Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 324
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
Айде и аз да се запиша Simple Smile
Казвам се Тея , 158 см. , стартирах с безумните 92.2 кг.
Не съм се теглила от известно време, но ще изчакам още малко. Последно варирах между 88 и 89 кг.
Вчера ми беше ден за прегрешения , но днес продължавам напред.

Лястовиче, всичко ще се нареди, само не спирай да се храниш !  Hug

# 616
Веси, абе как сладко винце бря....то боли глава от него:) аз си пия едно великолепно домашно, правено от бащата на моя приятелка:) ама и аз не пия по една чаша де:) общо взето пол литър си ги пия (пиянде Mr. Green)

# 617
Веси, абе как сладко винце бря....то боли глава от него:) аз си пия едно великолепно домашно, правено от бащата на моя приятелка:) ама и аз не пия по една чаша де:) общо взето пол литър си ги пия (пиянде Mr. Green)

Литър си е супер, кво Simple Smile)))
И аз нагъвам винце вечер Simple Smile) Моето е купешко,че домашното нещо не стана тая година Simple Smile))

# 618
Теа:) половин литър си мушвам:) литър стигам на маса с приятели:) ма и то от това винце не се напиваш...няма спирт добавен и разни други мушенгий:)

# 619
Теа:) половин литър си мушвам:) литър стигам на маса с приятели:) ма и то от това винце не се напиваш...няма спирт добавен и разни други мушенгий:)

хахахах, чета аз уж, ама какво прочитам е друг въпрос  hahaha Joy

# 620
Последно, сладко винце може или не може ?  Party Аз алкохол не мога да пия, но пийна ли трябва да ми е десертно, значи много сладко - Бейлис, ликъорче, винце сладичко ! Пък да завърша деня и с някоя пастичка - дип добре !  Heart Eyes Мечти !  Mr. Green

# 621
Безвъглехидратна диета - Тема 15
Това сме ние - сладките безвъглехидратки

Тея , 34 години, 158 см. , 92.2 кг. , цел - 10 кг
zina (Зина), 31 години, БВД от 28.01., свалила - 1 кг. , цел - 8 кг.
lileti ( Лили), 37 години, БВД от 04.02.11, свалила 1 кг, цел - 20 свалени кг.
Ани, 32 години, БВД от 1.02., свалила  2кг, цел - 24 кг.
Lennyh, 43години, БВД от 14.01.11 - свалила 4 кг., цел - 15 кг.
Бяла лястовица ( Веси), 28 години, БВД от 25.01.11, свалила 7 кг., цел - 25 свалени кг.
Valtcheva (Лора), 36 години, БВД от 25.01.11, 172 см. , цел - 62 кг.

Похапваме с охота това  и след време ще сме секси парчета със стегнати дупета и стройни крачета !

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 17:25 от бяла лястовица

# 622
  • Варна
Зина 31 г., на НВД от 28.01., - 1 кг., цел 8 кг.
С тоя темп на сваляне  Rolling Eyes 5-6 цикъла ще трябва да навъртя  Laughing

# 623
Лястовиче, на 34 години съм, а за цел ..... ми не знам, колкото толкова Simple Smile Да кажем 10 кг. на първо време Simple Smile)  Старт 26.01.2011 г.

Според мен може да си пиеш сладкото винце Simple Smile

# 624
Благодаря ви, че толкова бързо коригирахте данните си ! Хайде, други няма ли да се записват?!  Hug

Valtcheva, не се спотайвай !  Mr. Green
Оmnnia, los gehts !  Wink
NeBuLa Klio, липсваш ми в темата много ! Къде се затри, а не би да се стопи?!  newsm78 И моля те, дай си името, че тоя твой ник си е .... (сорри)  Blush. Все го копирвам като искам да ти пиша за нещо. ooooh!

Ало, и като свалите целта си да се обадите да ви коригирам данните !  Naughty

# 625

Ало, и като свалите целта си да се обадите да ви коригирам данните !  Naughty[/color]

Мен май доста ще ме почакаш  Mr. Green

# 626

Ало, и като свалите целта си да се обадите да ви коригирам данните !  Naughty[/color]

Мен май доста ще ме почакаш  Mr. Green

А няма, няма ! Ще се стопиш и ти ей така изведнъж, не моЙх те позна !  Hug

# 627
  • Испания и Стара Загора

Ани, годиниБВД от 1.02., свалила  2кг, цел - 24 кг.
32г.  Peace

Момичета,някой знае ли от къде да си сваля степ-аеробика за домашни тренировки. newsm78

# 628
Другарки, от вчера започах да си мажа тлъстото тяло с лосион за стягане на кожата ! Моят е с морски водоралси !  Уж по немско го хвалят, но то сигурно дава резултат не са плувнали в лой женуря  Blush. Пише, че ще имало ефект след 7 дена. Ха, да видим !
Ето !

# 629
Благодаря ви, че толкова бързо коригирахте данните си ! Хайде, други няма ли да се записват?!  Hug

Valtcheva, не се спотайвай !  Mr. Green
Оmnnia, los gehts !  Wink
NeBuLa Klio, липсваш ми в темата много ! Къде се затри, а не би да се стопи?!  newsm78 И моля те, дай си името, че тоя твой ник си е .... (сорри)  Blush. Все го копирвам като искам да ти пиша за нещо. ooooh!

Ало, и като свалите целта си да се обадите да ви коригирам данните !  Naughty

не се спотайвам:) писала съм ти преди две страници ма жина:)

еееееееее момичета:) ко сте изписали за един weekend:) аз изкарах един от 10 сутрин навън и се пробирахме в 5.30:) с малката се водихме на балет, на животински пазари, игра в парка Заимов:) а  бе лудница:)

Весе (лястовичке), по моя кантар за почнах БВД от 69кг на 25.01.11 и сега съм 66,300 някъде:) задържам в момента, но мисля че е нормално:) цел 62 и съм 172 см:) иначе съм Лора: на 36 (ма април на 37). Таз сутрин си влязох в два чифта от слабите дънки! Важното е че се напъхах, нищо че още преливам:)))) нооооооооооооооо ще се справим:)

Похвалиха ме че ми личи че слабея:) иначе мацки и аз мисля, че се сваля много на мерки! от началото на диетата ханш от 100 на 96, бедро от 57 на 55 и талия от 76 на 73

Общи условия

Активация на акаунт