Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 949
  • 711
  •   1
Отговори
# 270
Щом си имала висока кръвна захар, даже и сега да не е на супер ниски стойности,пак е възможно да имаш горните симптоми, просто резките промени водят до такива неразположения.По принцип за нисковъгехидратните диети в началото това си е нормално,пък и съчетано с настъпващата кетоза, но ако продължи повече от 1-2 дни трябва да се внимава даже да се търси и лекар.
Важното е стойностите на к.з. да се държат под контрол да няма скокове нито нагоре нито надолу, тогава няма глад и няма неразположения и килограмите падат най-бързо.

# 271
  • Бургас
Мисля да си купя Стевия и да подслаждам кафето и чая.

# 272
Вкуса и  хубав ли е ??
На мен подсладителите, които съм опитвала до сега са ми гадни.

# 273
  • Бургас
Вкуса и  хубав ли е ??
На мен подсладителите, които съм опитвала до сега са ми гадни.

Пила съм кафе със стевия,доста е сладка а и е от растение не е като другите подсладители Peace

# 274
здравейте, да се отчета и аз -900г. за тая седмица. Днес ми е 3ти ден на диетата. Засега нямам главоболие..nikolexa, дали е възможно да мина без главоболие, какво мислиш? иначе засега се чувствам много добре...а я, кажете, освен варени яйца, какво друго си правите за закуска? аз досега все това закусвам и ги смесвам и със зеленчуци, но ще се радвам и на някоя друга идея Simple Smile..поздрави на всички и много минусчета Hug

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 22:23 от bgfifi

# 275
Да ви попитам дали може да се консумират кисели краставички? Embarassed Rolling Eyes
И аз щях да питам за стевията, онзи ден не издържах и пих кафе с нея, но само с половин хапченце, защото с цяло е нетърпимо сладко - смятам, че тя не е вредна защото все пак е от някакъв корен, а не е химия.

# 276
кисели краставички неможе...имат захар

# 277
Днес малко попрекалих с бадемите. Към 120 гр.  Embarassed

# 278
ядки разрешени ли са??

# 279
ядки разрешени ли са??

Аз знам, че НЕ са разрешени.

# 280
Днес малко попрекалих с бадемите. Към 120 гр.  Embarassed
И аз да питам, ядки може ли?!
Доколкото бях разбрала не може  newsm78
Благодаря за отговора за краставичките bgfifi така и предполагах, но друго си е да потвърди някой  Peace

# 281
ядки разрешени ли са??

и аз така бях разбрала...Blondie, коригирай си режима...

# 282
ядки разрешени ли са??

и аз така бях разбрала...Blondie, коригирай си режима...
да, не са разрешени при този режим  Grinning но бадемите май са най-малкото зло

# 283
Аз малко като ангела изкусител да се явя  Mr. Green
Та да изпадате в такива подробности като - има ли захар в трушията или не е ненужно. Тази диета е ниско въглехидратна, а не с напълно изключване на въглехидратите и точно затова е приемлива.
Карах 2 курса на диетата - за първите 24 дни свалих 8 килограма и 3 от тях качих веднага като почнах да ям /всъщност се опитах да умра от преяждане/. В първият етап бях изключително стриктна и накрая много раздразнена, защото месото ми втръсна до предел.
Вторият курс карах по умерено - хапвах сурови ядки, ядох трушии, когато зверски ми се приядеше нещо /например когато малката хапваше пържени картофи/ си вземах 1, ядох сирене и кисело мляко ометох и няколко плода но малко, по-усилено спортувах и за 20 дни пак свалих 8 килограма  Rolling Eyes
Та идеята на поста ми е да не изпадате в крайности. Всеки човек е различен - едни смятат, че 1 пържен картоф е край на диетата, други пък приемат компромисите в доста широк диапазон. Слушайте организма си - ако хапвате трушия и ви гложди съвестта, че има захар ами изкупете си вината с упражнения. Няма нужда да ипздате в крайности.
Диетата определено не е лека - след 15-я ден храната е направо неприятна. Желанието за нещо сладко и въглехидратно е болезнено. Ако не сте по меки със себе си просто ще се откажете от този режим.
За капак съм се опъпчила като пубертет. Принципно пъпки ми излизат веднъж годишно и прочетеното в една друга тема ми дава повод да смятам, че тази диета влияе така на някой хора - аз съм сред късметлиите  Mr. Green

# 284
The Дорис, може би си права, но в началото на всяка диета, всеки е стриктен до крайности (в това число и аз) Laughing
А ако някой ми каже какво друго, освен варени яйца мога да си направя за закуска (че ми липсват идеи) ще съм много благодарна  Simple Smile меса сутрин не мога да ям...

Общи условия

Активация на акаунт