Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 353
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Добро утро дами  Grinning. Наминавам да се отчета, днес е 7-ми ден на режима и съм - 1 кг., мисля че бива при положение че бях в МЦ. Ще видим нататък как ще върви. Вие всеки ден ли се теглите, аз май ще го правя 1 път на седмица  Rolling Eyes, че лошите резултати ми повлияват негативно.
Хубав ден   bouquet

# 541
Здравейте и от мен,
режимна за първите три дни  Grinning днес отново ще хапна рибка със салата, всъщност съм си донесла на работа риба и салата до петък Mr. Green
и аз реших да се тегля веднъж седмично, ако има промяна то и по дрехите се усеща  Laughing
чао засега

# 542
Добро утро, дами !

Аз задържам явно ! Стоя си на - 6 кг, но съм много доволна. Няма какво да му хленча. Едва 8 ден ми е ! За тегленето - тегля се всяка сутрин след тоалетна на гладно и си записвам за всеки един ден резултата.

Лек ден на всички !  Hug

# 543
  • Варна
Ехеее Бяла Лястовица, ти направо ме разби с тея резултати Shocked, то да ти кажа ако и аз свалях така, щях и сутрин и вечер да съм на кантара  Laughing

# 544
Здравейте, дами ! Simple Smile
Аз направих една седмица вече на режима и мога да кажа,че съм много доволна Simple Smile)
Въпреки пиенето на кафе със захар, и хапването на салата с малко сирене от време на време, нещата вървят добре Simple Smile
Страхотна компания сме и ми е много готино с вас !

Ето една готина кака за стимул

# 545
Добро утро, момичета!
Днес с помощта на луната всички трябва да отбележим минуси. При мен -6 кг. от началото до сега. бяла лястовица, ние с теб сме с едни и същи резултати  Heart Eyes , дано така продължи, а всички други момичета бързо да ни настигат Naughty . Студ ме гони като за световно. bgfifi , права си мила, кръвното ми гони неподозирани низини 80/50. Сутрин съм като парцал, всъщност до обед пия кафе след кафе, за да мога малко от малко да функционирам. Май ще включвам и по чаша червено вино, ама не може от сутринта таз работа    Wine Glass     Drunk , че у дома име ще ми излезе- спазващата веселата диета  Mr. Green. Днес радикално меню за мен- 2 варени яйца и малко варено пилешко бяло месо + 3 литра вода, може и няколко зелени чая да изпия , ама от истинския не от разни китайски и отслабващи.
Хубав, спокоен и отслабващ ден на всички.   bouquet
Ооооооооо докато се туткам с писането , 2 нови отговора публикувани!  Heart Eyes
*Tea*, голям стимул наистина. Готова съм и студа да търпя, и червено винце да пия , и месце още месеци да хапвам.  Laughing

# 546
Добро утро, момичета!
Днес с помощта на луната всички трябва да отбележим минуси. При мен -6 кг. от началото до сега. бяла лястовица, ние с теб сме с едни и същи резултати  Heart Eyes

Ха-ха ек това е ! Гладен чилЯк за храна си мисли. Вместо луната прочетох луканка и така добре ми подейства. Рекох си, че да нагъваш луканка помага да правим минуси  hahaha.

Така е, NeBuLa Klio, вървим с теб ръка за ръка. На теб всъщност кой ден ти е днес ? Я си сложи една лентичка и подпис с началната дата, че да те следя така по-добре. Simple Smile  Hug

*Tea*, мацката си я бива. От кога чакам и аз този момент да започна да си слагам секси белъо Whistling. Дано до пролетта се ориентирам и а на там към размерите, че сега съм свинче с прашки  Blush.
А да ви питам. Вие с какъв бюст се ?! На мен ми е малко зор да си намирам красиви сутиени, с дантелки ала-бала, защото съм с по-голям от средностатистическата германка, която пък почти няма Crazy.
Дали с тази диета и бюста понамалява?
zina, ми то години наред да правиш мас, как няма да се налоиш.  hahaha Добре поне, че свалям. Миналата седмица по-бързо беше свалянето. Тая нещо се закучи положението.  Whistling

# 547
С помощта на луната или на луканката   hahaha , няма значение, важното е да се сваля.
Сега като си сложих линийката, всъщност забелязах, че с оглед на малкото килограми , които остават, тази диета си работи повече от добре . Стига да не настъпи як застой. Ама каквото- такова. Да сме живи и здрави.
 А за сутиените... Диетите си взеха своя дан от гордостта ми, ама пак остана повод да ги купувам   Laughing. Вземам си ги от България и си ги нося в ръчния багаж по самолетите, за всеобща радост на проверяващите. Ама е по- добре да доставям радост на хората, отколкото да ги деформирам в багажа за чекиране.  Mr. Green. Нямам  наблюдение дали тази диета ще отнеме още едно ниво от гордостта. По- добре с  по- малки сутиени и по- малко дупе, отколкото и от двете, ама по много.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 12:03 от NeBuLa Klio

# 548
здравейте и от мен мацки:) и аз да се похваля 3 кила надолу и 4 см по-малко от ханша, 3 от талията и 2 от бедро:) Според мен задържането е нормално щото сме си нашашкали организма и сега се запасява:)

да се отчета:
з яйце
о ще е останалата от вчера риба и реших да се поглезя с чери доматки
в още я мисля, но имам и пилешки готови пържолки, риба тон.....бе гладна няма да остана:)

айде днес и луната с нас:) утре всички на отчет:)

# 549
Я кажете повече за луканката, пардон за луната ?  Wink
И какво значи, тая нощ ще се отслабне стабилно ли?!  Flutter Ако е така утре всички да сме с минимум две кила по-леки  Laughing .

# 550
  • Варна
Бяла Лястовица аз съм със размер на сутиена 75 D. Засега не е мръднал, ама на мен и килата надолу са ми само 1 кг., но със сгурност ако тръгнат да се смъкват и от бюста ще вземат, няма начин  Wink

# 551
  • Варна
Момичета имам въпрос, може ли да се яде бамя, не туршия а наготвена ?!

# 552
Я кажете повече за луканката, пардон за луната ?  Wink
И какво значи, тая нощ ще се отслабне стабилно ли?!  Flutter Ако е така утре всички да сме с минимум две кила по-леки  Laughing .

Мой любим тв канал NG. Любима поредица-"Проект Земята". Там доста широко застъпиха влиянието на Луната изобщо за появата на живота на планетата ни. Важният аспект върху , който се съсредоточих е , че с оглед на огромната сила, с която Луната "издърпва" милиарди тонове вода и "отговаря" за приливите и отливите, трябва да се вземе под внимание предвид, че човешкото тяло се състои от около 70% вода. Няма как и тази вода да не е подвластна. Метаболитните процеси се ускоряват.
Правила съм опити да съм само на вода през фазите и само на протеини , по възможност със сведени до минимум мазнини. Резултата е еднакъв в двата случая. Само гладът е по- малък във втория  Laughing. Така, че аз винаги се възползвам.
При всички положения утре ще има много минуси.
Момичета извинявайте за спама  Embarassed .   bouquet

Момичета имам въпрос, може ли да се яде бамя, не туршия а наготвена ?!
Мисля, че няма никакъв проблем да я консумираш. Доколкото знам кореноплодните са с най- много въглехидрати-картофи, моркови, даже и главата на целината, а бамята не е сред тях. Но нека и по- опитните момичета ти дадат съвет.

# 553
Момичета извинявайте за спама  Embarassed .   bouquet

Напротив - благодаря много за подробното обяснение. Страхотна си !  Heart Eyes Hug
Аз пак да попитам за луната. Само днес ли влияе тя на организа или трае това влияние няколко дни?  newsm78

Ще се опитам до довечера да изкарам само на вода. Ако ми се прияде хептен нещо преди лягане ще хапна малко краставици с риба тон.Но поне денят ми да е само воден. Simple Smile

За бамята не мога да кажа нищо, защото никога не съм опитвала този зеленчук Blush.

# 554
  • Бургас
Ето ме и мен

Днес се претеглих за 14 дни само 5 кг., но вчера ми дойде МЦ и 3-4 дни преди това беше застой.
Добре че вече не ме гони вълчия глад  Simple Smile
Аз да кажа за луканката Laughing режа си в една чинийка и вечер като ми се дояде, нещо си хапвам по едно две парченца.Това по няколко пъти де Laughing
Днес пак гъби и си взех едни пилешки бутчета.

Общи условия

Активация на акаунт