127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Малеее, Ванхорн, чак сега прочетох! Дано се оправиш по-бързо! Застраховката ( здравната) ти покрива ли chiropractor? Аз лично бих предпочела пред физиотерапия ( моята застраховка ме кара да избирам едното или другото, не покрива и двете). Дано и всичко се размине с другата застраховка в твоя полза и по-бързо!

Ние тука се удавихме, егати дъжда, егати чудото! Валя направо с кофите! Днеска трябва да вали сняг и да падат температурите и аз направо умирам от ужас като си спомня каква ледена буря имахме 2008 година!

На Калин му тече много кръв от носа, на баща му също. Аз по едно време след като се прибрахме от Индия бях така, че се стигна чак и до обгаряне. Давам вит. Ц и се старая да проветрявам често. Някои хора продължават така до края на живота си, други като пораснат не им се случва повече. Това за кехлибарената огърлица не бях го чувала. Интересно, ще трябва да го пробваме, мерси за споделеното, Солей!

Титина и аз да потвърдя след Бейби, случва се и после нещата се нормализират. Не се притеснявай, просто дръж нещата под око. На мен колко неща ми се разбъркаха след това не е истина...

Вики, орегано както ти е казала Миз е риган- върви много на сосове, вместо босилек на салати например ( аз много обичам с доматена салата, моцерела ит .н.), на месо също за печене става. Аз имам едни любими червенокори картофи печени с бира и риган и после поръсени с пармезан.....ммм.. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 16:21 от Tandoori

# 481
Още Веднъж Благодаря на всички за положителните мисли   bouquet

Тандурка, застраховката на другия драйвър ще плати всичко! Моята здравна такава покрива и двете- да не повярваш!

# 482
  • Boston, MA
Вики, аз слагам риган и на боб, освен пилешки и доматени, както вече са ти казали.

Ще си повторя въпроса, белким някой знае и ме е пропуснал в тарапаната, сайтове за доставка на подаръци в България?

# 483
Бубс, има много сайтове в БГ, които доставят в страната. Какви подаръци имаш на ум? Органична козметика, детски, кошници и цветя мога да препоръчам.

# 484
  • Boston, MA
Кошници, някакви чашки примерно. Давай!  Hug

# 485
http://www.darexpress.net - кошници
http://flowers2bg.com - цветя с вино/шампанско, бонбони и играчка евент.

http://www.zoya.bg - храна и козметика
http://www.bioslunceluna.com - храна и козметика
http://organic-bg.com - само козметика

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 18:00 от Solley.

# 486
Solley, направо ги лепнете тези на първа страница, че са много полезни! Мерси за инфото!  bouquet

# 487
Страхотно инфо Солей!   bouquet И аз бях на път да задам въпрос за кошници и пр. доставки. А знае ли някой след като не е написана цената на доставката на кошниците как вървят цените? Ако доставката е в Бургаско(имайки предвид, че фирмата сигурно е в София) дали цената няма да е като изпратиш от чужбина?!?

# 488
Етка, ... доставката на кошница в провинцията - 30лв. Поправих линка по-горе, че бях дала друг.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 17:59 от Solley.

# 489
Ванхорн, добре че се е разминало! Дано бързо да отшумят болките. За дядото нямам думи...

Въпрос: някой има ли поглед върху Naglieri and Otis-Lennon тестове? Янажар?

Стела, нямам опит с тези. Както Цонето е казала, това са GATE тестове, тоест за "надарени" деца от киндергардън до 6-7 клас. Тестове за интелигентност, общо взето - да намират закономерности, да групират предмети по общи признаци, да търсят определени геометрични форми, ей такива неща. NNAT (Naglieri) е изцяло на картинки и се дава на деца, на които английският не им е майчин език. ОЛСАТ-а не съм го виждала, чела съм, че има и вербална част за проверка на лексика там, но не знам подробности. Мога да потърся инфо, какво ти трябва?

# 490
  • Boston, MA
Мерси, мила, много ми помагаш!  Hug

Благодаря и за идеите за Бобката, които преди дни ми дадохте, и той ще намаже подаръци все пак.  Grinning

# 491

Другото за което занм,  е огърлица от кехлибар. Сестра ми и течеше кръв до 9-10 г. След като казаха на родителите ми, макар и скептици пробваха и по съвпадение или не, този проблем изчезна  Peace

Абсолютно!  Peace Хитруша, виж тук, имат безплатна доставка.

Едира и Солей благодаря, но къде и кога се носи тази огърлица? Проблема е през ноща, а как да му увия огърлица докато спи? Или просто огърлицата се слага някъде около него? Изяснете ми моля ви   bouquet
Благодаря и на всички други които са дали съвети. Ще опитаме всичко и дано нещо има траен резултат. Не ми се прибягва още до обгаряне на капиляри че е болезнена процедура и не искам да го подлагам на това.
Солей ти е отговорила, но да кажа и аз: носи се възможно най-голяма площ от кожата. Сестра ми си я носеше около вратлето денем (малко по-дълга, да не се вижда) и около ръката като гливна нощем, ако не я свали.
Относно обгарянето, аз лично съм скептик - при познати на които го приложиха имаше само временен ефект. Бих пробвала с хомеопатия - арниката примерно е добро кръвоспиращо, но аз не съм специалист, така че не се наемам за точно лекарство  Peace При моя син се случва рядко - веднъж месечно и спира веднага, затова не съм пробвала лично  Rolling Eyes

Ван  Hug Много прегръдки и съчувствия скъпа. Ще те чуя по-късно  Heart Eyes

# 492
ползвала съм няколко пъти www.margaritaflowers.com и винаги съм била безкрайно доволна, препоръчвам с две ръце.

# 493
 За съжаление, в нашия назадничав щат, има гифтид програми само като "пул-аут" програми,  както в държавните, така и в частните училища. Затова пък много средства отиват за "at-risk" деца. Още повече, при нас няма тест за всички деца в детската градина, а САМО ако учителкатa индивидуално препоръча дете. Виждат се с гифтид учител за около 2 часа на седмица на тая възраст: никак не е продуктивно. Дори самите учители, с които говорих, не харесват гифтид програмите.

Ето сайт, на който може да проверите за вашия щат, както и да се свържете с родители и "адвокатски" групи на гифтид деца.

http://www.nagc.org/

Ванхорн, много съжалявам за случилото се, но се радвам, че си добре!!  

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:45 от Pixie

# 494
Momicheta, znae li niakoi kyde v NYC da nameria Ba Gua mirror. Sveki tova iska za Koleda.

Общи условия

Активация на акаунт