Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 363
  • 711
  •   1
Отговори
# 510
Valtcheva, другарке по съдба, ще трябва да преглътнем филенцата !  Wink
И аз вчера си правих салата от риба тон, зелена салата, домати и краставици, репички също, но малко като престои тази салата в повече и не ми е вкусна. Особено днес репичките не стават за ядене, пълен отврат  Sick.

Менюто за днес е:

Закуска - пропускам
Обяд  - 1 яйце и 2 парчета салам
Вечеря - задушени зеленчуци (полуфабрикат) и печено рибно филе

# 511
  • Благоевград
бяла лястовица
Зеленчуци полуфабрикат - какво включват?
Нали знаеш, че не всички зеленчуци са разрешени.
а другия вариант май е да обелим галетата....хихихихи
Разсмяхте ме ,  но идеята е супер!  Joy

# 512
момичета, попадна ми една книга за диетуване според кръвната група и гледам, че за моята кръвна група А месото е противопоказно (само малко пилешко, пуешко и определени риби и то не като основно ядене)..а и аз от тая диета наистина доста тегаво слабея, а нямам малко за сваляне...та в тоя ред на мисли, много ми е любопитно коя кръвна група сте NeBuLa Klio и бяла лястовица, защото успяхте за 5 дена да смъкнете по 5 кг., което си е супер резултат  Peace. Момичета, споделете, ако нямате нищо против...много ми е любопитно, дали сте Б или 0, на които месцето действа мнооого добре.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 17:53 от bgfifi

# 513
ей аз съм 0-ева група:) явно затова ми се услажда диетата:)

# 514
  • Бургас
Аз съм Б
Днес си направих гъби запекани с масло на фурна мнооого вкусни препоръчвам Peace

# 515
бяла лястовица
Зеленчуци полуфабрикат - какво включват?
моркови, броколи и карфиол, добре ли е ?  newsm78

bgfifi, аз съм А - !   Peace

# 516
ластовичке, за мен е перфектна комбинация:) аз си правя същата на Бондюел:)

# 517
ластовичке, за мен е перфектна комбинация:) аз си правя същата на Бондюел:)
Хи-хи, точно тези  hahaha. Ние май с теб сме се наговаряли като сме пазарували.  Laughing

# 518
хехехехех:) по-скоро имаме идентичен вкус:) споделяй идеи за манджа:) аз съм се заканила на заешко с кисело зеле и кавърма:) писна ми от сухоежбини:) заканила съм се и на някаква зеленчукова супа, ама май ще а ла Лора (демек аз)Simple Smile)))))

# 519
хехехехех:) по-скоро имаме идентичен вкус:) споделяй идеи за манджа:) аз съм се заканила на заешко с кисело зеле и кавърма:) писна ми от сухоежбини:) заканила съм се и на някаква зеленчукова супа, ама май ще а ла Лора (демек аз)Simple Smile)))))
Лорка, идеята ми я даде ти !   chef Обожавам заек със сушени сливи и картофки за гарнитура. Ама нЕма ! Заек със зеле става ли ?!  newsm78 Не съм яла никога. Whistling

# 520
bgfifi, и аз съм А +.
От сряда след полунощ луната влиза във фаза до четвъртък , така че в моето меню само чисти протеини  -варено пилешко и варени яйца за раздвижване на метаболизма и много вода над 3 литра.Ще видим в петък какво ще каже кантара, че с фазите съм все гладна. По къркоренето на корема си мога да кажа с точност кога са, нямам нужда от календар  Laughing. Пиша посред нощите , защото и сън не ме лови от тях, ден преди и ден след.  ooooh!
А гледам тук кулинарни режимности правите - заек със зеле, белени рибни пръчици  Joy . Браво, всичко може да се нагоди към режима   Party .

# 521
Привет ,
минах успешно водните дни  Mr. Green и вече ще хапвам  Naughty
днес съм взела риба и салата от цвекло и ряпа  Grinning
аз съм 0 кр.група и затова смятам , че диетата ще е добра за мен  Peace ако издържа  Whistling

# 522
лястовичке, ако се присетя за още нещо ще казвам:) заек с картофи е най-разпространеното, но с кисело зеле става страхотно (готвиш си го като за свинск със зеле). Ако обичаш праз...кавърмата тоже е вариант!

добре дошла дани, и аз съм си взела риба за днес, но със задушени зеленчуци ще я ям...прословутата ни комбинация с лястовичката от броколи, карфиол и моркови:)

а бе мацки, днес гледам в магазина някакъв 100% вегетариански кашкавал с 8%мазнини за диетуващи! ко мислите по въпроса? също има и растителна сметана за готвене....я вземете кажете какво ни е отношението към тоз тип продукти (без соя разбира се)

# 523
  • Бургас

а бе мацки, днес гледам в магазина някакъв 100% вегетариански кашкавал с 8%мазнини за диетуващи! ко мислите по въпроса? също има и растителна сметана за готвене....я вземете кажете какво ни е отношението към тоз тип продукти (без соя разбира се)
Аз вчера доста си помислих да сложа кашкавал на гъбите ама се въздържах.
Мисля че едно парченце няма да вреди ама да е мъничко.
В кафето си слагам растителна сметана аз за да го овкусявам.

# 524
Без грешни мисли за кашкавали и сирене,моля Naughty

Общи условия

Активация на акаунт