Отговори
# 270
Здравейте ,мамита   bouquet
Нещо все не намирам време да пиша ,но ви чета редовно  Embarassed
Ние сме добре.Вече сме на 2мес и 18дни.Онзи ден бяхме на консултация и за ваксините.Вече сме 4.950кг и 60см  Heart Eyes Милата ми маймунка много плака след ваксината и после като заспа в 11ч откара до 14ч  LaughingМного спи ,прави паузи от по 4-5-6ч .Цял ден не спи и после като заспи от към 16-17ч до 23ч и после до 05ч  Mr. GreenКоето за мен е супер.
Ние се разминахме с коликите за сега  smile3534 Само три дни имаше страшни колики и после започнах Био Гайа и не е имала грам .
Смее се вече ,гука.Като спи в нейното легло така се мърда и се мести ,че чак ме е страх да я оставам дълго и за през нощта ,защото имам чувството ,че ще се задуши от обиколниците -  все там си навира главичката  Laughing
Другия месец трябва да пътувам до Белгия за 3дни и ще я оставя на тати и свеки ....малко ме е страх,че свеки все я омотава в едни одеала ,да не би да измръзне и после и излизат пъпчици  #Cussing outУжаас ,ама дано вече се е научила ,че не трябва newsm17 Сестра ми ще се омъжва и понеже няма как да отиде татко или сестра ми и трябва аз .
Радвам се ,че всички сте добре.
Честити празници на всички .
Много целувки на малчуганите .
Темата е супер   bouquet

# 271
  • в мечтите си
Добро утро и от нас!
Днес с чаша  сок от портокали,че съм на детоксикация.

Да попитам мамите дето сса на Фризовом.След кой прием дечковците започнаха сами да акат?Мойта щерка е вече 2 ден ,но пак се налага аз да се намесвам.В началото пак съвсем мъничко е по-гъсто и после си е направо като горчица.Та се чудех мойта ли кукла си е такава или просто трябва време да мине.

За захранването да си кажа и аз мненито.Нямам опит с Цеци.Нали му откриха АБКМ и всичко беше различно.Сега не яде почти нищо,защото просто не иска.Така ми беше мъчно,като гледах как майките дават пюрета ,каши и сокове а аз не мога.Но сега малката дори и да няма АБКМ не смея да я почвам от рано.Ще поизчакам малко повечко ,че и без това акото ни е проблеем.
Само не разбирам защо да не се дава вода.  newsm78 Ми вярно,че кърмата я съдържа,но то по тази логика и на нас не би трябвало да ни се допива,щом като пием сокове,кафета и т.н.

Нещо смешно да споделя.Моят син онзи ден ме вижда,че пуша и веднага тър1и при баба си "бабооо ама мама пушииии" ,ех такава портичка е ,че чак мило ми стана.

Знам ,че има мами които се доверяват на хомеопатията.Вчера от позната която кърми разбрах ,че Калкареа карбониката и действа много добре за количеството кърма.Който иска да пробва.
Спирам че стана дълго.
Лек и слънчев ден!!

# 272
  • Варна
Danielka, имаш глас и от нас  Heart Eyes.
Ох, да ви се оплача. Баткото ни от вчера е с ангина и пие АБ. Днес сутринта като сменях памперса на Дани акото беше зелено и слузесто, което мисля означава, че и той се разболява  Sad. Малко по-късно ще се обадя на доки да се консултирам какво да следя и правя. Уффф много мразя да са болни децата.

Хубав ден и приятни разходки на вас  Hug!

# 273
Добро утро и от мен.
Антония,че то на бебка акото е такова от 3 седмици,ама хич и незнам защо,а все си мислех,че и е топло  newsm78

Аз от доста време се каня да ви питам нещо,ама все време не ми остава - кой е казал,че отчетната тема трябва да се върти само около бебетата ,кърменето, деавита и ортопедите ? много пъти ми се е искало да ви питам - правите ли си маски на косите, как ги подържате, остава ли ви време за маникюр да си направите  Mr. Green , каква козметика изплолзвате за вас ,и т.н.,и т.н.? ето ,сега ми трябва шампоан и ви питам какъв да си купя?
зная ,че има форум "красива мама" ,ама за да намеря там каквото ми е необходимо трябва да си отделя половината ден да ровя или да чета теми.а и там никой не познавам, а тук сме си вече нещо като приятели и ми много по-добре вас да питам. а и се сърдим ,че се повтарят въпросите - ами няма как да бъде по друг начин,защото никой нищо друго не пише, а кажи речи по едно и също време децата ни се променят и набързо се обсъди въпроса и после ,следващите ,и следващите и такла едно и също. вярно ,че доста ни намаля свободното време ,ама и хич не ми е драго в малкото такова да чета едно и също. та предлагам да разнообразим темата,да е по-приятна за всички.

Ако не сте съгласни с мен - еми ,добре.  Hug пак ще си пишем само за бебчетата.

# 274
  • Варна
Гала, и нашто ако беше такова от доста време, ама сега е по-различно. Как го обясних само  doh, с една дума личи че не е наред.
И аз снощи се замислих, че ми трябва маска за коса, че почна да пада напоследък. Шампоана ми е на Шаума за обем, а маникюр и педикюр само в къщи си правя, не се доверявам на никой да ми пипа ноктите. За коламаска, не мога да се организирам да ходя, а и забелязвам един страничен ефект от последната бременност. Космите са ми оредели и утънели, което е много добре  Mr. Green.

# 275
Гала Hug

И аз така мисля.Относно шампоана използвам на гарние с авокадото,защото моята коса е много суха,а маска-доволна съм и то много от Шварцкопф професионална от салон,и кристали Алфапарф с ленено семе,пак от салон.Скоро си направих фотоепилация,та поне с това няма да се занимавам.А на козметик не съм ходила от август,но и откакто родих кожата ми се изчисти и си стана като преди.Аз и преди съм споменавала,че за лице използвам козметика Ивостин-полска,медицинска.Две години съм с нея,и кожата ми е супер,в сравнение с Виши,Юсерин и т.н. А и цената е наполовина.

Аз пък искам да ви питам,че нещо ми е странно.На два пъти през две седмици сутрин имам малко крав а-ха да ми идва,и след това няма.Имах и малко болки.Нормално ли е?

Алхимика беше споменала някаква екзема.Каква е?В смисъл-аз имам контактна от лятото,ходих при една лекарка,но не успя да ме излекува,и сега пак ще ходя,но не мога нещо да се наканя.Та да ми даде малко стимул.

# 276
Аз от доста време се каня да ви питам нещо,ама все време не ми остава - кой е казал,че отчетната тема трябва да се върти само около бебетата ,кърменето, деавита и ортопедите ? много пъти ми се е искало да ви питам - правите ли си маски на косите, как ги подържате, остава ли ви време за маникюр да си направите  Mr. Green , каква козметика изплолзвате за вас ,и т.н.,и т.н.? ето ,сега ми трябва шампоан и ви питам какъв да си купя?

newsm10

Маска на косата не съм си правила отдавна, ако правя е готова, не бъркам домашни смеси  Laughing
За маникюр и педикюр винаги мога да намеря време, но на маникюра в момента не му обръщам внимание - къси нокти без лак.
Шампоан и аз ще купувам скоро - задължително п/в косопад, защото след предните 2 раждания имах страшен косопад 3-4 месеца след раждането и предчувствам, че и сега ще е така. Доволна съм от тези два продукта на Давинес:
 шампоан и енергизиращ гел

# 277
Здравейте   bouquet
Гала аз маска не правя за коса,но 1 път в седмицата си мажа ксоата със зехтин и стоя така,около час,за да попие и става доста лъскава,шампоан използвам на Sayoss.При положение,че моята коса е под постоянна топлинна обработка,преси,и т.н съм доста доволна Peace
А за маникюр и педикюр изцяло разчитам на маникюристка,което в последно време е доста разредено ooooh!
Микселена за Фризовома,изчакай около3-4 дена при мен тогава доиде ефекта и ака по 1 път на ден,нооо обилно Laughing
Лек и спокоен ден Peace

# 278
Аз до сега бях с един шампоан на виши, но гледам свършва и много се чудя какъв да взема  newsm78 ,като и аз искам да е против косопад.  а за маникюра - преди имах възможност за дълги нокти,но все ми се чупеха  Mr. Green и растяха мнооого бавно, а сега ,когато ги режа постоянно растат като луди  hahaha и само ми пречат. педикюра също не давам да ми го пипат , но и зимата го оставям да почива,че лятото не му махам лака  Mr. Green

# 279
Добро утро.
Като сте почнали темата с маските за коса, може ли някой да ми даде рецепта за маска за коса в която да сложа и останалия от миналия месец Деавит? Simple Smile

Мерси.

# 280
  • София
аз маска не правя за коса,но 1 път в седмицата си мажа ксоата със зехтин и стоя така,около час,за да попие и става доста лъскава,шампоан използвам на Sayoss.При положение,че моята коса е под постоянна топлинна обработка,преси,и т.н съм доста доволна Peace

Здравей нат,
исках да те попитам, как си мажеш косата със зехтин - само по дължината на косъма или и в корените. Моята коса бързо се омазнява, а иначе е със сухи краища. Страх ме е ако мажа и корените със зехтин, дали няма да я омазня допълнително.

Поздрави,

# 281
Здравейте и от нас  Hug

Нямам никакво време напоследък, в момента съм в сесия и само изпити са ми в главата. Но за щастие почти минаха, осната само един в събота. Бебето расте вече е 60 см и 6, 000 кг. За съжаление и аз раста  hahaha настрани.
За разкрасяването да се включа, че съм с нова прическа, подстригах си дългата коса наполовина, имам супер яка нова прическа, смених и боята, фризьорката ме направи в някаква боя Матрикс, супер доволна съм, косата ми е много лъскава.А за шампоан общо взето какъвто ми падне, само че винаги слагам и маска след това. Маските също ги сменям. По едно време си вземах една наливна маска на Лонда, беше страхотна, но вече не я предлагат в магазина, от който я вземах. Ако някой ползва и знае къде има, ще съм много благодарна да сподели.За маникюр нямам време, всъщност едвам намирам време да си режа ноктитие, че да не драскам бебо  Joy .

Mixilena, много внимавай с Фризовома, той бих казала че има много бърз и ужасно силен ефект, чак ми се вижда че това мляко трябва само лекарско предписание да се взема. Бебето на една моя колежка имаше проблеми с акането и му даде 3 пъти едно след друго хранене Фризовом и така се продриска детето, чак страшно стана. Акаше ато вода, чак бяло, ужас беше. Аз ти препоръчвам да го зарежеш тоя Фризовом и да си вземеш Лактана Био 1. Аз го ползвам и съм ужасно доволна. Ние имахме запек, но след като около седмица ползвахме Лактана ни мина и вече бебето ака по 1 път на ден сутрин, направо като голям човек  Grinning . Освен това Лактаната е с пробиотици и бифидобактерии и е много полезна за стомаха и е био мляко, много леко е, разтваря се лесно и не е мазно като повечето млека. Изобщо препоръчвам ти го с две ръце и два крака. Само трябва да почакаш да подейства, което при нас стана за около седмица. Но определено е 1000 пъти по добро от Фризовома и не продрисква така ужасно. Аз когато започнах с Лактаната ми дадох 3 сутрини по дред преди първото ядене по 2 мл сироп Дуфалак, разтворен във водичка и така тръгна акането и Лактаната го продължи.

# 282
кисело мляко; жълтък; зехтин; бадемово масло; оцет; ракия; деавит-а; а аз преди слагах и тривитаминола,но той не е за всеки. на мен започна да ми капе косата  newsm78 или пък просто трябва по рядко да се ползва

# 283
Ивчо 81-аз не слагам в корените,а само по дължината и наблягам на върховете,така стоя 1 час и след това се мия,това ми го обясни моята фризьорка,при по-сухи коси,може и повече да се стои,дори да се задуши Peace
За ФРИЗОВОМА-ние го редуваме с кърма,колкото е останала в мен да я изяде маймунката-на едното хранене изцяло на АМ,на другото и от двете гърди,вече месец сме така и няма проблем,може това с разстройството да е индивидуално,пък и нали всеки организъм си е различен Peace

# 284
Косопад и аз имах страхотен около 3 месеца след предните раждания. И сега не вярвам да ме подмине. Просто ще си отрежа косата на черта до раменете, че като е дълга и пада е още по-ужасно. Добре, че моята расте бързо и пак ще си е дълга след няколко месеца. За никакви маски нямам време, след къпане си слагам само балсам и пръскам с един спрей за лесно разресване. Преди да родя, си ходех 2 пъти седмично на фризьор, там да ми мият и сушат косата, но сега не успявам да съм така редовна. Даже точно днес косата ми е супер рошава и сега отивам да я усмирявам и приглаждам   af

Общи условия

Активация на акаунт