Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 410
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Кой може да го преведе ????

Сбогом на "Незабравимо"
Неговите фенове гама да се появи на екрана е отстранена, но запомнящо се поради каква причина-За съжаление, на екрана ще бъдат премахнати за постоянно? В края на радиация изход от шоуто, защото тя губи своята аудитория 01:12:10 официално премахнати от екрана, десетки фенове, но без успех-ATV управление на офис, причините за стачката плоча tyah.Serhan Джем Йълмаз-Stacey не зависи от бавно Аарон и Кати каза, че само две от неизвестна посока луксозна лимузина и неговите приятели влезли в серия трябва да се отдели от турски journalist're казах, че съжалявам.
                                                                                                                                     Публикувано-турски медии

Дане би отново да се решили да го спират?Пепел ми на устата. newsm78

# 541
  • Варна
Ако питате мен, срещата на Мелда и Харун си беше чиста случайност.
Загледайте се колко изненадан беше Харун като я видя и тя също.
Плюс това няма логика да се разбира и с двете сестри. Еда , като му се обади можеше да каже,че си има работа,  а той се е разбрал с нея, след като тя тръгна натам.
Сигурно Мелда е чакала някой друг и просто са се засекли.
Колкото до нагласянето й, нали Бату я сваляше може да е решила да го впечатли.
А за това,че прегърна Харун, той все пак е бил част от живота й, просто се е зарадвала.
Не е гаранция ,че няма да му обясни някои неща. Самия факт,че върна книжката с приказките за мен е обнадеждаващ за нея  Hug

Ами кой тогава и се обади по телефона!!
Тя погледна доста сконфузено Еда!
Искаш да кажеш ,че може да е бил Бату!!
Има логика!! newsm78 newsm78 newsm78
 Харун да звъни на Мелда- това ми се видя много странно и глупаво.  Thinking Thinking Thinking Thinking
Той бягаше от нея ,като дяволот тамян , а пък сега в късни доби да иска среща с нея??????? newsm78 newsm78 newsm78Незнам!!!
Бату се е обадил на Мелда , преди да отиде при Бурак, обаче нали после отиде в къщата на Арсланлъ и Мелда си е останала да го чака  Joy
Абсолютно нелогично ми се вижда Харун да не отиде на срещата, която си е уговорил с Еда, за да се занимава с Мелда. Плюс това след кадъра, когато звъняха на Мелда, Харун гледаше снимката на Еда.

Браво newsm10- отлична логика и изглежда съвсем разумно обяснение на необяснимата иначе среща между Харун и Мелда! Дано да си права- така вече ми харесва! Peace

# 542
Плюс това няма логика да се разбира и с двете сестри. Еда , като му се обади можеше да каже,че си има работа,  а той се е разбрал с нея, след като тя тръгна натам.
А за това,че прегърна Харун, той все пак е бил част от живота й, просто се е зарадвала.
Не е гаранция ,че няма да му обясни някои неща. Самия факт,че върна книжката с приказките за мен е обнадеждаващ за нея  Hug

Харун да звъни на Мелда- това ми се видя много странно и глупаво.  Thinking Thinking Thinking Thinking
Той бягаше от нея ,като дяволот тамян , а пък сега в късни доби да иска среща с нея??????? newsm78 newsm78 newsm78Незнам!!!
Бату се е обадил на Мелда , преди да отиде при Бурак, обаче нали после отиде в къщата на Арсланлъ и Мелда си е останала да го чака  Joy
Абсолютно нелогично ми се вижда Харун да не отиде на срещата, която си е уговорил с Еда, за да се занимава с Мелда. Плюс това след кадъра, когато звъняха на Мелда, Харун гледаше снимката на Еда.

Ами то аз нали не разбирам и думичка турски, та да си кажа ,че не съм разбрала кога Харун си е чукнал среща с Едичка!!!

# 543
Момичета чакайте без паника-Сега го дадох на един приятел който знае турски да ми го преведе точно.Дано новините не са чак толкова лоши Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 544
Превода с гугъл нещо не ми харесва! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 545
Моля, когато се пуска някаква информация да се посочва, откъде е копирана, за да не изпадаме в шок по 100 пъти. Това може да е и стара информация.

# 546
Ади  както винаги точно навреме поднасяш питиетата,че  ако наистина ни спират филма поне да    се напием .

# 547
Днес видях това в турският форум за сериала.Публикувано е днес-мисля че не е старата информация

# 548
Моля, когато се пуска някаква информация да се посочва, откъде е копирана, за да не изпадаме в шок по 100 пъти. Това може да е и стара информация.
И аз точно това си помислих.
Нали преди ден - два във фейса беше поместено изказване на продуцента ,че снимките продължават ,заради многобройните привърженици на филма и т.н............

# 549
Незабравима-свален завинаги  от екран.За жалост на хилияди свои фенове хитовият сериала се сваля от екрана-Но каква е причината? Заради късното излъчване на продукцията от 1.12.10 сериалът губи свойта аудитория официално се сваля от екран,десетки почитатели протестираха пред управителното бюро на ATV  но без резултат- Cem Tabak каза само че причините са не зависещи от тях.Serhan Yavas -Харун и Ozlem Yilmaz-Еда казаха пред турска журналистка че съжеляват че трябва да се разделят със сериала и колегите си,след това двамата се качиха в луксозна лимузина  и отпътуваха в незнайна посока

# 550
  • Варна

Тази снимка се оказа доста вдъхновяваща за всички- толкова много ни липсва романтиката, че тази снимка ни омагьоса направо! Всички творци от форума вече писаха свои стихове,  аз- също, но пак... Peace

Целувка

Бленувани ласки...
Паднали маски...
Възродени чувства
в миг на близост...

Жадувана милувка...
Очаквана целувка...
Безкрайно отлагана,
с болка дочакана...

Вопъл за любов...
Порив за живот...
Желание неизтляло...
Едно ново начало?!...

# 551
Днес видях това в турският форум за сериала.Публикувано е днес-мисля че не е старата информация
Ами там са такива ,като нас.
Всеки може да си пише каквото си иска.
Аз лично във ,какви заглавия на клипове /за нашия сериал/съм чела......ужас.!!!

# 552

Ами то аз нали не разбирам и думичка турски, та да си кажа ,че не съм разбрала кога Харун си е чукнал среща с Едичка!!!
Hurricane, подкрепям разсъжденията ти и аз се надявам да й се е обадил Бату на Мелда.
 относно новата информация може да е от стар вестник - знам ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 553
Незабравима-свален завинаги  от екран.За жалост на хилияди свои фенове хитовият сериала се сваля от екрана-Но каква е причината? Заради късното излъчване на продукцията от 1.12.10 сериалът губи свойта аудитория официално се сваля от екран,десетки почитатели протестираха пред управителното бюро на ATV  но без резултат- Cem Tabak каза само че причините са не зависещи от тях.Serhan Yavas -Харун и Ozlem Yilmaz-Еда казаха пред турска журналистка че съжеляват че трябва да се разделят със сериала и колегите си,след това двамата се качиха в луксозна лимузина  и отпътуваха в незнайна посока
Това е много, много обезпокояващо!

# 554
  • Варна
Ай, стига, бе! #Crazy #Crazy #Crazy На баба им хвърчилото!  smile3515 Това пък що за дивотия е?! newsm11 И какво сега- ще ни оставят ей така сред нищото?! #Crazy #Crazy #Crazy
Да не е някое старо инфо това, само да бунят духовете или някой си прави безвкусна и зловеща шега с нашето търпение и внимание?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт