, няма да стане. Точно топеното сирене е елексира на супата. Слагат се три пакетчета.

# 383
Супа от праз с топено сирене или така наречената бяла супа

Продукти
500 гр. кайма телешка
4 големи праза
3 пакета топено сирене, с подправки или чисто
вода
сол
по желание черен пипер

Начин на приготвяне
Каймата се запържва в олио, слага се праза нарязан на колелца. Сипва се вода, че да покрие продуктите и се оставя да ври. Прибавяте малко сол. Бъдете умерени в солта, защото накрая като се прибави топеното сирене може да стане супата солена. Като оври праза накрая прибавяте топеното сирене и оставяте така да поври супата 10 минути. На другия ден стоплена е най-вкусна. Гутен Апетит !   chef

# 384
Лястовиче  Hug благодаря ти!
Иначе и на мен снощи ми хрумна да взема някаква растителна сметана, но като знам колко консерванти и чудеса има все си мисля, че на една огромна тенджера 1 лъжица кисело мляко надали е чак такова прегрешение.

# 385
Ехее, какви кулинарни вкусотии се вихрят тука Simple Smile
Страхотна компания сме Simple Smile
И аз съм вече на линия, изтеглих се , малко късно, но поне не забравих изобщо  Laughing
Сега седнете и се хванете за стола, че да не паднете. При ръст 158 см. ( тополка , ама от малките ) , съм станала внушителните 92.200 кг.  Mr. Green Както казва мъжа ми "Добре те гледам, няма да се оплакваш " Simple Smile

# 386
  • Бургас
Здравейте момичета

Аз тази сутрин се изтеглих и съм 94,200 кг ,свалила съм 2,5 кг. за 6 дни.Бях 96,7 кг.
Днес сутринта си пържих 2 яйца на очи и малко луканка ядох.Обаче кафето си го изпих с една чаена лъжичка сметана растителна.Прочетох че в 100 гр. има само 4,2 гр. въглехидрати и си сипах лъжичката.
Да ви кажа за довечера съм си устроила почерпка,опекох си пъстърва с гъби и пресен лук взех си бяло винце и газирана вода. Grinning За утре ще си правя телешко варено ама само с моркови и лук.И сега се замислих за тези супички дали и аз да не си направя някаква ама ще е по нататък.
 *Tea* спокойно ще ги свалиш килцата.Ще видим тогава мъжо какво ще казва.

бяла лястовица супата звъчи доста вкусно ама ще я направя след първите 24 дни.
А свинското го правих аз с кисело зеле.Запържих праз с червен пипер, нарязох зелето и го запържих и него, после сложих месото сурово както си е залях с една чаша от зелевата чорба и добавих вода,и оставих да ври на бавен огън около 2 часа.

# 387
Момичета да ви питам, четох - четох заглавния пост и така и не ми стана ясно след като минат първите 24 дни, колко време след това може да се повтори? ( все още не съм сигурна дали ще го направя де, но да съм подготвена).

# 388
Aз също си правя супи - пасирана зеленчукова /с броколи/, спаначена, пилешка и топчета съм правила, но само с морковче, домат и лук, понякога и с целина и чушки. Накрая я застройвам с яйце и що годе засища апетита  Peace

# 389
И аз имам въпрос .

Като свършиш тази диета - 24 дена, какво следва ? Колко време трае почивката и какво се консумира по време на отпуската? Надали картофи, пасти и боза? Sad

Мисля да карам аз на този режим до 1 март, но ха да видим дали ще ми издържат ангелите. Заплюла съм си, че докато не смъкна 15 кг няма да минавам на почивка от диетата. Ама кой знае !

Общи условия

Активация на акаунт