Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 819
  • 711
  •   1
Отговори
# 465
лястовичке от понеделник съм на диетата, но преди това бях един месец на 90 дневната и може и това да е оказало влияние, но от понеделник до днес определено има разлика в дрехите (дънките ми висят на задника:))

и момичета....яжте по три пъти на ден, иначе забавяте метаболизма....закусвайте сутрин!

# 466
Аз пък съм учудена, че от сряда до сега съм свалила толкова много , сега пак се притеглих и съм 89 кг. , а стартирах 92.2кг. Аз обаче комбинирам спорт и диета , което явно дава по-добри резултати Simple Smile

Продължавам да си пия кафето сутрин със захар обаче Simple Smile

# 467
И на мен не ми личи - само джоба ми олеква за месо...

Joy
за първите 10дена на режима съм свалила само 800г.  Sad  , ок - в МЦ съм, ама все пак..а интересното е, че очаквах кантара да е паднал с поне 2 кила, защото така се чувствам newsm78...резултатът е малко обезкуражаващ, при положение, че съм стриктна, но не се отказвам  Naughty- борбата продължава  Peace

Явно си по - елегантна и няма какво толкова да сваляш.

Ами виж ми подписа. Не съм никак елегантна. Може да съм се изсилила с целта, но мин.15-18кг. трябва да се махнат. Да добавя, че тичам 2 пъти, а понякога и три пъти в седмицата (но аз и преди да забременея тичах)..Valcheva, аз точно защото ми поизчезнаха паласките, а и коремът ми като че ли се е малко прибрал  newsm78, реших, че съм поотслабнала, но кантарът не показа нищо особено и затова се учудих. Теа, браво на теб!  Peace страхотен старт на диетата!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 14:02 от bgfifi

# 468
  • Бургас
Здравейте и от мен

Голямо почистване му дръпнах днес,от сутринта че чак сега сядам зад компа.Претеглих се сутринта ама нищо не съм свалила от вчера,то след такова ядене което му дръпнах как да сваля.Усещам че наближава МЦ че май заради това така се получава.
Друго не се сещам за сега  айде хубав ден от мен. Hug

# 469
Здравейте и от мен

Голямо почистване му дръпнах днес,от сутринта че чак сега сядам зад компа.Претеглих се сутринта ама нищо не съм свалила от вчера,то след такова ядене което му дръпнах как да сваля.Усещам че наближава МЦ че май заради това така се получава.
Друго не се сещам за сега  айде хубав ден от мен. Hug

luchkata, повишеният апетит и несвалянето са 100% заради МЦто..поне и при мен е така

# 470
здравейте моми4ета една мацка бе6е попитала за уваисването на кожата и гърдите след диета да това е факт особено при пове4е свалени килограми
за да се избегне аз съм ползвала Нивеа май силует от ми6ниците до колената има6е ефект мазах се цяла година с него и сега нямам никаде увиснало, горещо ви препоръ4вам да се мажете с стяга6т и отслабва6т продукт а и спорта също ще помогне за целта полвам кростренажора си по4ти всяка сутрин по 30-35 минути
без усилия хубаво тяло няма , това е положението Simple Smile

# 471
здравейте моми4ета една мацка бе6е попитала за уваисването на кожата и гърдите след диета да това е факт особено при пове4е свалени килограми
за да се избегне аз съм ползвала Нивеа май силует от ми6ниците до колената има6е ефект мазах се цяла година с него и сега нямам никаде увиснало, горещо ви препоръ4вам да се мажете с стяга6т и отслабва6т продукт а и спорта също ще помогне за целта полвам кростренажора си по4ти всяка сутрин по 30-35 минути
без усилия хубаво тяло няма , това е положението Simple Smile
maria_q_b, благодаря много  Hug. Защо препоръчваш и отслабващ крем ?  newsm78 Мислех, че само стягащ  Whistling.

# 472
Привет! Браво на всички с минуси!!! 
Аз обаче не сваляяяямммм ... Sad, но съм решила поне 2 седмици да карам така и ако не стане нищо, ще му мисля. Вече 6 дена съм на диета, а още нищоооо ....

Весела вечер!

# 473
Аз обаче не сваляяяямммм ... Sad, но съм решила поне 2 седмици да карам така и ако не стане нищо, ще му мисля. Вече 6 дена съм на диета, а още нищоооо ....

Весела вечер!

linaaa, кураж ! Изведнъж  ще тръгнат минусите при теб !  Hug

# 474
  • Благоевград
Здравейте безвъглехидратки!
Приемате ли в редиците ново (старо) попълнение?
Аз от утре ще бъда във вашите редици.
Правила съм диетата миналата година и бях много доволна.
 Хайде успех на всички!   bouquet

# 475
момичета, имайте пред вид, че в началото на всяка диета организмът се съпротивлява и трупа вода на мястото на сланинката. След около 10ина дена могат да се отчетат реалните резултати, защото тогава организмът се освобождава и от водата

# 476
относно мазилата говорех главно от ли4ен опит , смятам 4е тези с отслабва6т ефект имат и зна4ителен стягащ ефект

# 477
Здравейте безвъглехидратки!
Приемате ли в редиците ново (старо) попълнение?
Аз от утре ще бъда във вашите редици.
Правила съм диетата миналата година и бях много доволна.
 Хайде успех на всички!   bouquet

Здравей и добре дошла , Палавник на месеца! Hug
Имам няколко въпроса към теб ! Simple Smile
Тогава колко свали ? Върна ли си ги после ? Изобщо какво се случи от тогава до сега ?
Мерси предварително !

Весела вечер!

Лина
, аз като я правих за първи път преди 10 години, беше по същия начин, в началото нищо, чак към края на диетата видимо почнах да се смъквам и продължих и следващия месец при положение, че вече не бях на диета.  Peace

# 478

[Лина[/b], аз като я правих за първи път преди 10 години, беше по същия начин, в началото нищо, чак към края на диетата видимо почнах да се смъквам и продължих и следващия месец при положение, че вече не бях на диета.  Peace

Дано започна да свалям, защото иначе мотивацията ми може да намалее   Wink Ще ви държа в течение. Мисля, че следващата седмица ще е ключова ... все ще трябва да сваля нещо. Мисля и да започна спорт, но не фитнес, а по-скоро плуване. Това би трябвало да ускори процеса.

Весел и спокоен ден на всички!

# 479
Здравейте, момичета. Пети ден в режима, резултат 5 свалени килограма  Shocked...ми то и Дюкан не можа да свърши тези чудеса. Явно диетата работи. Пожелавам ви много свалени килограми. Почивайте си , хапвайте и резултатите няма да закъснеят. Аз нямам време за спорт, единственото ми движение тези дни беше обикаляне на печката  , но диетата изисква жертви, трябваше да  направя заготовките на ястията за другата седмица . Пийте много вода, без нея всичко става много по- трудно, а и по- опасно, токсините трябва да излизат.
Добре дошла Палавник на месеца и аз съм нова в темата ,а и в диетата . Момичетата тук са много мили и симпатични.   bouquet . И трябва май всеки ден да пишем в темата, да споделяме опит и хитринки,  а и резултати. Знам че форумската подкрепа е много важна.

Общи условия

Активация на акаунт