Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 920
  • 711
  •   1
Отговори
# 300
здравейте моми4ета днес съвсем оплесках не6тата това зна4и ли 4е от утре запо4вам отново с про4иства6ти дни и вси4ко отна4ало или може и без про4иства6ти просто си го броя ден първи?
уффффф ама как ме е яд този ПМС много го мразя
Продължавай напред, без прочистващ. Но имай предвид, че ако често прегрешаваш и почваш наново- няма да отслабнеш Peace

# 301
Момичета  вие ядете ли някаква шунка ? Аз не съм сигурна  как да разбера дали има такава без никакви примеси . Има ли някаква фирма производител която да има шунка без разни добавки ? Ще се радвам ако някой е пробвал и може да сподели .
Днес е ден 7-ми за мен и нещата вървят сравнително добре. Все още не съм се теглила за днес и незнам дали имам още минусчета . Дано !!! baby_neutral

# 302
  • У дома
Добро утро,
да попитам фатално ли е , ако не съм правила прочистващ период, моля за отговор.

# 303
Добро утро,
да попитам фатално ли е , ако не съм правила прочистващ период, моля за отговор.

Не, не е фатално  Peace

Добре сте дошли на всички нови  Hug Скоро очакваме радостни постове кой колко е свалил  Flutter

# 304
  • У дома
Благодаря Дорис!  bouquet
Само да споделя, приятелка, коята прави диета, казва, да се включат мазнини, за по-бързо сваляне на кг.
По-мазнички пържолки и бекон, дали е така?

# 305
добро утро и от мен! от днес и аз съм с вас! и аз не съм правила прочистващ, но 1 месец бях на 90 дневната и вчера си направих един плодов ден, което може и да се счете за подготовка!

сега ще закуся едно яйчице, че съм свикнала да закусвам......а и кафе на гладно аз си знам какво съм си докарала през годините:)

успех на всички и много минуси:)

и разбира се успешна и лека нова седмица:)

# 306
  bouquet да ви следя , защото се препокриват донякъде с моята
Хубав ден!

# 307
Добро утро,

Аз не съм правила и тук за първи път прочетох за това. По-скоро мисля, че авторката на темата го е направила по собствена преценка, защото където и да съм чела за тази диета, никъде не се споменава за такива дни .

# 308
Здравейте,
преди време аз също спазвах тази диета и мога да кажа, че резултатът беше доста добър- 9 кг за 1,5 месеца. Тези кг си запазих за година- година и половина, но за мое съжаление и срам се отпуснах и си върнах свалените кг. Embarassed #Cussing out Sick Но вече трябва да "се взема в ръце" и се присъединявам пак към вас. Днес съм на плодове, а от утре усилено започвам с безвъглехидратният режим!!! Целта ми е до първият ден на пролетта да сваля 12 кг Embarassed Дано успея  Cry
Няма да мога да пиша тук всеки ден, но ще се отчитам поне веднъж в седмицата. Мисля да се меря веднъж в седмицата и така ще се отчитам Simple Smile
Успех на всички безвъглехидратки   bouquet

# 309
Радвам ви се на успехите и все повече се озадачавам на мойто несваляне  newsm78
Почнала съм същинската част на диетата от 14.01 и д днес съм свалила само 2 кг  Close Tired
Единственото ми прегрешение е, че след 6-тия ден от време на време пийвам и по чаша кола лайт.
Иначе менюто ми е предимно месо, зеленчуци, супи пак от месо и зеленчуци, салати, яйца  Confused наистина не разбирам къде е ключа от бараката. Rolling Eyes

# 310
Радвам ви се на успехите и все повече се озадачавам на мойто несваляне  newsm78
Почнала съм същинската част на диетата от 14.01 и д днес съм свалила само 2 кг  Close Tired
Единственото ми прегрешение е, че след 6-тия ден от време на време пийвам и по чаша кола лайт.
Иначе менюто ми е предимно месо, зеленчуци, супи пак от месо и зеленчуци, салати, яйца  Confused наистина не разбирам къде е ключа от бараката. Rolling Eyes
Лени , аз съм на дюкан , но започнах да следя и тази тема , защото в някои фази дюкан и тази са почти еднакви.
И аз започнах на 17.01. и съм свалила само 1.800, та важото е , че има напредък! Това е все пак стимул.
Аз също пих също кола и момичетат от Дюканската тема си ме нругаха, и с право.
Ама к'во да се прави
Ще успеем , да знай'ш Hug

# 311
Роса, а защо? Доколкото съм поглеждала в книгата на Дюкян - колата е разрешена. Да в голяма част са сходни нещата, но тази диета е малко по-рестриктивна, обаче и по-кратка - надявах се поне 6-7 килца да сборя, но ... явно белтъчните диети не са моите.
На практика от 2-та килограма почти 1.500 кг съм свалила в първите два подготвителни дни с чая и плодовете ( при това чая си го пиех с доста медец и от време на време мушвах и така по някоя лъжица).
Сега не съм хапвала грам сладичко, тесто или друг въглехидрат и свалените кила са 2 - 2.5 - толкоз  Tired
Ще я изкарам до края от единия инат, но явно ... не става при мен

# 312
Роса, а защо? Доколкото съм поглеждала в книгата на Дюкян - колата е разрешена. Да в голяма част са сходни нещата, но тази диета е малко по-рестриктивна, обаче и по-кратка - надявах се поне 6-7 килца да сборя, но ... явно белтъчните диети не са моите.
На практика от 2-та килограма почти 1.500 кг съм свалила в първите два подготвителни дни с чая и плодовете ( при това чая си го пиех с доста медец и от време на време мушвах и така по някоя лъжица).
Сега не съм хапвала грам сладичко, тесто или друг въглехидрат и свалените кила са 2 - 2.5 - толкоз  Tired
Ще я изкарам до края от единия инат, но явно ... не става при мен
Само кола - лайт е позволена. Всички диети след определена възраст действат по- бавно търпение и никакво отказване му е майката ,. Няма да се отказваш!
След втората седмица няма да ти се прияжда сладко и тестяно.
Няма да се даваме! Hug

# 313
Е така де аз само лайт съм пила - нищо друго - другите напитки са ми само вода, чай ( не го подслаждам), кафето от време на време го пия съвсем чисто от време на време слагам и малко стевия ( по 1/4 хапче).
След 6-тия ден пийвах и по чаша червено вино (сухо) на вечеря ( и то не всяка вечер - дали ми се събира и 1 бутилка за всички дни не знам).
В интерес на истината аз за тестените не страдам - само спагети ми се прияждат от време на враме, но мога да го преживея - учудващо и сладкото мога да го пропусна, най-страдам за млякото и сиренето, но ще устискам - лошото е че няма резултат м***ка му. Rolling Eyes

# 314
Винцетооооо, поне две седмици без, макар , че и за пих и пия Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт