Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Кой може да го преведе ????

# 526
Ох,че фрагмент! #Crazy
Да се чудим, предполагаме, спорим...а то да излезе 4-ия вариант! Banghead
Вени ,за момент помислих ,че си гледала нов фрагмент , и  не си го споделила с нас!!!
А пък ти само си умуваш!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 527
Да Ви кажа момичета , мисля ,че нашия любим филм  върви с пълна сила към своя финал.
Дори да не свърши скоропостижно в 61 еп. все пак наближава финала. Мисля ,че са дали на екипа разрешение  да приключи с филма по - възможно най - бързия начин, без разбира се да го осакатят с претупване на развръзката за 1-2 серии.
Според мен около десет серии са напълно достатъчни за да финализират сериала.Все пак Харун трябва да се потруди ,за да си върне фирмата.Това не може да стане в рамките на един два епизода. Трябва да бъдат разкрити Бату/Кенан/  и Бурак."Котилото"Гюлер в момента ври от напрежение.Всичките му членове са с неизяснена съдба.И не на последно място събирането на Еда и Харун не може да стане за една -две серии.Вкараха нов актьор за ухажор на Еда , а пък дори още не са го включили пълноценно в интригата.Ямур също предстои да се привърже към Еда, за да може да я приеме като своя майка.

newsm10 newsm10 Аз съм на същото мнение.Мисля,че имат разрешение да го приключат по-най бързия начин но без да го претупват.

# 528
Привет дружина! Сега влизам, че днес времето беше страхотно и се възползвахме с семейството за разходка. Нов фрагман ли има?  Hug
Не мила,няма. Peace

Мерси  Hug, връщам се да прочета какво сте коментирали и се включвам, че моето съпружеско тяло се изнася на работа и ще се вихря тук!

# 529

Сбогом на "Незабравимо"
Неговите фенове гама да се появи на екрана е отстранена, но запомнящо се поради каква причина-За съжаление, на екрана ще бъдат премахнати за постоянно? В края на радиация изход от шоуто, защото тя губи своята аудитория 01:12:10 официално премахнати от екрана, десетки фенове, но без успех-ATV управление на офис, причините за стачката плоча tyah.Serhan Джем Йълмаз-Stacey не зависи от бавно Аарон и Кати каза, че само две от неизвестна посока луксозна лимузина и неговите приятели влезли в серия трябва да се отдели от турски journalist're казах, че съжалявам.
                                                                                                                                     Публикувано-турски медии

# 530
                                                         Elveda a "Unutulmaz"
Onun hayranları dizi ekrandan kaldırılır ama ne sebebi vurmak için unutulmaz-Maalesef ekran kalıcı olarak kaldırılacak? Geç radyasyon çıktı göstermek onun 01:12:10 izleyici kaybeder gelen Çünkü resmen ekrandan kaldırıldı, fanlar onlarca ATV yönetim ofisine ama boşuna-Cem Tabak greve nedenlerini bir.Serhan Yavas-Harun ve Özlem Yılmaz-Eda bağımlı değildir yalnızca söyledi , iki bilinmeyen yönde bir lüks limuzin girdi serisi ve daha sonra arkadaşları tarafından ayrılmalıdır bir Türk journalist're üzgünüm söyledi.
                                                                                                                                     Yayınlandı-Türk Medya

Това ново ли е? #Crazy #Crazy #Crazy

# 531
Да днес е качено във форума в Турция

# 532
не знам колко серии остават до финала
но искам нашите любимци да изиграят този танц
http://www.youtube.com/watch?v=vZbp82FwoM0&feature=related

# 533
Ако питате мен, срещата на Мелда и Харун си беше чиста случайност.
Загледайте се колко изненадан беше Харун като я видя и тя също.
Плюс това няма логика да се разбира и с двете сестри. Еда , като му се обади можеше да каже,че си има работа,  а той се е разбрал с нея, след като тя тръгна натам.
Сигурно Мелда е чакала някой друг и просто са се засекли.
Колкото до нагласянето й, нали Бату я сваляше може да е решила да го впечатли.
А за това,че прегърна Харун, той все пак е бил част от живота й, просто се е зарадвала.
Не е гаранция ,че няма да му обясни някои неща. Самия факт,че върна книжката с приказките за мен е обнадеждаващ за нея  Hug

Ами кой тогава и се обади по телефона!!
Тя погледна доста сконфузено Еда!
Искаш да кажеш ,че може да е бил Бату!!
Има логика!! newsm78 newsm78 newsm78
 Харун да звъни на Мелда- това ми се видя много странно и глупаво.  Thinking Thinking Thinking Thinking
Той бягаше от нея ,като дяволот тамян , а пък сега в късни доби да иска среща с нея??????? newsm78 newsm78 newsm78Незнам!!!

# 534
какво трябва да значи ???????

# 535
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Днес пак се вихрите newsm10- едва ви настигнах running- голямо четене падна, но аз държа да прочета всички постове! sweating Чудесна компания сте- пак отлични разсъждения и оригинални коментари! Hug Flowers Bouquet lovekiss
За жалост и днес няма нов фрагман, че да вдигне още малко завесата   33uu- всички ще се съгласите, че стана доста интересно, а и тоя фрагман съвсем ми обърка главата, особено с тая почти целувка между Харун и Еда- още съм като зашеметена! newsm09

# 536
Ако питате мен, срещата на Мелда и Харун си беше чиста случайност.
Загледайте се колко изненадан беше Харун като я видя и тя също.
Плюс това няма логика да се разбира и с двете сестри. Еда , като му се обади можеше да каже,че си има работа,  а той се е разбрал с нея, след като тя тръгна натам.
Сигурно Мелда е чакала някой друг и просто са се засекли.
Колкото до нагласянето й, нали Бату я сваляше може да е решила да го впечатли.
А за това,че прегърна Харун, той все пак е бил част от живота й, просто се е зарадвала.
Не е гаранция ,че няма да му обясни някои неща. Самия факт,че върна книжката с приказките за мен е обнадеждаващ за нея  Hug

Ами кой тогава и се обади по телефона!!
Тя погледна доста сконфузено Еда!
Искаш да кажеш ,че може да е бил Бату!!
Има логика!! newsm78 newsm78 newsm78
 Харун да звъни на Мелда- това ми се видя много странно и глупаво.  Thinking Thinking Thinking Thinking
Той бягаше от нея ,като дяволот тамян , а пък сега в късни доби да иска среща с нея??????? newsm78 newsm78 newsm78Незнам!!!
Бату се е обадил на Мелда , преди да отиде при Бурак, обаче нали после отиде в къщата на Арсланлъ и Мелда си е останала да го чака  Joy
Абсолютно нелогично ми се вижда Харун да не отиде на срещата, която си е уговорил с Еда, за да се занимава с Мелда. Плюс това след кадъра, когато звъняха на Мелда, Харун гледаше снимката на Еда.

# 537
Здравейте, мили мои сладки мами, толкова неутразими, талантливи и вълшебни, вече съм тук,за което мнооого се радвам
ПОКЛОН пред всички таланти в темата, а те наистина са всички, БЛАГОДАРЯ ВИ
докато ви четях аз наистина се пренесох в един по-хубав свят, свят на хубавото, чистото, прекрасното, приказното, доброто, красивото във всяко измерение -
ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА ВИ МОМИЧЕТА:

за всички които поствате снимки, клипчета, невероятни коментари и подържате огъня - БЛАГОДАРЯ ВИ
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

и понеже одавна е ракиино време:

богат избор за всеки вкус, наздраве  :

# 538
  • Варна

Сбогом на "Незабравимо"
Неговите фенове гама да се появи на екрана е отстранена, но запомнящо се поради каква причина-За съжаление, на екрана ще бъдат премахнати за постоянно? В края на радиация изход от шоуто, защото тя губи своята аудитория 01:12:10 официално премахнати от екрана, десетки фенове, но без успех-ATV управление на офис, причините за стачката плоча tyah.Serhan Джем Йълмаз-Stacey не зависи от бавно Аарон и Кати каза, че само две от неизвестна посока луксозна лимузина и неговите приятели влезли в серия трябва да се отдели от турски journalist're казах, че съжалявам.
                                                                                                                                     Публикувано-турски медии

Абе, тия сега какво- пак ли се канят да спират снимането на сериала?! #Crazy smile3555 Аааа, вече прекаляват- докога ще си играят с търпението на феновете?! smile3516 Чичко Гугъл верно, че превежда доста двусмислено, да не кажа неразбираемо, но все пак сякаш на това прилича! newsm78 ooooh!

# 539

Сбогом на "Незабравимо"
                                                                                                                                     Публикувано-турски медии

Офффф, отново ли се започва! kalamitsi, според теб, това рекламен трик ли е отново, защото според мен всичката им работа напоследък е доста измъчена, така да кажем, и устремено си вървят към финал!

Общи условия

Активация на акаунт