127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Хитруша, за по-бързо спиране - студен компрес в основата на носа, свива кр. съдове. По принцип за слаби капиляри се препоръчва рутин доколкото знам (+вит. Ц за по-добро усвояване) може да обсъдиш с док  дали е вариант за вашата възраст.

# 436
Пфф, момичета лошите неща стават за секунди. Преди 3 часа бях в аксидент. Удариме много възрастен джентълмен с бясна скорост. Благодаря на Бог и Хюндай, че съм жива. Много ме болят гърдите, но това казаха, че е от еар бага, дядото беше закаран в болница- не изглеждаше добре и момчетата казаха, че може и да е имал хард атак. Аз бях прегледана, но ми предсоят още тестове утре. Опитах да избегна удара, но не успях. Аз отворих само един еар баг, другата кола продължи да "лети" към отсрещната страна на улицата и се заби в стълба- всеки възможен баг беше отворен на бюика!

Моля ви карайте внимателно  Praynig

# 437
 Ванхорн, страшно! Радвам се че си добре, надявам се утре всичко да покаже, че си ок.
Стресът е голям, ти сама ли беше?

# 438
Ванхорн, радвам се, че не си пострадала!   bouquet

# 439
Ванх, настръхнах! Дано няма по-тежки последствия! Почивай и гледай да се поуспокоиш!  spoko

Другото за което занм,  е огърлица от кехлибар. Сестра ми и течеше кръв до 9-10 г. След като казаха на родителите ми, макар и скептици пробваха и по съвпадение или не, този проблем изчезна  Peace

Абсолютно!  Peace Хитруша, виж тук, имат безплатна доставка.

# 440
Леле Ван ,стига бе. ShockedУжас направо! Много се радвам че си добре,дано изследванията утре са на 6. Е как се ударихте ,той в срещуположната лента ли?

Абе какво става с тази тема баш преди коледа !? Надявам се това да е последната лошотия!

# 441
Ванх дано бързо премине шока ни дано изследванията ти са ок.

Някой с добри познания по биология ( в частност медицина). Може ли бременността и сегашното кърмене да са причина за риск от low functioning thyroid или да започвам да се шашкам ( стойносттите на Т4 са ми 5.62 при горна граница 4.5)

# 442
  • USA
Лелеее, Ванхорн, ужас! Кой знае как си се уплашила, дано всичко е наред утре Praynig Hug!

# 443
  • USA
Ванхорн, голям кошмар!  Shocked Добре, че си добре. И аз стискам палци за изследванията.  Hug

# 444
Олее, Ванхорн, пиши утре след изследванията, дано всичко е наред. Дано и дядото да е добре. Много неприятно тук, както им се налага да шофират на тези години, с не добро зрение, забавени рефлекси и често са причина за такива инциденти....

# 445
Има много добри хора, един мъж се появи веднага след като колите спряха и започна да ме успокоява, обади се на полицията, а те буквално след 10 сек. бяха да мястото. Дядото дори успя да си каже, че е търсил лекар и не се е чувствал добре. Призна, че е негова вината както и свидетеля написа стейтмънт в моя полза. Преди малко благодарих на този човек по телефона, както и мъжа ми!
Да, Вики срещуположна лента с огромен бряг с цветя посредата. Аз мисля, че или му е станало лошо и е припаднал или е заспал. Той ускори срещу мен от средата на платното и....- ужасно просто. И още нещо- СЮВ-то си има значение, утре ще кача снимките да видите демиджите на чисто нов бюик 2010 и моята Санта Фе...

Смяха ми се на мен пожарникарите- казвах, че не мога да ида в болница, защото трябва да ида да си кърмя бебето. Едва издържах, бях препълнена и щях да се пръса, а болката там от удара на еар бага...не се описва.

СоУат, самичка бях. Прибирах се от работа.

# 446
Оле, Ванх, настръхнах като те четох  Hug. Пак малкия дявол fingerscrossed, надявам се всичко с изследванията da е наред.

# 447
  • Boston, MA
Oх, Ван, много страшно, дано всичко е наред с изследвания и да се чувстваш добре и утре (представих си удар на еърбаг по млекоцентралите и ми се премрежи погледа). Гуш.

# 448
Стига, бе. Добре, че си наред . Пу-Пу. Утре да напишеш за прегледа. Добре, че и дядото е добре.

# 449
Ванхорн, дано с това да се размине... Пожелавам прегледите да покажат, че нищо опасно ти няма.

Общи условия

Активация на акаунт