Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 941
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
При нас още няма резултати.
Успех утре на децата!
Бенджи, браво на щерката!  bouquet

# 526
  • Пловдив
Люлин, не знам писах ли, но сега се сетих: все пак отиде на пролетния лагер в Дряново... Wink
Гледам, че тая година организират и някакви морски лагери...

# 527
Да пожелая успех на всички четвъртокласници!
На моето дете са му зачели поправеното с коректор за грешка. По бълг. и математика има по 18 т. Яд ме е заради нейното разочарование, но иначе съм доволна от резултите й. Като се вземе предвид, че не е направила ни едно упражнение извън даваните през годината домашни и моята помощ е била единствено да й ги проверявам, без да учи нещо допълнително.

# 528
  • Стара Загора
Успех днес на всички четвъртокласници на матурата. Стискаме палци.

# 529
  • Балчик
Изпратих и аз моето момче и стискам палци.

# 530
При нас още не са казали резултатите от БЕЛ и математика. Сутринта са правили тест по Човекът и природата - ей така - за тренировка  Shocked
Както и да е - успех на всички дечица! Хайде да минава това оценяване и следващото в четвъртък, че да се свършва  Hug

# 531
  • София
Вчера са им дали резултатите и на нашите деца.
Моят син се е изложил тотално там, където най-малко очаквах.
На БЕЛ-а. ooooh!
4-ка на БЕЛ
5-ца на математиката
Ама така е, то щото беше мнооого лесно по български всичко! #Cussing out
Все ще се подхлъзне на хлъзгавото.... ooooh!

Сестра му отговори на 80% вярно на въпросите от ВО по БЕЛ -бях разпечатала вкъщи матурата.
А, даже не е в първи клас още! Т.е. едно дете с добра обща култура (и за разлика от брат си, знае какво е: "от дъжд на вятър"  #Cussing out!)  и на метода на налучкване се справи по-добре от него. Joy

Айде, днес да видим, как ще е-щото и там много ги знаеше нещата и снощи, даже не сметна за нужно да преговаря. Crossing Arms

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 14:46 от kopche

# 532
Моята щерка преди малко звънна - теста бил "бебешки". Била готова за 5 минути, което малко ме притесни, но каквото, такова. Много лесно било, всички в стаята свършили много бързо... Дано!
Ще чакаме да излезе теста с отговорите и ще видим.
Каза ми, че за момента са им казали само оценката по математика - имала 5. Много ми е странно - вкъщи като решавахме и ми каза няколко грешни отговора, но явно там се е представила по-добре. Доволна съм от детето!

# 533
  • София
kopche, разсмя ме момента с малката, дето не е първи клас  Joy  Hug!
Но за едно си права - мотото "Аз си знам всичко" не им прави услуга хич!

# 534
Сигурна съм, че дечицата са се справили добре, но дали вече няма и теста някъде да го видим?

# 535
  • виртуално
и дъщерята каза, че било лесно
(като го чуя това и ми се изправя косата)
сега си пишела домашните, качена на едно дърво в двора  Shocked
и приключихме с разговора  Joy

# 536
 Joy  Качена на дървото!!
Моят син също си пише домашните навън. Легнал е по корем на тревата и с едната ръка е гушнал кучето. Ще споделя идеята за писането върху дърво, ама не съм сигурна дали кучето ще я одобри Joy

# 537
  • София
Звъни ми щерката след матурата - както повторих сто пъти да направи, че предните пъти забрави.
Вдигам и чакам да ми обясни какво що - нищо подобно - получих дълго и сложно обяснение, че е поканена на гости, че другата майка е осведомена, че дори бележка за мен имало...
Ядосах се - питам какво е направила - "На кое?" - Как на кое, бе дете?! - "Ааа беше много лесно!"

Общо взето вече ходи на училище само за слънчеви дни.

# 538
 Моят син каза, че има 1 грешка по ЧП-за някаква коркова тапа.Той написал, че във водата изплува и стои на едно място, а верният отговор - разбира се е, че се движи.

# 539
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Да се отчета и аз за сина ми:
1/ БЕЛ - 18т. - 5.75 - закръглено на 6-ица
2/ Математика - 16 - 5.25- закръглено на 5-ица.

Паднал му е яко гарда заради петицата по математика, защото имаме сделка с него ако изкара на матурите три 6-ци и една 5-ица, независимо по кой предмет. Той смяташе петицата да му е по ЧО, защото там се чувства най-зле и сега математиката му обърка сметките , та незнам..... Wink

За днешната матура па ЧП пак казва , че всичко му е ОК!

Някой няма ли да намери линк към тестччето.......Дидева така липсва..!

Общи условия

Активация на акаунт