Пъзели 19

• 35 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
в Буктрейдинг трябва да ги има, освен този 2рия

http://www.mytoys.de/Schmidt-Spiele-Sam-Park-Cagnes-sur-Mer-1-00 … a03.02.05/2086795

Него редя сега, благодарение на Вероники, че ми го поръча от там Peace

При последното ми посещение в "Буктрейдинг" нямаше нито един от трите пъзела  newsm78 Освен да са само с доставка или да са ги докарали по-късно.

Галче, ако не са ти спешни, мога да мина другата седмица през книжарницата, че пак съм болна и не съм на работа  Hug

# 556
  • UK
Оле Мърморанче страхотен е. Като си наредя моите със сигурност ще си взема един такъв. На тебе бързо оздравяване и чакам следващия нареден с нетърпение.
Мерси много. ТАРДИСа съм го започнала, ама последните няколко дни нямаше как да редя, като се почувствам малко по добре ще го редя, нямам търпение. Simple Smile

# 557
Хей, че ви намерих... от коментари към снимки във фейса  Hug

# 558
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте! Laughing
Скоро открих тази тема , но определено ме погъделичкахте по една от страстите ми! Все си мечтая за повече време и място да си развия тази страст! Дано запаля и половинката , та да бъде щастието пълно! Peace
Чета ви с интерес! Hug

# 559
  • София
Здравейте! Laughing
Скоро открих тази тема , но определено ме погъделичкахте по една от страстите ми! Все си мечтая за повече време и място да си развия тази страст! Дано запаля и половинката , та да бъде щастието пълно! Peace
Чета ви с интерес! Hug

Добре дошла и успех с половинката  Hug Моят мъж категорично отказва да участва  Mr. Green

# 560
Здравейте! Laughing
Чета ви с интерес! Hug

Добре дошла и успех с половинката  Hug Моят мъж категорично отказва да участва  Mr. Green
Моят пък се чуди как улучвам фигурките  Joy Joy Joy Joy и само седи и гледа. Детето взема много голямо участие за разлика от него.

# 561
  • София
Здравейте! Laughing
Чета ви с интерес! Hug

Моят пък се чуди как улучвам фигурките  Joy Joy Joy Joy и само седи и гледа. Детето взема много голямо участие за разлика от него.
Моят пък реди наравно с мене  Mr. Green Половината пъзели той си ги е избрал и купил.  Уцелила съм на мъж-пъзеломаниак  Flutter

# 562
  • София

Моят пък реди наравно с мене  Mr. Green Половината пъзели той си ги е избрал и купил.  Уцелила съм на мъж-пъзеломаниак  Flutter

Завиждам ти  Wink

# 563
  • София

Моят пък реди наравно с мене  Mr. Green Половината пъзели той си ги е избрал и купил.  Уцелила съм на мъж-пъзеломаниак  Flutter

Завиждам ти  Wink

Ами за завист съм си Joy Колко безсънни нощи сме прекарали в редене на пъзели вместо в правене на...нещо друго Mr. Green  И няма никой ощетен или недоволен - пълна пъзел хармония  Heart Eyes

# 564
  • гр.Пловдив

[/quote]
Ами за завист съм си Joy Колко безсънни нощи сме прекарали в редене на пъзели вместо в правене на...нещо друго Mr. Green  И няма никой ощетен или недоволен - пълна пъзел хармония  Heart Eyes
[/quote]

ха ха ха и ние сме същите

# 565
  • Den Haag
Мърморанче пъзела е страхотен  Peace

# 566
  • София
Здравейте и Честита Нова Година!

Аз не съм писала от сто години, но вече "имам очи" да се появя в темата  Mr. Green. Най-накрая приключих с моя пъзел . Не знам два ли, три ли месеца ми отне, но тъпо  и упорито сутринта на 31.12. сложих последното парченце.
Явно са ми били нужни няколко дни свободно време, за да седна сериозно и да го наредя. Вечер след работа съм скапана, гледам на детето да обърна повече внимание, събота и неделя - кое по-напред и така.
Сега детенцето ми е болно вкъщи и ходя по половин ден на работа. Обещала съм да й наредя някой от панорамните пъзели с герои на Дисни.
Гледам, че и мъжете коментирате  Laughing. Моят обича да реди пъзели, но и двамата имаме коренно различен начин на редене - той търси парченцето по картинката докато не му намери точното място, а аз редя на сляпо - изобщо не поглеждам картинката.
За малко да забравя. Откъде си купувате рамки за пъзелите? Някъде из старите теми бях мернала,че в Бриколаж има. Ходихме до там, но нямаше от размера, който ми трябва - 85/60.

# 567
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Мерси за готиното посрещане! Laughing Hug

Засега съм редила със сина ми 4-5 пъзела по 500 части , но това допреди 4год. т.е. преди да се роди девойката ми. Сега отново са ме досърбяли ръчичките и мисля да започна пак! Grinning

До сега  винаги сме ги разваляли пъзелите , но сега мисля да ги лепим и да ги закачвам , като картини на етажната ни площадка. В тоя ред на мисли да ви питам как се лепи вече подреденият пъзел, каква е хватката?

# 568
  • София
. Откъде си купувате рамки за пъзелите? Някъде из старите теми бях мернала,че в Бриколаж има. Ходихме до там, но нямаше от размера, който ми трябва - 85/60.

Да, има и в Бриколаж, но защо търсиш определен размер? Оставяш пъзела там, избираш му паспарту и те ти го рамкират. Така с определен размер трудно ще намериш рамка, която да ти отговаря и като цвят и като дебелина и като всичко.
Аз си ги рамкирам в едно студио за рамки,след като ги занеса си ги взимам след ден-два. А другият вариант е мъжът ми да ми напише размера и аз само отивам да избера рамката и стъклото , а той я рамкира за минути.

# 569
  • гр.Пловдив
A за рамкиране как са цените - в студио за рамки - интересува ме със стъкло отпред - 100/70 , и в Бриклажа пак ли е така - стъкло и рамка и там как са цените - имам два двухилядника залепени, а нз как стоят нещата и цените с рамкиране

Общи условия

Активация на акаунт