Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 847
  • 711
  •   1
Отговори
# 390
Дами, и да ви питам как успявате да се ограничавате у вас? Как готвите за децата и мъжа си? Отделно ли или и те карат да вашето меню. Мале като отворя този ти ми хладилник и се заподават разни пудинги и течни шоколади. Направо.... Rolling Eyes В събота щерката ще празнува рожден ден с приятелите си и ще правя торта. Бая ще се поизпотя.  Crossing Arms

# 391
бяла лястовица, диетата се пази на 2 цикъла с минимум 10 дена почивка между тях, като през тези 10 дни ядеш нормално /може и разделно/. 2 цикъла са напълно достатъчни, защото диетата не е безобидна. Факта, че нещо въобще се яде въобще не означава, че не е тежка за организма. Липсва калции, натоварват се бъбреците и черния дроб. Слаба, но с прецакани бъбреци пак не е добро решение.  Peace

# 392
  • Бургас
Между двете фази по 24 дни е хубаво да се прави почивка поне така казват.Някои правят една седмица ,други две.Аз не съм правила двете фази а винаги само едната.Но е хубаво човек да се ограничава.Има една точкова диета която я препоръчват,там може да видиш колко точки да ядеш за да регулираш теглото.
Аз съм сама, мъжо го няма и се справям с изкушенията.А малкия е на кухня,понякога като го храня и ми иде да му изям храната толкова вкусно ми става щото е забранено де :lol

# 393
И на мен ми е гадно като гледам как около мен плющят разни вкусотии, ама няма как. Ако искаме да сме такива

стискаме зъби и продължаваме напред Simple Smile)

# 394
Теа, тази картинка много ме мотивира Hug. Благодаря !

Въпрос към момичетата, които са по напред с тази диета.

Всеки ден ли сваляхте по килограм и само в началото ли е толкова бързо свалянето?  Laughing

Правя си и аз сметки без кръчмар. 30 дена на диета - 30 кила смъкнати. Mr. Green

# 395
По средата на втората седмица , но аз не мерех всеки ден...

# 396
Ейййй, много мечтаете, няма такива диети по 1 кг всеки ден Laughing

# 397
Ейййй, много мечтаете, няма такива диети по 1 кг всеки ден Laughing
Ах, мечти, мечти !  Sunglasses

# 398
Дорис, благодаря ти за разяснението  Peace Ще видим дали ще повторя  newsm78
Лястовиче, на мен ми беше трудно само първите 1-2 дни, после просто си знам, че като отворя хладилника, там има само определени неща за мен. Най-много ме мори липсата на кисело млекце и на плодове, ей това ако можеше да ям .... ама ... няма  ooooh!
Пък и при тези макорански скакалци в къщи, почти нищо не се задържа достатъчно дълго че да ме изкуши и да имам и време да се намеся - това банани, това мандарини за час изчезват по 2-3 килограма все едно не ги е имало никога  Flutter Rolling Eyes, та един вид ми помагат децата  Mr. Green Heart Eyes
Иначе верно много мечтателно го давате по килце на ден би било повече от върховно, ама .... не става поне при мен  Rolling Eyes

# 399
  • Бургас
1 кг. на ден щеше да е супер Laughing
Аз си хапнах пак две три парчета луканка.Вечер много ми се прияжда.

# 400
Оффф, хем му казах на мъжа ми, че съм на месно-зеленчукова диета и той пак не разбрал. Идва си днес с чанта череши и щайга ягоди  ooooh!. Направо ми се реве. Така ми се ядат, но няма. Греза сега една чушка и толкова  Cry. Оплаках ви се, а сега отивам да спя, че иначе май само за плодовете си мисля.

Лека нощ !  Hug И утре да се похвалим с още едно минусче. Praynig

# 401
Оффф, хем му казах на мъжа ми, че съм на месно-зеленчукова диета и той пак не разбрал. Идва си днес с чанта череши и щайга ягоди  ooooh!. Направо ми се реве. Така ми се ядат, но няма. Греза сега една чушка и толкова  Cry. Оплаках ви се, а сега отивам да спя, че иначе май само за плодовете си мисля.

Лека нощ !  Hug И утре да се похвалим с още едно минусче. Praynig

Милата тя , искрено ти съчуствам ! И аз умирам за плодове , особено сега с тези мандарини и портокали като взема да давам на малката и така замирисва , че трудно се издържа . А ние с моят мъж имаме уговорка на всяко свалено кило съм си спечелила 10 лв . Не че не ме харесва и така  по пухква , но предполагам , че и той иска да види слабата жена за която се ожени  Rolling Eyes Абе и така става по-забавно и все се шегуваме колко съм си спечелила вече  Joy Е за мое голямо съжаление не са много  Blush

# 402
Здравейте мацки:) току що изчетох какво съм пропуснала...искам да ви кажа, че по 1 кг на ден, дори и да го постигнете не е полезно и здравословно! Предполагам в началото ще има бързо смъкване и след това застой (организма се бори срещу това, което му причиняваме) и после пак надолу!

Така както съм го замислила за себе си....започнах с 90 дневната диета, която наподобява разделното хранене! Там има и плодове всеки ден и млечни продукти в определен ден! Изкарах месец, сега го давам драстично с тази диета и после пак на 90-дневната! Мисля да ги редувам по този начин, защото макар и за 26 дена, наистина се лишаваме от важни хранителни вещества и диетата е драстична!

# 403
Valtcheva, и аз мисля от събота да се прехвърля на 90 дневната. /Спокойно момичета - не бия отбой, просто ми свършва втория курс./ Та ти имаше ли ефект от 1 месец на 90 дневната?

# 404
Здравейте мацки:) току що изчетох какво съм пропуснала...искам да ви кажа, че по 1 кг на ден, дори и да го постигнете не е полезно и здравословно! Предполагам в началото ще има бързо смъкване и след това застой (организма се бори срещу това, което му причиняваме) и после пак надолу!

Напълно подкрпям ! Бързото отслабване не е никак добра идея , особено ако искаме да задържим постигнатото. Казвам го от опит . За сватбата си отслабнах страшно много и по много драстичен начин ( кафе, череши , зелена салата ) и после пак си ги натрупах килограмите . Сега съм много по -пълна от колкото бях тогава и имам много за сваляне но я карам по полека . Толкова полека , че почти нищо не свалям ( което на моменти ме изнервя) , но знам , че това е по-добрият вариант !

Общи условия

Активация на акаунт