Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 762
  • 711
  •   1
Отговори
# 150
Аз примерно ако ям през 2 часа си оставам вечно гладна,за това ям по 2-3 пъти на ден ама както
трябва  Whistling
Тая шунка ще я пробвам.

# 151
Аз пък току що си купих шунка 'Наше село". Водят я нещо диетична ... с почистено от мазнините месо
И даже не е лоша на вкус ... а аз малко като чипс я подпуках, но спирам  Embarassed

# 152
the Дорис, струва ми се доста разбираш от този вид диета...ти лично ограничаваш ли количеството на храната?

# 153
Добро утро!

# 154

Добро утро!!!
започва втори ден за мен с ужасно горчивото кафе

имам ужасен вкус в устата,и от водата съм все в тоалетната
стискайте ми палци да устоя на изкушенията,че децата като ядат шоколад и откачам:))))

# 155
Добро утро и от мен на всички безвъглехидратки Simple Smile
mismi, и аз съм втори ден,така че с теб трябва да се поддържаме до края...няма да се отказваш заради някакъв си шоколад. И аз започвам деня с любимото горчиво кафе, а за закуска не знам. Предложения?
Успешен ден на всички желая!

# 156
Здравейте, здравейте  Hug Айдеееее на месцетооо Simple Smile

Никакво количество храна не ограничавам. Принципно никога не съм закусвала. Обядвам към 13 ч. /нося си от вечеря каквото съм готвила/, към 16 часа съм гладна и навестявам близките магазини. Купувам зеленчуци или някакъв колбас/шунка/консерва риба тон. Ако салама е "Стара планина" няма споменатио соеви добавки и нишасте. Правя се че им вярвам и с чисто сърце си го похапвам  Wink.

И така вчера си мислех и исках да споделя с вас, така и така пем вода дали да не включим и хидротерапия към пиенето?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:09 от the Дорис

# 157

Добро утро!!!
започва втори ден за мен с ужасно горчивото кафе

имам ужасен вкус в устата,и от водата съм все в тоалетната
стискайте ми палци да устоя на изкушенията,че децата като ядат шоколад и откачам:))))

За сладко - дъвка без захар  Peace
Защо не пробваш сутрин да пиеш нес кафе? То не е толкова горчиво и е само аромат на кафе Wink

# 158
Добро утро! При мен в офиса е ужас - имаме три Йорданки и сега на бюрото ми има такива изкушения, че направо незнам как ще я карам.  Thinking

Честит имен ден на именниците!

# 159
Аз нищо не направих #Cussing out  Боли ме главата и съм като замаяна като не съм яла сладко. При вас
как е?

# 160
minfin,ще се поддържаме разбира се,борбата е ожесточена:)
Дорис,утре ще пробвам нес кафето

Завиждам на тези от вас,които са на работа-така е много по-лесно.Аз в нас като се въртя все около хладилника и котлоните....Имам близначки на 2г и им готвя всеки ден ,а с таткота сигурно ще се избием за мръвките скоро:))
При мен проблема с кг е вследствие на кърменето.Още не сме приключили съвсем-едната ме напада сутрин рано още по тъмно и аз немога да и откажа,но да няколко дни сигурно ще се справя,че тази диета и кърмене мисля са несъвместими.
Какви са тези витамини за диабетици?

# 161
Витамини,които не съдържат захар Wink

# 162
Аз нищо не направих #Cussing out  Боли ме главата и съм като замаяна като не съм яла сладко. При вас
как е?

И аз от снощи съм с главоболие, но то е нормално първите дни и минава. Днес сутринта пак главоболие, пия доста чай, до тук вече 1,5л, а за главата си дръннах два аналгина, че то не се издържа...
До сега четох за нисковъглехидратнта диета - някой наясно ли е с колко се сваля там...четох за нея, защото ми се яде мляко, един месец без мляко незнам как ще изкарам.Знам защо не трябва и все пак си ми се иска, ама май с искането ще си остана...

# 163
Млечните продукти не са препоръчителни, защото се преобразуват в глюкоза или нещо там от сорта. В старата тема едно момиче бе обяснило точно на същия ми въпрос.

На мен това ми е втори курс на диетата и сега съм решила да си позволявам извара и малко пресни ядки /бадеми/.

Ако ви болят главите не яжте само месо! Всички зеленчуци съдържат въглехидрати, така ако изпитвате въглехидратен глад ще задоволите нуждите си.

Ако обичате сладко и имате нужда пробвайте с печен лук, както бяха посъветвали тук в темата.

Относно витамините за диабетици - търсете такива с добавка на магнезии и калции.  Peace

# 164
Млечните продукти не са препоръчителни, защото се преобразуват в глюкоза или нещо там от сорта. В старата тема едно момиче бе обяснило точно на същия ми въпрос.

На мен това ми е втори курс на диетата и сега съм решила да си позволявам извара и малко пресни ядки /бадеми/.

Ако ви болят главите не яжте само месо! Всички зеленчуци съдържат въглехидрати, така ако изпитвате въглехидратен глад ще задоволите нуждите си.

Ако обичате сладко и имате нужда пробвайте с печен лук, както бяха посъветвали тук в темата.

Относно витамините за диабетици - търсете такива с добавка на магнезии и калции.  Peace

Да, да, знам защо трябва да се избягват, но 12 часа на работа, и като нямам време да готвя, и като съм капризна и не ям много зеленчуци от този сезон.  И в един момент се оказва, че ям 4-5 неща и вероятността за прегрешение се увелича, тазатова си мисля по-добре мляко отколокото някакъв концентриран въглехидрат..незнам още мисля какво да правя...страх ме е, че няма да сваля?! Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт