Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 844
  • 711
  •   2
Отговори
# 405
1 кг. на ден щеше да е супер Laughing
Аз си хапнах пак две три парчета луканка.Вечер много ми се прияжда.
И аз много се изкушавам с разни мезенца , можеби за това и не свалям много .Все се успокоявам , че месото е позволено .  Blush

# 406
Оффф, хем му казах на мъжа ми, че съм на месно-зеленчукова диета и той пак не разбрал. Идва си днес с чанта череши и щайга ягоди  ooooh!. Направо ми се реве. Така ми се ядат, но няма. Греза сега една чушка и толкова  Cry. Оплаках ви се, а сега отивам да спя, че иначе май само за плодовете си мисля.

Лека нощ !  Hug И утре да се похвалим с още едно минусче. Praynig

Милата тя , искрено ти съчуствам ! И аз умирам за плодове , особено сега с тези мандарини и портокали като взема да давам на малката и така замирисва , че трудно се издържа . А ние с моят мъж имаме уговорка на всяко свалено кило съм си спечелила 10 лв . Не че не ме харесва и така  по пухква , но предполагам , че и той иска да види слабата жена за която се ожени  Rolling Eyes Абе и така става по-забавно и все се шегуваме колко съм си спечелила вече  Joy Е за мое голямо съжаление не са много  Blush
russof , много ме разсмя с по 10 лева на килце Laughing. Хубава идея ми даде !  Wink Казвам на мъжа тая вечер по 10 на кило, но в евро Mr. Green.
И моят мъж иска да види слабата жена, с която се запозна преди осем години Whistling. Така че нищо няма безплатно ще му кажа  hahaha.

Добро утро, момичета !

Днес кантарът показа пак смъкване, но не на един килограм, а на 700 грама. Пак добре, няма да се оплаквам. Само ако не мърдам или качвам тогава ще рИва.

Менюто за днес.
Закуска - пропускам (имах излизане)
Обяд - дояждане от вчерашната вечеря зеле с месо
Вечеря -  салата от зеле и моркови, крилца на фурна, за домочадието и картофено пюре, за майка им водица минерална  Tired

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:26 от бяла лястовица

# 407
бяла лястовица, Браво на теб много добре ти върви свалянето ! Май ти ще си изкараш повечко парички от мен   Joy

# 408
бяла лястовица, Браво на теб много добре ти върви свалянето ! Май ти ще си изкараш повечко парички от мен   Joy

Ха, ха ! Поне едно предимство да си слон, а ?!  hahaha  261uu

# 409

Ха, ха ! Поне едно предимство да си слон, а ?!  hahaha  261uu

[/quote]
Ха-ха абе всички сме си супер и добре че с чувство за хумор ги приемаме нещата иначе да бяхме се депресирли досега !

# 410
Дорис, 90 дневната е супер! то направо не звучи като диета, а сваляш определено! Момичетата във форума също са много готини и помагат със съвети:) въпросът е да свикнем да се храним разделно и да забравим за картофи с месо или ориз с месо:) Има една мацка nana77, която е свалила забележителни килограми, но е и много стриктна:)

имайте предвид, че тези от нас, които имат повече килца за сваляне, свалят по-бързо....в момента който сме на 5кг от желаните става най-тегаво:) а и трябва да се съобразяваме с възрастта си.....метаболизма работи по друг начин след определена възраст! Аз на 25 можех да сваля 2 кила за една вечер от танци и недопсиване......питайте ме сега на близо 37......мъъъъъъъъъъъъъъъъъка

# 411
Valtcheva, колко кг е свалила тази Нана и за колко време ?

Я кажете за храненето след като свърши тази диета. Хапваш каквото си искаш или пак трябва да се съобразяваш? И колко време почивка правиш.И плодове и торти може ли да се ядат  Blush?

# 412
Valtcheva, мноого съм съгласна с теб за годините, метаболизма и свалянето. Като прибаваш при мен и факта, че имам инсулинова резистентност нещата стават много омацани. Аз съм вечно на диета, вечно нещо правя за да поддържам килограми. Разбрах, че отстрани изглеждам безумно след като на един рожден ден ни почерпиха с домашна торта гараш и аз не устоях и я изядох, а детето като ме видя взе да плаче. Питам я какво става, а тя "Ти яде торта! Сега какво ще ти стане мамоооо, ще умреш ли?". Та реших да търся по-плавни начини и методи за отслабване и поддръжка на килограмите и без това съм твърде склонна да прескачам границите на нормалното ...  Blush

# 413
лястовичке, нана е свалила над 30 килограма, но момичето е имало доста поради здравословни усложнения...мисля че е започнала от 123! Доколкото знам от един цикъл на 90 дневната ги е свалила и сега продължава!

Дорис, готиното на 90-дневната е че имаш въглехидратен ден, в който можеш да ядеш сладко и тестено....разбира се не една торта:) 

Мисля, че на началната страница пише, че след диетата е хубаво да продължим да сее храним разделно и 90 дневната дава тази възможност:) мисля, че е добро продължение на безвъглехидратната:)

# 414
Добре де нали не е хубаво да се консумира за дълго безвъглехидратна храна. А тази 90 дневна диета не е ли същата ? Или може да се ядат въглехидрати, но да се внимава как се комбинират? !  newsm78

# 415
Аз съм вечно на диета, вечно нещо правя за да поддържам килограми. Разбрах, че отстрани изглеждам безумно след като на един рожден ден ни почерпиха с домашна торта гараш и аз не устоях и я изядох, а детето като ме видя взе да плаче. Питам я какво става, а тя "Ти яде торта! Сега какво ще ти стане мамоооо, ще умреш ли?". Та реших да търся по-плавни начини и методи за отслабване и поддръжка на килограмите и без това съм твърде склонна да прескачам границите на нормалното ...  Blush
the Дорис, възхищавам ти се на волята и амбициите да се поддържаш. Аз този номер не го мога и си ми личи. Все дебела и гладна за жалост  Sad. На диета май съм била само 2 пъти през целия си живот - преди бала и преди да станем семейство. Whistling Но положението стана трагично откакто станах майка и се застоях повече вкъщи. Занизаха се килограм след килограм и от леко закръглена преминах на пухкава, а последните години вече и в групата на дебелите ooooh!. наистина бая му изпуснах края, но сега съм се амбицирала и няма спиране. Naughty

# 416
лястовичке, значи 90 дневната звучи така:

1 ден - белтъчини
2 ден - бобов и варива
3 ден- въглехидратен
4 ден - плодове и зеленчуци

Закуската е задължително плодове във всеки един ден и не се пропуска! Важно е да не се пропуска ядене иначе забавяш метаболизма:)

И така ги повтаряш 90 дни, като всеки 29 ден е воден (не всички го спазват водния ден).

Има много рецепти! Погледни в темичката и се ориентирай:)

# 417
ох и аз съм все на диети от както се помня.....а се отпусна с храната малко, и започвам да качвам веднага! винаги съм се поддържала с много спорт, режим на хранене и една продрискваща билка ....спрях билката щото се уплаших да не си направя някаква беля.....и сега ми трябва и спорт за да вляза в крачка напълно!

# 418
Valtcheva, а 5,6,7 ден на какво се кара?  Hug

# 419
само тези 4 дни редуваш и 5-ти ти е пак белтъчен, 6-ти бобови и варива и т.н и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт