Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 901
  • 711
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Здравейте момичета,

бяла лястовица   добре дошла  Simple Smile
Аз днес усещам глад, хапнах наобед зеле с месо ама пак ме гони глад нещо.
Но ще устискам няма как.
Да ви споделя купих си сурови лешници.Вчера четох че в 100 гр. се съдържали 17 гр. въглехидрати та реших че в 2-3 лешника да има 1-2 гр. ако видя много зор ще си хапна, засега стоят настрана Grinning Това е от мен ,не съм се теглила днес ама реших че няма да се тегля всеки ден в края на седмицата ще видя резултата.

# 331
Здравейте момичета Simple Smile Точно се ровех в нета и си търсех някаква диета и попаднах на тази тема.Диетата ми допадна главно защото по време на нея не е нужно да умираш от глад за да постигнеш някакъв резултат. Wink Имам обаче един въпрос към вас-тъй като моята цел е да сваля от 3 до максимум 4 килограма(а тези 24 дена ще ми се отразят с мноого повече) може ли да спазвам по-различен режим?Например една седмица съм на диетата-2 си хапвам нормално(без да се тъпча разбира се) ? Но прочетох,че когато диетата се прекъсва толкова често няма да има дълготраен ефект.А за мен е важно да смъкна само тези 3кг. и да си поддържам теглото такова,не искам да свалям повече. Вие как мислите? Blush Благодаря ви предварително  Heart Eyes

# 332
Ако имаш да сваляш 3кг, няма да свалиш 10, не се притеснявай, прави я докрай, така ще ги задържиш Peace

# 333
Ако имаш да сваляш 3кг, няма да свалиш 10, не се притеснявай, прави я докрай, така ще ги задържиш Peace

Благодаря ти за отговора   bouquet

# 334
От утре и аз съм в редиците. Не съм си измислила още меню, но най-вероятно ще си изпека месце за обяд и вечеря, но може би ще пропусна закуската, че няма  да имам време Simple Smile
Утре ще се измеря, за да имам достоверна информация за после Simple Smile

# 335
влизам да се похваля - 5 ПЕТ кила ги нямаааа!

# 336
браво Роса! За колко време ги свали? Аз имам да свалям 5, които непрекъснато ги въртя нагоре надолу и ми писна! Надявам се този път да успея да ги задържа! Ще се меря в края на всяка седмица и ще докладвам и аз!

# 337
Започнах на 17.01. - няма и десет дни, но имам много за сваляне - виж в подписа ми-30 кила

# 338
Ох , днес вместо кантара да покаже по-малко кг. той показа повече. Голямо разочарование ! Май и аз трябва да взема да се меря веднъж в седмицата вместо всеки ден ...
Роса , браво 5 килограма си е голям напредък.

# 339
  • Бургас
russof и аз се претеглих не издържах Laughing
И аз съм качила 500 грама, ама се теглих следобяда.
Но няма да се отчайвам продължавам  Simple Smile

# 340
  • У дома
Момичета, моля Ви за мнение.Казусът е следния: свеки е с доста кг. и от 2 месеца хапва кисело мляко с овесени ядки и трици, свалила е едва 4 кг, но има и още нещо, на инсулин е.Какво мислите, може ли да се отдаде на нашата диета?
А за протокола аз съм 2 ден на диетата и - 1.800. За вечеря пилешки бутчета със салатка от прясно зеле.

# 341
  • Бургас
gold_bg май е добре свекърва ти да се консултира с лекар. Hug

# 342
Здравейте момичета,

бяла лястовица   добре дошла  Simple Smile

Много благодаря за топлото посрещане  Hug.

Би ли споделила как сготви зелето с месото, че днес и аз купих една голяма зелка и мисля утре да я слагам под ножа Laughing.

Да се отчета за днес, а вие ще кажете къде съм сбъркала.

Закуска - две яйца
Обяд - 3 парчета шунка
Следобед  - чаша билков чай
Вечеря - обилна  Embarassed - две пилешки пържоли в тиган съз зехтин и купа зелена салата с чушки,репички,домати и краставици.

# 343
влизам да се похваля - 5 ПЕТ кила ги нямаааа!

Ха, честито и дал Бог всеки му  Praynig Wink !

# 344
бяла лястовица,много е добре менюто.
Аз днес ядох луканка и то доста, не правете така Laughing
От събота съм на режима, - 1кг бях сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт