Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 376
  • 711
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Привет и от мен,

Спокойно момичета ще отслабнем Hug нали сме се хванали на хорото.
Прегрешенията понякога не са толкова опасни колкото психическия тормоз че не може да ядеш сладко.Аз си изчислявам примерно че в една сладка има 5-7 гр. въглехидрати това е почти толкова колкото да изядеш една салата от моркови.Така че не могат да се изключат въглехидратите напълно.
Днес и моя кантар не отчете минус, а утре ми е половината на диетката (12 ден).
Колкото толкова само да сме здрави  bouquet

# 496
Дами, а може ли да се готви със зехтин? Да се пържи по точно ?

# 497
  • Бургас
Може  Peace

# 498
Може  Peace

Успокоих се !  Grinning Мерси ! Hug

# 499
аз помислих и реших, че макар и да съм съгрешила, продължавам напред, пък колкото смъкна, толкова...и без това имам много за смъкване и само с тая диета няма да се оправя..

# 500
  • Бургас
bgfifi продължявай смело със сигурност ще свалиш още Peace

# 501
 Simple Smile Момичета, кураж ! Важното е , че сме започнали диетата. Резултатите ще дойдат. Ако само седяхме и се тюхкахме -ясно има проблем, ама ние си ръфаме месце, пълним чиниите със салатка, значи сме предприели нещо. Никой да не се отказва  Naughty . Прегрешения? И какво от това. Всичко ще си влезе в релси. А и имаме още едно успокоение - до голяма степен се храним здравословно. Ако някой ми беше казал преди години , че ще се отрека от сладолед , шоколад и тестени произведения на готварското изкуство, щях да се изсмея. А сега чинно си ръбам моркови, зеле, салатки и в магазина първо се нареждам на зеленчуковия щанд.  Mr. Green . После човек не можел да се превъзпита...да, да.  Laughing

# 502
  • Бургас
Здравейте момичета

Днес съм +300 гр.  Sad
Не знам дали е от прегрешенията или защото ми наближава МЦ.
Няма да се отказвам де.Продължавам с диетката.
А и лапето днес реши че в 4 сутринта трябва да яде.Аз му дадох вода ама бая си порева.После в 5 му дадох мляко и заспа.
Напоследък не знам и на него какво му става посреднощите иска да яде.
Че такива ми ти работи.
Хубав ден от мен на всички.  bouquet

# 503
аз тая нощ оставих мъжа ми да спи при малката, а аз спах в другата стая и за първа нощ проспах до 7 сутринта - голям кеф, ви казвам..отдавна не ми се беше случвало, а нали и за диетата сънят е важен..а мъжът ми си спи и бомба не може да го събуди...екстра стана! Simple Smile
Приятен ден желая на всички ви   bouquet

# 504
Здравейте , от вчера започнах диетата сериозно  Embarassed сега съм на водния ден , от утре на месце и салатка  Grinning имам да свалям мнооогооо и смятам да я повторя , ако  ми действа положително  Blush Да попитам тези , които я правят по-отдавно от зеленчуците ли хапвате повече или от месото  newsm78
Успешен ден на всички  Peace

# 505
Привет и от мен !

Дани. а при мен е както дойде ! Един ден съм повече на месо, а друго повече на зеленчуци.

Дами, кантарът днес не мърда ! Не му се сърдя обаче. Предната седмица се представи добре  Laughing.

Сега един важен въпрос. Имам във фризера така наречените рибни пръчици, но са с галета. Аз няма да ги пържа, а ще ги пека без мазнина, но все пак да попитам може ли да се ядат ? Ако не да вадя направо рибното филе.

# 506
  • Благоевград
бяла лястовица Галета - не!

# 507

Пууу, язък  Sad. Таман се бях наточила на тези  рибни филенца.  Crazy

# 508
здравейте и от мен за днес:)

лястовичке и аз имам едни рибни пръчици и зададе моя въпрос:) май ще си седят във фризера до след диетата:) но пък си направих за обяд една яка салата с домати, краставици, маруля и риба тон:) не можах и да я изям, та ще си имам и за довечера!

# 509
а другия вариант май е да обелим галетата....хихихихи

Общи условия

Активация на акаунт