Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 294
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
  • България
Честито на тези, които имат имен ден и весел празник на всички!
 днеc закука моркоv
        обяд риба и зеле cалата
         vечеря пак рибка.
започvам от 56кг.

# 61
и аз съм в застой ,мисля че се получава защото прекалих с 3в1.но сам - 5кг,което е 4удесно за две седмици

# 62
и аз съм в застой ,мисля че се получава защото прекалих с 3в1.но сам - 5кг,което е 4удесно за две седмици
3в1 е забранено. Аз също съм пила, но много рядко и в крайни случаи.

# 63
  • България
момичета млечни хапвате ли?на различни места различно пише?!

# 64
rositoooo лично аз не

# 65
  • България
само месо риба яиса и зеленчуци нали?а тиква хапвали се?много питам но ми се иска до празниците да сваля 3кг.

# 66
А как стои въпросът с меда??? Може ли ако умирам за сладко (което е почти постоянно) да хапна 1-2 лъжички мед?

# 67
Момичета, да питам какво закусвате с тази диета?  Thinking

Роситооо,  Hug ама ти си 56 кг, а пишеш в поне 3 теми за отслабване. Накъде повече?  Shocked Ще изчезнеш, недей така. Sad

# 68
Aз съм в застой и гладна  Tired
Търся емонтикон как скачам на кантара и го чупя  Crazy

# 69
Пиеш ли 3в1 няма смисъл да правиш диетата. Напитката съдържа захар и сметана. Моля някоя добра душа с остро зрение или лупа под ръка да сподели съдържанието на въглехидрати, изписано на опаковката, че аз не мога да го разчета Shocked.

Ядеш ли мед по време на диетата, все едно не си я правил. Ето малко извадки за меда от wikipedia:
"Медът е комбинация от захари и други съставки. Що се отнася до въглехидратите, медът е основно фруктоза (около 38.5%) и глюкоза (около 31.0%), което го прави сходен до синтетично получения захарен сироп, който е около 48% фруктоза, 47% глюкоза и 5% захароза /кристална захар/. В меда има и други въглехидрати, следи от някои витамини и минерали, ензими, хормоноподобни вещества, фитонциди и др. Както всички останали хранителни подсладители, медът е основно захари и не е значим източник на витамини и минерали. Медът съдържа минимални количества от съставки за които се смята, че са антиоксиданти, в това число chrysin, pinobanksin, витамин Ц, catalase, и pinocembrin. Точния състав на меда зависи от цветята, които пчелите са опрашвали."
"въглехидратите (70-80%), представени главно от глюкоза и фруктоза, дизахарида захароза и около 20 други ди- и тризахариди. Общото количество глюкоза и фруктоза варира между 65-75%. Съдържанието на захароза е под 5%, но в някои случаи (акациев, лавандулов и манов мед) достига 8%."
"Въглехидрати 82.4 g" (за 100гр.)
"Той е източник на бързо освобождаваща се енергия и лесно усвоими въглехидрати."

За сладичко аз дъвчех дъвки без захар - дъвча докато отмине сладкия привкус и сменям с нова. Казват, че от дъвките се огладнява, но май при всеки е индивидуално защото по време на режима не забелязах аз да огладнявам от тях. Сладко си набавях и от запечен на скарата лук.

За застоя в килограмите не се тревожете - и при мен се е случвал. Дори сега след втория курс на диетата върнах 2 кг., но те са само на кантара, а външно съм си ОК. Налага се да нося всичките си панталони с колани, че предпразнично добре се охарчихме и още не съм сколасала да си купя нови дрешки, а и като гледам май догодина чак ще успея Laughing.

И препоръка към тези, които сега започват или мислят да започват - изчакайте да минат празниците и после диетувайте. Че след 15тина дни започват едни трапезиииииии...

За двата курса на диетата и дните - дните би трябвало да са 26 общо, т.е. 2подготвителни+24режимни. Не е задължително диетата да се прави повече от веднъж. Въпросът е, че ако не свалите всичките килограми, които искате от първия път ще се наложи да повтаряте диетата, а не да я продължавате повече от 26 дни. Можете да я повторите най-скоро след 10 дневна почивка, при която се препоръчва разделно хранене. В случай, че след като повторите диетата, т.е. след вторите 24-26 режимни дни смятате, че имате да сваляте още килограми то можете пак да направите диетата, но най-скоро след почивка от 2 месеца.

И понеже напоследък съм зарита в работа и незнам ще успея ли скоро пак да пиша, пожелавам на всички успех, не се вглеждайте много в кантара, а обичайте тялото си и бъдете неотразими в празничната нощ Hug

# 70
Melodiya, мерси за напътствията  Hug

Дневния ми отчет е - ПОКАЧВАНЕ  Shocked Сериозно!  Tired
Вчера ядох на обед 2 пържени яйца, а за вечеря кьопаво + свинско филе. Цял ден бях гладна и накрая + 400 грама, което с покачването от предния ден прави + 1.200 кг. Безумно!!!!

# 71
Спокойно Дорис и аз минах през това но ето че днес след една седмица кантара се смели над мен и показа минус. Не се предавай.

# 72
  • България
Момичета, да питам какво закусвате с тази диета?  Thinking

Роситооо,  Hug ама ти си 56 кг, а пишеш в поне 3 теми за отслабване. Накъде повече?  Shocked Ще изчезнеш, недей така. Sad
:35:56кг съм,но съм си минионче newsm748кг ми са нормалните,но 15г не съм ги виждала.свалям до 52кг и то само тази година се получи и после да се отпусна 1-2седмици и веднага качвам. Naughtyта затова ме виждаш тук таме Hug
аз закусвам морков-свикнала съм да е плод сутрин,друго не мога.за 2дни съм -2кг без да съм ходила до 00 ooooh!така ми е тежко на стомаха.пия много вода,чай...знам че ако запаля 1 цигара проблема ще се реши но не ми се иска ще изчакам и утре  chefсладко=дъвка #Cussing outще се търпи няма как.Коледа наближава. Hug

# 73
Ехо, има ли някой тук?  Laughing

Как сте момичета? Аз макар и в застой въобще не се предавам, а с зверска ожесточеност ръфам пържоли и зеленчуци.
Малко скъпичко излиза тази диета при тези жени на месото и зеленчуците, но ... май няма как.

# 74
Здравейте момичета аз постигнах много с тази диета от 85кг. вече сам 69кг не ме питайте за колко време имах чести паузи Embarassed.Но искам да сваля още някакви си 4-5кг и ви моля да помагате нещо май не искат да си тръгнат.Ще започна или от утре или от Понеделник но ще пиша началните килограми.Благодаря ви предварителнбо и успех  bouquet  bouquet  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт