Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 347
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Гледам, че всички ни мъчи тази лунна луканка Wink. И по някое саламче понякога намичам, но гледам да е по-рядко.
Ох, сега съм толкова гладна, но няма да ям.  Whistling

# 556
Гледам, че всички ни мъчи тази лунна луканка Wink. И по някое саламче понякога намичам, но гледам да е по-рядко.

А защо няма да ядеш ???
Не е ли по-добре да хапнеш и да задвижиш метаболизма ? Wink

# 557

А защо няма да ядеш ???
Не е ли по-добре да хапнеш и да задвижиш метаболизма ? Wink
Защото утре искам да ви се похваля с - 2 кила !  Wink Ще ми се, а ?!  Sunglasses

# 558
охоо, какви луканки и салами се въртят тука из кибер пространството  hahaha така ми се прияде, но не  Naughty ще разчитам и аз на луканката, пардон - на луната  Laughing да ме отслабне...дано се похвалим тая седмица с повече минусчета   Hug

# 559
Добро утро, мадами !

Тази сутрин в 6 часа се претеглих и уважаемият господин кантар показа  - 1 кг. След два часа се претеглих отново и показа същите килограми като вчера. Е сега кажете ми на кой да вярвам ?!  #Crazy При положение, че вчера денят ми беше изцяло воден. Тази луна нещо ме разочарова. Не е като луканката, тя винаги бая ми се намича  Laughing.
Днес отново ще съм само на вода ! Утре вече ще хапвам заешко с много лук. Ще правя за уикенда нещо като капама, че и гости ме чакат.

Как правите вие заешкото? Накисвате ли го първо в маринада един ден ? Варите ли го в тенджера или го печете в тава ?  chef Споделете, моля.

Очаквам с нетърпение вашите безумни лунни резултати днес.   bouquet

# 560
лаястовичке, аз първо го запържвам и го правя или в йенската тенджера с картофи, моркови, гъби и маслини или както ти казах в тава със зеле:)

иначе аз не мога да се меря всеки ден, че тия шантави кантари ми писнаха:) важното е че дънките ми стоят свободно и съм на последна дупка на колана:)

ох днес как съм се наточила на пилешки сърца и дробчета:)

# 561
Здравейте ,днес ми е последния ден от първия етап.Свалени кг 5-6 .Но не зная колко време почивка да направя,решила съм по време на почивката да включа млечни продукти и плодове.
Какво бихте ме посъветвали?Иска ми се да е по кратка  за да не се отпусна,

# 562
Добро утро, момичета! Аз малко почити към обед се излюпвам ама за мен си е утро  Laughing. Днес -1кг. Бяла лястовица, а ти защо се теглиш по няколко пъти на ден  Heart Eyes?Ами приеми първото теглене за вярно, то и след него започваме с кафетата, водите... Всъщност и 300 гр да свалим си е добре. И защо беше цял ден на вода? Аз си изядох 2-3 варени яйца и почити едни варени пилешки гърди. Мисля *Tea* също те попита защо гладуваш , по- добре е да се приема нещо по малко, но да движи метаболизма.Относно луната само да завърша, че забравих вчера.Когато нараства, организмът е склонен да усвоява всичко прието по- пълноценно, т.е даже и лекарство да приемате ще бъде по- усвоено отколкото след пълнолуние. Лунуването се прави не толкова , за да се свалят шеметно 1-2 кг, колкото да се подпомогне организма за последващата му мисия. Най- добри резултати се получават по пълнолуние и фазата след него. С намаляващата Луна, настъпва обратното в сравнение с напълването и, тогава организма не усвоява с нарастващ темп всичко, което приемаме и за това сваляме повече килограми. Даже повечето диети се препоръчва да започнат на фазата след пълнолуние,  май и на нашата тема на първа страница мярнах нещо подобно. Ох стига с Луната сме се занимавали, по- добре с луканката  Laughing Менюто за днес:
З: пропускам както винаги
О: салата от китайско зеле с остатъка от вчерашните варени пилешки гърди и зехтин
В: още е под въпрос
Забелязвам, че апетита ми трайно намаля.  bowuu . Дано не е временно явление  Praynig .
Хубав ден, момичета. Не се вторачвайте в резултатите.Ние сме биомеханика, която си има свои закони. Претендираме да изучаваме Космоса, а за себе си не знаем даже и половината.  Heart Eyes

# 563
  • Варна
Здравейте момичета, как е днес Simple Smile Ivanova 1234 аз смятам през почивката, която е доста далече засега Wink, да постъпя точно като теб, да въведа млечните и плодове-основно ябълки и грейпфрут. За почивката и аз се чудя колко дена да е  Rolling Eyes, ти реши ли нещо ?! И на мен ми се иска да е кратка и да мятам втория цикъл, ама айде да не се изхвърлям много, че ми едва 8-ми ден  Wink

# 564
  • Варна
А колко дена го прави, 24 или 26, че много не разбрах колко дни е режима ?!

# 565
А колко дена го прави, 24 или 26, че много не разбрах колко дни е режима ?!

Аз знам 24 Simple Smile

# 566
  • Испания и Стара Загора
Здравейте момичета,
днес ми е 4 ден на БВД.Резултата за първите 3 дни е -2.300кг.За втори път ще правя диетата.Първия път беше преди НГ и за първия 24 дневен цикъл свалих 7кг.Втори цикъл не направих.Отпуснах се доста с яденето,и особено със сладкото и си качих всички свалени кг.Сега съм решила да ги задържа. Peace
Аз се тегля сутрин на гладно,след посещение в 00. Laughing

# 567
  • Благоевград
Привет безвъглехидратки!
Виждам, че се държите  - то и аз така, справям се.
Минус килограм и половина съм за 4 дни.

ivanova 1234 Три-четири дни ми се виждат малко за почивка.
Но, ти си преценяваш.
Иначе и аз винаги включвам първо мляко, след някой ден
плодове и т. н.
бяла лястовица Гладуването не спада към тази диета.
Целта е да се храниш редовно и както са ти казали вече
да раздвижиш метаболизма.
NeBuLa Klio И при мен винаги намалява апетита  Peace

Успех момичета!  bouquet

# 568
  • Бургас
ivanova 1234   и на мен ми се струва малко 3-4 дни,но ти си преценяш.
Ами като минат и дугите 24 дни нали пак може да си върнеш килограмите?
По-добре да си хапваш но по малко от забранените продукти и повече от разрешените мисля че ще продължиш да сваляш.
бяла лястовица зарежи луната, я си хапвай луканка Laughing

# 569
  • Варна
Аз мисля около седмица да ми е почивката, дали е достатъчно ?!

Общи условия

Активация на акаунт