Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 319
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
Веси, даже реших да ти се разсърдя, че си ме пропуснала Cry

аз пък си купих на прИмоция Elancyl и то две опаковки и се мажа и аз от 5 дни:)

# 631
Веси, даже реших да ти се разсърдя, че си ме пропуснала Cry

аз пък си купих на прИмоция Elancyl и то две опаковки и се мажа и аз от 5 дни:)

Извинявай, душицо !  Embarassed Hug Направо съм те пропуснала неволно ! Тей е то, като си недоял и недопил, всичко го караш през простото !  Wink
Ей сегичка ще те добавя !  Hug

# 632
благодарско маци:) и да кажеш как действа онуй стягащото на Garnier:0

# 633
Безвъглехидратна диета - Тема 15
Това сме ние - сладките безвъглехидратки

Тея , 34 години, 158 см. , 92.2 кг. , цел - 10 кг
zina (Зина), 31 години, БВД от 28.01., свалила - 1 кг. , цел - 8 кг.
lileti ( Лили), 37 години, БВД от 04.02.11, свалила 1 кг, цел - 20 свалени кг.
Ани, 32 години, БВД от 1.02., свалила  2кг, цел - 24 кг.
Lennyh, 43години, БВД от 14.01.11 - свалила 4 кг., цел - 15 кг.
Бяла лястовица ( Веси), 28 години, БВД от 25.01.11, свалила 7 кг., цел - 25 свалени кг.
Valtcheva (Лора), 36 години, БВД от 25.01.11, 172 см. , цел - 62 кг.

Похапваме с охота това  и след време ще сме секси парчета със стегнати дупета и стройни крачета !

Мили момичета, успех в суровата битка срещу килограмите ! Ще я спечелим на 100% !

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:19 от бяла лястовица

# 634
Очаква вашите критики или пък похвали  Mr. Green !

# 635
Очаква вашите критики или пък похвали  Mr. Green !

Лястовичке, супер си !    bouquet

# 636
Веси, да ти имам ентусиазма:) страшна си мацо ( или както бих казала аз....страшна си ма пачичка)Simple Smile

всичко е страхотно, а още по-добре ще е ако отбелязваме резулатати:)

а как искам да замязам на онез секси мацки:) само и акъла да си остане на място:)

а как хубаво си хапнах едни пълнени със зеленчуци пилешки бутчета...и привършвам половината на литъра на виното и май ще е време да си лягам:)))))

кой питаше за упражнения за степ аеробика.....я потърси или попитай момичетата във форума "Упражнения в домашни улсовия! Винаги седи на първа страница....аз си свалих от нет-а много добри!

# 637
Веси, да ти имам ентусиазма:) страшна си мацо ( или както бих казала аз....страшна си ма пачичка)Simple Smile

Казано по нашенски - пачЪ дИбелЪ !  Joy

Айде наздраве, Лорке и пий едно винце и заради мен ! Мисля си, че подхвана ли виното хептен ще се закучи моето слабеене !

Тейче, благодаря за губавите дими !

И аз ометох сега 3 малки бутета на грил с чери домати и едно варено яйце. Тоя мишин се не пълни, ужасТ !  Sad

# 638
Момичета аз се връщам при вас . Всъщност истината е че не съм нарушавала диетата много а само прибавих кисело мляко. Което ще рече че съм на НВД а не БВД , разликата е много малка . От няколко дни като е пекнало едно слънчице и желанието за втъляване съвсем нарастна . Много е хубаво така като се запролети  Grinning
Ако може впишете ме и мен - Софи ,26 г. ,1.63 ,начално тегло 71.500кг  , цел - 55 кг ( може и 57)

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 08:28 от russof

# 639
  • Варна
Здравейте мацки  Heart Eyes, ей Веси страхотна си, прекрасно оформление на темата   bouquet.
Надявам се скоро да отбележа и аз резултати в отчета  Rolling Eyes, ама съм доволна, нали казват че сланинката е лека и затова на кантара много не се отразява, аааа...нали Blush, на това се осланям  Laughing
Как сте Вие, топенето върви ли ?!
Искам да хапна някаква салатка зелена с риба тон, но ми се ще и дресинг, ако си направя майонеза от яйце и зехтин не става ли ?!

# 640
Как сте Вие, топенето върви ли ?!
Искам да хапна някаква салатка зелена с риба тон, но ми се ще и дресинг, ако си направя майонеза от яйце и зехтин не става ли ?!
Зинка, топенето при мен не върви. Отново нищо не съм свалила  Sad. В такива дни страшно се  изнервям. Не стига, че сън гладна, ами и неуспешно слабееща  Confused.
Тези чери домати явно ми спират процеса на слабеене, ще мина на обикновени  Tired.

И аз това ще хапвам за обед - зелена салата с риба тон. След малко ще отида да купя. И аз обожавам дрессинг към нея, но нъцки  Crossing Arms. Не бива !  Naughty
Вечеря - зелена салата с пуешка пържолка.

Забравих да кажа  - добро утро !  Hug

# 641
Бяла лястовица , не се отчайвай нали знаеш , че може да си в период на задаржане ! Аз лично не мислчя , че доматите са проблем и недей да се лишаваш от тях . Диетата и без това е много ограничена . Аз също не отслабвам бързо , но така ми е по-лесно и имам воля да продалжавам , а когато се лишавам от много неща става нетърпимо и накрая завършвам с едно голямо преяждане  Rolling Eyes

# 642
  • Варна
Веси никакво отчайване  Naughty, аз съм свалила 1 кг. за 12 дена, направо трябва да се гръмна, ама не..., не усещаш ли разлика по дрехите, не си ли се поприбрала тук там ?!
Относно доматите..., коя кръвна група си, спомням си като си купих книгата за хранене според кръвната група, майка ми като взе да я чете и полсе вика " еее то хубава работа аз затова ли цяло лято се ограничавах на сирене с домати, и грам не свалих, а те доматите ми били супер протовопоказни и моята кр.група дебелее от тях  Shocked", така че не се учудвам и да имаш застой от тях  Crossing Arms

# 643
Добро утро слабеещи мацки:)

Веси, никакво отчайване:) що не си стреснеш организма с нещо извън диетата...не казвам да се напукаш със шоколад, ама примерно малко сирене или нещо такова:) а и си свалила 7кг ма жена....ко искаш...на ден по кило:) то идеята е да слабеем бавно и стабилно, иначе ще върнем килограмите бързо:)

аре на работа, че ме чакат мейлите и няколко коферентни разговора:)

Хубав и слънчев ден:) и слънцето да ни действа стимулиращо, за да се поберем в летните дрешки:)

# 644
момичета, аз отивам в 90дневната...БВД явно не е за мен..но ще продължавам да ви следя, защото компанията тук е страхотна...лястовичке, първата страница е страхотна  Peace Peace Peace..желая ви много минусчета тая седмица   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт