Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 358
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
Без грешни мисли за кашкавали и сирене,моля Naughty

Peace Подкрепям. Режимни храни = добри резултати.

Момичета, изключително много ми е студено. Какви ли не режими спазвах, такова нещо не ми се е случвало, а навън е 25 градуса, избрала съм си топла страна за зимата  Flutter. Има ли други като мен треперещи? Гледам хората навън по къси ръкави а аз ... cold. Искате ли да си споделяме дневното меню като в другите теми, не за друго ама се поизчерпах откъм идеи. Днес си нарязах на дребно тиквички, задуших в зехтин и малко вода, добавих бяло пилешко месо и накрая чукнах 2 яйца, малко черен пипер поръсих и с една люта чушка...  chef. Получи се. Ама и приказката "гладно, гадно не гледа" е вярна.  Mr. Green

# 526
Здравейте, мадами !

Ихуууууууу стопих първото кило за тази седмица и съм много щастлива. От кеф отидох и си купих книга и табела за разделно хранене. Нали няма да го карам до живот на безвъглехидрати. Laughing

Купих си е кухненско електронно кантарче да си меря грамажа на продуктите. Абе с една дума ку-ку. А да и една купа пласмасова разделена на 5-6 ъгълчета за салатка, ако му тръгна на път Laughing.

Менюто за днес !

Закуска - пропускам
Обяд от вчерашната вечеря рибно филе със задушено зеленчуци
Вечеря пиле със салата от домати и краставици

Цунки по муцунки !
 Hug

# 527
Аз срам не срам, днес рестартирам. Просто толкова неща имам накуп за правене, страшни нерви, страшна работа, провалих се 5 пъти, но днес съм отново на линия. Добре, че МЦ дойде днес, че щх да се пръсна вече, надявам се и кантарев да тръгне надолу.

# 528
Аз срам не срам, днес рестартирам. Просто толкова неща имам накуп за правене, страшни нерви, страшна работа, провалих се 5 пъти, но днес съм отново на линия. Добре, че МЦ дойде днес, че щх да се пръсна вече, надявам се и кантарев да тръгне надолу.
Image, важно е желанието за промяна. Всички сме хора все пак  Grinning. Ама като гледам лентичката ти долу, направо съм възхитена от дисциплината и добрите резултати.  #Crazy Браво ! Така че са ти простени хранителните грехове  Hug.
Ще споделиш ли за колко време стопи тези 12 кг ?  #Crazy

# 529
Хахах, лястовичке, стопила съм 1 кг, страшно постижение Mr. Green

# 530
  • Бургас
Здравейте

Много ме мъчи тоз МЦ.Не иска да тръгва нормално, а аз от всичко се нервя.
Днес ядох кърначе и задушени гъби от вчера.
Утре пак ще си купя гъбки, много ми харесаха.

# 531
Здравейте

Много ме мъчи тоз МЦ.Не иска да тръгва нормално, а аз от всичко се нервя.
Днес ядох кърначе и задушени гъби от вчера.

Моля  те сподели как ги правиш ?   chef

# 532
  • Бургас

Моля  те сподели как ги правиш ?   chef
Гъбите им махам пънчетата и ги изчиствам.В тава слагам малко олио и ги нареждам с вдлъбнатото нагоре там слагам по мъничко масълце- едно зрънце.Посолявам и пека във фурната на180 градуса около 40-45 мин.Като изстинат са много вкусни.Даже като че ли ми сладнят малко.

# 533
Много вкусно ми звучи, но нали не може масло или се лъжа ?  newsm78

А пънчетата на гъбите какво ги правиш ?  bowuu

# 534
  • Бургас
Може и без масло.Аз мислех че е разрешено, забравих че се прави от мляко,то купешкото кой знае от какво се прави де:)
Пънчетата може да ги опечеш и тях ,аз мойте ги изхвърлих.

# 535
Може и без масло.Аз мислех че е разрешено, забравих че се прави от мляко,то купешкото кой знае от какво се прави де:)
Пънчетата може да ги опечеш и тях ,аз мойте ги изхвърлих.

luchkata, благодаря ти ! Обезателно ще си направя  през уикенда.   bouquet

# 536
Момичета, изключително много ми е студено. Какви ли не режими спазвах, такова нещо не ми се е случвало, а навън е 25 градуса, избрала съм си топла страна за зимата  Flutter. Има ли други като мен треперещи? Гледам хората навън по къси ръкави а аз ... cold. Искате ли да си споделяме дневното меню като в другите теми, не за друго ама се поизчерпах откъм идеи. Днес си нарязах на дребно тиквички, задуших в зехтин и малко вода, добавих бяло пилешко месо и накрая чукнах 2 яйца, малко черен пипер поръсих и с една люта чушка...  chef. Получи се. Ама и приказката "гладно, гадно не гледа" е вярна.  Mr. Green

NeBuLa Klio, може да ти е паднало кръвното, пийни кафе...то за днес е късно де, но ако пак ти стане студено  Wink

# 537
идеята с гъбките и на мен ми хареса  Simple Smile
лека нощ на всички   bouquet

# 538
Хахах, лястовичке, стопила съм 1 кг, страшно постижение Mr. Green

Ох, голям съм недоскив !  ooooh! Все пак ще ги свалиш, сигурна съм.  Hug

# 539
Здравейте момичета ! Как върви свалянето ? Аз да си призная спрях диетата и сега преминах към хранителен режим с кисело мляко. Мисля си , че тази диета просто не е за мен . Незнам при вас как е но по някаква причина докато спазвах диетата имах проблем с ходенето по голяма нужда ( запек  Embarassed). А и честно казано не мърдах много с килограмите . Важното е че продалжавам нищо че ще е с друг режим и за сега имам един загубен кг. Към диетата прибавих и кардио упражнение и мисля , че това също доста ще помогне . Аз пак влизам да си ви чета , защото компанията тук е страхотна !

Общи условия

Активация на акаунт