Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 884
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
И при нас децата изявиха желание да купят подарък за спомен на госпожата си. Дайте някаква идея...  newsm78

# 601
И при нас децата изявиха желание да купят подарък за спомен на госпожата си. Дайте някаква идея...  newsm78

Ние обмисляме варианта да направим на госпожата албум със снимки на децата.Да и остане за спомен,но незнам дали ще стане,защото някои от децата не искат да дадат снимка.

Успех на всички дечица на последната матура!

# 602
  • виртуално

предишните 4-класници бяха подарили на нашата госпожа кученце   animal037
явно са разбрали, че иска
ние не знам какво ще подарим  newsm78

# 603
Моята принцеса приключи с изпитите.... Обади се, дано да се е справило детето. Хайде, свърши се!  Hug

# 604
При нас организираха всички да се снимат в училище и ще правят фото книга- показаха ни я-изглежда като албумите на класовете, които ние си правихме когато завършвахме гимназия.Даже си събраха и ще си напишат и телефони и мейли за да имат връзка ако се разделят.

# 605
  • дядовата ръкавичка
Албум със снимки и по няколко думички от всяко дете, мисля, е най-подходящия подарък.

# 606
  • Пловдив
И при нас правят албуми на целия клас с тел. и мейли.Събираме по 10 лв.за подарък на госпожата,но какво ще се купува-не се знае.

# 607
  • Пловдив
Дъщеря ми купиха на тяхната класна фотоапарат. Според мен беше удачен подарък, но децата знаеха, че тя няма цифров фотоапарат. Миналата година за класната на Крисо бяха купили една много красива рамка за снимка и към нея комплект кутия за бижута. Хубаво беше, но пък не се знае дали подхожда на интериора. Иначе красиво и удачно като подарък. Но тогава събираха по-малко пари. Сега за 300-400 лв. не знам какво ще измислят. Че тя нашата е една супер претенция.

# 608
И ние мислихме за албум, но все още не сме го решили...

# 609
  • Карлово
От няколко години разправям да правят снимки по всички общи извънкласни мероприятия с крайна цел да имат по един хубав албум при завършването. Ами по екскурзии снимат всичко друго: щрауси, музейни експонати и какво ли още не, но не и класа.
Идеята за снимка на всяко дете и няколко думички, по идея от този форум, в албум за госпожата също предлагах миналата година, когато се разделяха със заместничка на класната, е, като се опъват, не щат да се снимат и това е Hug
Пари съм дала, но в обсъждането на прощалния подарък отказах да участвам, защото подочух офертата на инициативните майки.

# 610
  • дядовата ръкавичка
От няколко години разправям да правят снимки по всички общи извънкласни мероприятия с крайна цел да имат по един хубав албум при завършването. Ами по екскурзии снимат всичко друго: щрауси, музейни експонати и какво ли още не, но не и класа.

При нас, класната ги снима  Laughing. Няма такъв човек, много ще ми липсва  Hug. Имат снимки от екскурзии, коледни тържества, ски училище, че дори и от обикновен ден в класната стая.

# 611
Нашата класна направи на всички по един диск със снимки от лагера миналата година. И на мен много ще ми липсва. Голямата ми дъщеря беше нейна ученичка, сега и малката - знаем се от 8 години и наистина съм й страшно благодарна за професионалното отношение. Страхотен човек е! Дано и в по-горния курс да попаднем на такива педагози....

Някой знае ли дали теста го има вече някъде или ще си чакаме МОН?

# 612

При нас, класната ги снима  Laughing. Няма такъв човек, много ще ми липсва  Hug. Имат снимки от екскурзии, коледни тържества, ски училище, че дори и от обикновен ден в класната стая.

И класната на дъщеря ми е такава. Засипва ми имейла с десетки снимки всяка седмица. Как ли ще я прежалят децата, не знам.
За съжаление "инициативните комитети" на майките и в класа на дъщеря ми, и в класа на сина ми все измислят някакви уникално грозни и непотребни подаръци. Яд ме е и ме е срам.
За завършването на четвърти клас ми се ще да е нещо красиво и полезно, ама не знам какво. Върти ми се в главата една идея /нали нашата класна е фотографка/, ама не знам дали другите родители ще са съгласни.

# 613
# 614
http://www.mon.bg/news-home/2009/11-05-04_vo4kl.html

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 13:38 от Люлин

Общи условия

Активация на акаунт