Пъзели 19

• 35 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
-=Деси=- мерси.  Hug Hug Hug Hug Ще си купя едно удобно изглежда. Сега редя на едно парче като стериопор забравих го как се казва но е много неудобно само го премятам насам натам а с тая ролка и място няма да заемам и винаги могада си го нося с мен /ако примерно ходя на почивка мога и там да си редя/

# 541
Деси ,голяма игра падна в кутията на пъзела при отварянето му.Имаше много деца тогава ,но на малкия най -много му  хареса в кутията . Simple Smile ,ако си разгледала другите снимки то си личи,че не можахме доста време да го изкараме от там. Laughing

# 542
  • Пловдив
За много години и от мен, приятели  Hug
Бъдете най-вече живи и здрави, късметлии и винаги усмихнати!

На Коледа започнах двухилядника. Наредила съм рамката, без 2-3 парченца, които ми се губят от погледа, но сметнах, че няма да си губя времето за тях. Ще се появят впоследствие. После допълних и с няколко от долните редове. Дойдоха обаче работните дни, пъзелът си остана дотам и само го подмятах и заобикалях. Което обаче ме накара най-накрая да си купя плат и да си направя килимчето. Имам един тубус от сигурно година и го пазя точно за тази цел Simple Smile. Та точно на 31.12 баща ми, милият, ши килимче, ама като има такава луда дъщеря какво да прави Simple Smile Не съм го снимала все още за да ви го покажа. Успях да прибера пъзела и да навия килимчето, ще видя като го разпъна какво ще е състоянието на нареденото.

# 543
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВАТА 2011 и от мен Hug Нека да е по-успешна от предишната и да наредим колкото се може повече нови пъзелчета.
Днес подреждах докато малкия спеше, и като се събуди нямах време да си махна пъзела, Петър го фиксира моменталически и докато го спра го беше награбил от едната страна, та се наложи да възстановявам подредените парченца Grinning Голям помощник си имам.
ОБАЧЕ, най-сетне на този пъзел му се вижда края  Sunglasses Подреждам го от миналия ноември Blush (в смисъл ноември 2009).

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 16:41 от ginbay

# 544
За много години и от мен Hug

Да дам малък отчет аз- имам пари в касичката от Деси, Зоя и Албена Peace

Зарях зимно-новогодишния пъзел с недовършените елхички Sad и почнах един на Шмид от поредицата на Сам Парк- той пък много лесно се реди.

Ginbay, много се смях с твоя помощник Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 16:34 от blue_dream

# 545
  • Пловдив
Блу, и аз .... а и той ....

# 546
  • Den Haag
Ето снимки на моите подаръци Simple Smile

от тук до края  Peace
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/81#photo=97

# 547
За много години и от мен! Нека всички бъдат здрави през новата година, пожелавам и много поводи за радост и усмивки!

Честит рожден ден на патерици, Диди!

Аз готов пъзел нямам, но пък да се похваля с Коледните сладки, които сътворих

# 548
  • на североизток от Рая
  Здравейте, момичета! Отскоро и аз се наместих при вас.  Simple Smile

sixthsence, изкуших се и се почерпих. Blush Мерси!

Не мога да не ви се похваля. Имам два нови пъзела. И то, благодарение на fighty mama, която писа преди няколко страници. Вчера ги получих и толкова се радвам.  newsm44 Ще ги покажа, но май единият не го намирам.

http://fgbradleys.com/productimages/775585.jpg 3000 части е
 http://farm3.static.flickr.com/2726/4087409488_cedfce2795_z.jpg?zz=1  този е другият, 1500 части е, но не се вижда чак толкова голяма част от него.

По-малкият дъщеря ми вече го започна. А големият нямаме върху какво да го редим. Дъската ни е по-къса и трябва да търсим вариант.

Желая ви приятно занимание с тихата ви лудост - пъзелите!  Hug

# 549
# 550
в Буктрейдинг трябва да ги има, освен този 2рия

http://www.mytoys.de/Schmidt-Spiele-Sam-Park-Cagnes-sur-Mer-1-00 … a03.02.05/2086795

Него редя сега, благодарение на Вероники, че ми го поръча от там Peace

# 551
Ох, защо не казахте  Sad

Някой ако поръчва от там да се обади  Praynig

Тосканата не можах да я намеря в Буктрейдинг  Sad

# 552
Ох, защо не казахте  Sad

Тосканата не можах да я намеря в Буктрейдинг  Sad

Ами тя Вероники беше писала тогава, но това беше преди 2-3 месеца сигурно Rolling Eyes

Тоскана може също да е от новите, не знам Thinking

# 553
  • UK
Аз най после качих снимките на новия пъзел, малко се забавих, ама съм малко болна, вчера имах почти 40 градуса температура и изобщо вече две седмици не мога да оздравея, сега съм на нов антибиотик плюс Тамифлу и още един милион неща и имам категоричното уверение на лекаря, че до пет дни ще съм като нова, ако си стоя в леглото, и аз това и правя, ама станах за малко и викам да кача снимките. Simple Smile Ето го:

Нямаше да е лошо да не ми се вижда синия чаршаф, ама не ми се занимава да я режа сега. Ще ме извините. Simple Smile

# 554
Оле Мърморанче страхотен е. Като си наредя моите със сигурност ще си взема един такъв. На тебе бързо оздравяване и чакам следващия нареден с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт