127 Американски мечти

• 32 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ако някой се интересува от тази нова инициатива, звучи много обещаващо, особено за жени с труден достъп до здравеопазване и здравна информация - free mobile information service offering practical information for improved maternal and infant health. http://www.hmhb.org/onemillion.html

Лени, водихме го на цирк на 3, но не беше особено впечатлен, даже се изнервихме и двамата, защото не му беше интересно след първите 15 минути. А и нямаше много животни, децата това би ги впечатлило. И на мен ми се струва отживелица цирка вече, жал ми е за животните. Преди 100 години по- е имало смисъл.

# 91
Ние ходихме на Cirque du Soleil преди няколко години, страхотно беше  bowuu. Бяхме с най-евтините билети, но приятел ни беше посъветвал къде да са местата и всичко се виждаше. Цирковите номера със животни и мен ме крийпват аут Tired
-
Бързо да се оправя Пухкавел  Hug

# 92
Zdraveite i ot men!Kak ste ,podgotviate li ve4e puikite!
 Malkata mi e goliama razboini4ka i mai  ve4e prohodihme,puska se i pravi po niakolko kra4ki,dnes dosta pove4e ot prednite dni,no da vidim da ne vzeme da padne i da se upla6i.
Kato cialo sme dobre,minahme i nie prez bolesti,ama to i tuk vremeto 6antavo ,toplo -studeno.
Sajaliavam no niamam kirilica na tozi kompiutar.
Pozdravi na vsi4ki vas i na de4icata vi!

# 93
Леле как съм го казала и аз. Прави крачки, но хванат за ръце, не сам. Разбрахте ме сега  Laughing

Биз мерси, инетерсно инфо!

Муцунка, честито проходило девойче  Heart Eyes

Джу всичките спектакли, които съм гледал тук на Cirque du Soleil са цирк, но от друго измерение. Няма такава красота и професионализъм!

# 94
Вики, честито за продажбата на къщата. Дано да не ви се налага повече, а ти да оздравяваш.
За Пухлкавел - качват се децата на пързалката, детето зад него го бута, той пада ,няма време да си слижи ръцете и си перфорира устната с горните и долни зъби
Мики, не го мажа с нищо, не мисля че ще остане белег
Плами и той има час за логопед, през февруари Shocked, тогава имали свободни часове, не по- рано

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 17:47 от MVK

# 95
  • Boston, MA
Зарка, дано Мимата израсте заекването. Нямам опит с логопед, но стискам палци да помогне!

Вики, ходи Бобката, като Чарли Чаплин.  Grinning

# 96
 Имам нужда от съвет. Ситуацията е следната: Отидох вчера в училището за обяд с детето и е разрешено да вземеш още едно дете с теб отвън на двора, това е един вид привилегия, не си в стола. Бях купила МкДоналдс за сина ми и само играчка(еднаква) за другото дете. Днес малкия се прибира и ми казва, че приятелчето върнало играчката, майката така му казала и сега съм в чуденка какво писмо да пратя на жената, извинително(изхождам от случката с дяволските играчки на Тандури) или обяснително( в случай, че жената просто не е разбрала как тази играчка е попаднала у него)какво мислите?

# 97

благодаря ви за споделеното по циркаджийския въпрос.   bouquet

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 23:34 от Лeни

# 98
(изхождам от случката с дяволските играчки на Тандури)

Само да те подсетя, че причината за връщането може да не е "дяволска", а нон-"органик/фталат фрий".

# 99
  • usa
Имам нужда от съвет. Ситуацията е следната: Отидох вчера в училището за обяд с детето и е разрешено да вземеш още едно дете с теб отвън на двора, това е един вид привилегия, не си в стола. Бях купила МкДоналдс за сина ми и само играчка(еднаква) за другото дете. Днес малкия се прибира и ми казва, че приятелчето върнало играчката, майката така му казала и сега съм в чуденка какво писмо да пратя на жената, извинително(изхождам от случката с дяволските играчки на Тандури) или обяснително( в случай, че жената просто не е разбрала как тази играчка е попаднала у него)какво мислите?

честно, вече започвам да се страхувам да кихна или да се почеша, за да не обидя някого политически, хранително, религиозно, емоционално, расистко, сенситивно, национално и не знам още по какъв неочакван за мен начин! со уат, аз не бих си правила труда да се извинявам или обяснявам. като не ще играчка, не ще.

# 100
со уат, аз не бих си правила труда да се извинявам или обяснявам. като не ще играчка, не ще.

yes

# 101
.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 23:36 от Лeни

# 102
Со уат, може би е анти-Макдоналдс затова, или анти-Макдоналдс играчки. И аз съм, ама не бих върнала чак пък подарък. Не бих си правила труда да пиша, може само ако я видиш да я попиташ и толкова. Като не иска, не иска. А можеш и сина ти да накараш да попита, те знаят повече от колкото предполагаме Simple Smile.

Аз да се върна на темата за училищата Mr. Green. Някой има ли опит с International baccalaureate програма за К-5? Знам за по-късните години, но не знаех, че има и за толкова малки деца. Чета, чета и добре ми изглежда, ама не мога да разбера, каква е разликата между IB и обикновена програма, всичко което го описват се надява човек да го има във всяка една програма. Споделете моля, ако има с опит.

# 103
Аз разбрах, че so what?  е дала само играчка на въпросното дете. Да не би да има обидени, че не са получили и сандвич, или каквото там?

Цитат
Бях купила МкДоналдс за сина ми и само играчка(еднаква) за другото дете.

Та ако детето е споменало нещо от сорта на "А пък на мен само играчка..", може да е друга драмата.
 Съгласна с миз, задето да го е страх човек да пръдне, без да се оака, пфффф....

# 104
 Благодаря за съветите Heart Eyes
Купих само играчка за другото дете, защото не всеки разрешава джънк фуд, а и има деца с алергии и т.н. Храна не бих си позволила да предлагам на дете, което не познавам много добре. Мисля, че майката не е разбрала как е попаднала играчката у тях, а може да има и друга причина. Написах и обясних за обеда и играчката, извиних се че съм дала не одобрена от нея играчка.Това в общи линии.

Аз да се върна на темата за училищата Mr. Green. Някой има ли опит с International baccalaureate програма за К-5? Знам за по-късните години, но не знаех, че има и за толкова малки деца. Чета, чета и добре ми изглежда, ама не мога да разбера, каква е разликата между IB и обикновена програма, всичко което го описват се надява човек да го има във всяка една програма. Споделете моля, ако има с опит.
За първи път чувам за такава програма, но ми е интересно, ако може линк, инфо.

Общи условия

Активация на акаунт