Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 432
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Според мен заради тази травма в живота на Серхан го виждаме истински в ролята на Харун ..
Много си права! Това обяснява страстната му игра.

Травмата никога не може да ти даде криле, а само любовта може да те вдъхнови!

# 496
Не мога много да 4ета и да пиша! Искам само да Ви кажа, 4е филмът ще продължи!Залагам името си! Ина4е не може да се обясни защо Еда уж беше заминала, а сега е умряла! Този момент сценаристите могат да развият в няколко посоки! Има материал за бъдещи серии!
А в другия слу4ай - финалът щеше да е 61 еп.

Кога ще умира Еда , Каламитси ?  Rolling Eyes
Каламитси и аз не мога да вдяна за какво става въпрос. newsm78

# 497
Не мога много да 4ета и да пиша! Искам само да Ви кажа, 4е филмът ще продължи!Залагам името си! Ина4е не може да се обясни защо Еда уж беше заминала, а сега е умряла! Този момент сценаристите могат да развият в няколко посоки! Има материал за бъдещи серии!

[/quote
Нали се смени сненария. Еда от заминала, стана умряла!Споко! Нали така каза Харун!

# 498

[/quote
Нали се смени сненария. Еда от заминала, стана умряла!Споко! Нали така каза Харун!
За какво говорите?Какъв сценарии?Къде го е казал Харун?Дайте малко повече  инфо.Моля. newsm17

# 499
Като развален телефон сте))))))))
Шоколадче, пропускат следващата сряда и ще има серия чак на 24.
А, Каламици ви говори, затова че първоначално детето знаеше, че Еда ги е изоставила, а сега Харун й бил казал, че е умряла.

# 500
Като развален телефон сте))))))))
Шоколадче, пропускат следващата сряда и ще има серия чак на 24 (или 21, каквато се пада там)
А, Каламици ви говори, затова че първоначално детето знаеше, че Еда ги е изоставила, а сега Харун й бил казал, че е умряла.
  Много благодаря за пояснението.

# 501
Благодаря, Весе! А каква е причината да не се излъчва следващата седмица, знае ли се?

# 502
Споко! Нали най-напред Харун каза на баща си, 4е  за Ямур майка й я е изоставила и заминала,а по-късно Ямур каза, 4е тя е била умряла! Това сме го коментирали! Мислехме, 4е е издънка на сценаристите!Но според това беше необходимо, зашото ще има продължение след 61 еп.

# 503
според мен финала ще  е 70-75

# 504
  • Русе
Kaламици, ето моя отговор на твоя поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=ACWdB7QX_F8

Благодаря ти! Хареса ми! Сега по4вам да търся подтекста защо твоят избор е то4но това пар4е!Нещо икаш да ми кажеш ли!
Или пак са моите бръмбари!
newsm62 newsm62 newsm62 Няма нищо бръмчащо! От "Калашник" разбрах само "дум-дум,Калашник"! hahaha Реших да е в същия ритъм, това е! smile3521

# 505
Благодаря, Весе! А каква е причината да не се излъчва следващата седмица, знае ли се?
Заради празника им - Курбан Байрам (ако така се пише Embarassed Embarassed Embarassed)

# 506
http://www.youtube.com/watch?v=dZQ8f5mRvNM&feature=more_related  Попаднах на една хубава песничка и реших да я споделя с вас.

# 507
Заради празника им - Курбан Байрам (ако така се пише Embarassed Embarassed Embarassed)
Благодаря за бързия отговор!

# 508
Рекси:Кометке,какво имаш в предвид влюбен в героинята Еда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Това ,че Йозлем е малко щура в живота,не значи че не може да бъде добра майка или да се влюби до безпаметност в мъж,който ще я заслужава  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
[/quote]

Абсолютно!Нали знаеме предишните й връзки! Серхан е най-добрия избор!Мислите, 4е не го вижда и разбира! И нейната игра  4ерпи заряд от любовта!

# 509
То всъщност като се замисля , аз , а може би и повечето момичета тук във форума сме запленени по скоро от мъжа Харун, а не от Серхан Яваш - защото един мъж привлича не само с външност, но и с характер, а ние човека Серхан Яваш не го познаваме...нали така bowuu
[/quote]

Така е! затова не трябва да прибързваме в заклю4енията си, 4е бил притеснителен, необщителен и т.н. Имам един пост за артисти4ните натури, ако го намеря, ще го копирам, защото беше смислен и то4но в тая връзка!

Общи условия

Активация на акаунт