Пъзели 19

• 35 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
smarfietka,нареди ли конете или за други 2000-ника става дума  Simple Smile

# 571
Здравейте! Прочетох повечето теми и ме нахъсахте да си припомня эабравеното ми отдавна хоби. Сега съм се заела да редя всеизвестния пъзел от мтел, но ми изглежда толкова сложен като съм загубила тренинг.
За жалост нямам с какво да се похваля, но тайничко ще продържавам да ви чета за стимул.  bowuu

Честита нова година на всички и продължавайте да радвате тези като мен с  още по-големи успехи!  Hug

# 572
 Hug Добре дошли  Hug казвам на  ililina Hug,ivetyyy   Hugи МАРТА Hug
  Много нови неща научих във форума ,за което благодаря на момичетата .Надявам се и за вас да е приятно и забавно  Grinning
  Ако съм пропуснала някое от новодошлите момичета ,моля за извинение  казвам " Добре дошли ! на всички   Hug

# 573
  • Не съм от тук и съм за малко
Диана, супер са подаръците ти.  Peace Аз в момента редя този, първия, метализирания, много е готин. (Той ми е подаръка от моето другарче, лезъпчето Еликс.  Hug) С удоволствие да си ги редиш.
sixthsence , страхотни сладки,  Peace направо ми събра очите.
Галче, първият пъзел го има тук. Днес минах през книжарницата им на Графа, но не го видях. Може да го има в някоя от другите. Ако го искаш пиши ми на лични да се уточним.  Peace
Другите, за съжаление, май ги няма по наш'те ширини.  Sad
Мърморанче, невероятен е тоя мост. Да се оправяш бързо.  Peace
Аз не че пиша в темата отдавна, но все пак да кажа на новодошлите момичета  welcome

# 574
Бръмбофръц,аз съм редила "Библиотеката" цветовете са страхотни,парченцата са с нормална големина,много съм доволна от качеството ето го нареден
 http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/56/Zoris_puzzles#photo=86
Втория за който питаш е на Едука,схеми в кутията нямат,и не са в отделни торбички.
Касторланд са разделен в торбички само 3000-ниците,други марки не съм виждала да разделят  newsm78
Благодаря за отговорите.
Разгледох албума и виждам, че вкусовете ни доста съвпадат.
Колебая се между тази и библиотеката на Равенсбургер.
Втората ми се вижда по-цветна, но пък по-натрупана.
Първата май повече ми допада.
Влюбена съм в в първият пъзел от албума със спагетите Heart Eyes
Ако го мернеш в някой електронен магазин, моля те свирни Wink

# 575
Бръмбофръц,големите пъзели , които съм редила ,са на Едука и са си били в един плик 3000,4000,6000 ,само 8000-те хиляди бяха в 4 плика ,но там трудността идваше от това ,че всички пъзелчета бяха еднакви класически пъзелчета  /2 главички и 2 дупки противополжно разположени  /,нямаше разновидности .
 С големите пъзели ,главоблъсканицата е по-интересна ,истинско изпитание за търпението на човек  ,а проблема с мястото го решавам като ползвам стари кутии от пъзели или подобни кутии ,за да разположа всички части и да мога да ги виждам .Кутиите стоят една в/у друга и ги преглеждам една по една
http://venny67.multiply.com/photos/album/13/the_great_opening#photo=93 
Гледам ти албума със снимките за пореден път и примлясквам от благородна завист заради онзи с разкрачените сини, жълти и червени човечета /така съм си го нарекла Laughing/
Ужасно е красив и ако имах място, което да заема и да не ми е нужно за дълго време бих си го взела.
Търпение имам бол, но изпитвам панически ужас да не загубя някое от парчетата.
Вече на два пъти изживявах този ужас за кратко...
А и проблемът с нареждането.
Такъв пъзел се прави веднъж, не се разваля.
Нямам подобно място за окачване.
А помощниците за сортирането на парчетата ли ги ползваш?
/ обръщането ми е единственото досадно нещо/

# 576
Бръмбофръц,ти си първия човек ,който използва думата" красив" за този пъзел .Много мило си го "нарекла".Аз не го харесах отначало,когато се появи ,но сега редеики го става едно голямо цветно пано и все повече ми харесва .А помощниците са от отварянето на първия плик с 4000 части /от общо 8/,повече такава масовост в подреждането не е имало. Общо взето около 10-тина приятели са сядали да сложат по някоя част.Около 100-тина части да са сложили всички помощници до сега .Най-сериозният ми помощник се оказа едното момиче ,което работи при мен ,тя се оказа най-запаления пъзело-редач . Може би до сега е сложила 1000-1500 части . Ако имах повече такива помощници наистина можеше да е готов за Нова Година,а сега и за 8-ми март може да не е готов .Остават още 20 000 части  Simple Smile

# 577

Привет момичета  Hug
Нека новата година ви донесе много здраве, обич, късмет и естествено много нови пъзели Grinning
Тези, които сте получили като подаръци са страхотни!

За лепенето-аз бях взела нещо по-дебело значително от картон (не му знам името Blush) от книжарница, намазах пъзела с Ц200 Mr. Green и лепнах "картона". Ест. той бе по-голям от пъзела, и така, неизрязан го занесох в ателие за рамкиране.
Сега обаче съм изправена пред сериозен проблем с последния ми пъзел "Живот"(157 х 54см) Crazy на какво да го залепя, как да го обръщам и как да го занеса да го рамкират Thinking
За Бриколаж-а не се бях сетила като опция..цените им добри ли са?

# 578
  • гр.Пловдив
smarfietka,нареди ли конете или за други 2000-ника става дума  Simple Smile

него днес ще го започвам

а за лепенето, аз първо го лепя на лицевата страна с лепило за пъзели (от Джъмбо го взимам), после го обръщам и отзад пак го намазвам с Ц200

# 579
Пари в касичката има от - Деси, Зоя, Албена, Оля(Соник), Галя Peace

# 580
  • UK
Блу, може ли да ми пратиш пак сметката на лични, че съм я запиляла някъде? Simple Smile

# 581
  • София
Блу, Дуданка искаше да участва в касичката, с нея нещо разбрахте ли се?

На мен пъзела, който реди Вени грам не ми харесва (Вени, нищо лично  Simple Smile), все ми се струва, че можеха да направят нещо по-красиво. Нищо, дано следващият най-голям пъзел е по-интересен.

Бръмбофръц, и на мен библиотеката на "Равенсбургер" ми харесва повече, дори на кутията е с някак си по-ярки цветове.

Хот Ели, страшно е красив! Би написала марката и колко части е, че нещо съм го проспала  newsm78

Мърморанче, възхищавам ти се за търпението! Чуден е станал!   bouquet

Аз, за съжаление, не редя. Тъкмо реших да поболедувам кротко, но ми се натрупа работа и вместо да си лежа - работя  Sad

# 582
  • Русе
Ето какво си харесах http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=3435 това е от серията с библиотеката  Heart Eyes ИСКАМ ГО

И друго да споделя,започнах подаръка от Оля  Hug този http://www.puzzle.store.bg/p38238/chetivo-kris-ortega-chris-ortega-.html  и малко се разочаровах от качеството на HEYE,предния пъзел на същата марка,който редих е купуван от Англия и е с много по-добро качество,сегашния е с много по-хлабави парчета и съответно по-големи луфтове м/у парченцата,само в качесвото на картината няма разлика-безупречна е
Оля благодаря още веднъж за прекрасния избор,много е красив пъзела

# 583
  • София
Зори, защо показваш такива неща  Cry И аз го искам, имайте ме предвид, ако се прави поръчка  Wink

На Неуе и Джъмбо са им такива парченцата, за съжаление. Моите са предимно от тези две марки, но им се свиква, в един момент престава да ти прави впечатление  Hug

# 584
  • София
Оля благодаря още веднъж за прекрасния избор,много е красив пъзела
Радвам се, че ти харесва Grinning Жалко за качеството... Аз досега Heye не съм редила, но мислех, че са хубави.

Аз нещо зациклих последните дни и хич не ми се реди Rolling Eyes Имам един започнат, но освен рамката и още 50-тина парченца нищо не съм наредила. А ми остава още малко време, че след месец се връщам на работа...

Общи условия

Активация на акаунт