Нещо все не намирам време да пиша ,но ви чета редовно
Ние сме добре.Вече сме на 2мес и 18дни.Онзи ден бяхме на консултация и за ваксините.Вече сме 4.950кг и 60см
Милата ми маймунка много плака след ваксината и после като заспа в 11ч откара до 14ч Ние се разминахме с коликите за сега
Само три дни имаше страшни колики и после започнах Био Гайа и не е имала грам .Смее се вече ,гука.Като спи в нейното легло така се мърда и се мести ,че чак ме е страх да я оставам дълго и за през нощта ,защото имам чувството ,че ще се задуши от обиколниците - все там си навира главичката
Другия месец трябва да пътувам до Белгия за 3дни и ще я оставя на тати и свеки ....малко ме е страх,че свеки все я омотава в едни одеала ,да не би да измръзне и после и излизат пъпчици
Ужаас ,ама дано вече се е научила ,че не трябва
Сестра ми ще се омъжва и понеже няма как да отиде татко или сестра ми и трябва аз .Радвам се ,че всички сте добре.
Честити празници на всички .
Много целувки на малчуганите .
Темата е супер
Ми вярно,че кърмата я съдържа,но то по тази логика и на нас не би трябвало да ни се допива,щом като пием сокове,кафета и т.н.
. Малко по-късно ще се обадя на доки да се консултирам какво да следя и правя. Уффф много мразя да са болни децата.
!
, с една дума личи че не е наред.

и само ми пречат. педикюра също не давам да ми го пипат , но и зимата го оставям да почива,че лятото не му махам лака 
.
. Освен това Лактаната е с пробиотици и бифидобактерии и е много полезна за стомаха и е био мляко, много леко е, разтваря се лесно и не е мазно като повечето млека. Изобщо препоръчвам ти го с две ръце и два крака. Само трябва да почакаш да подейства, което при нас стана за около седмица. Но определено е 1000 пъти по добро от Фризовома и не продрисква така ужасно. Аз когато започнах с Лактаната ми дадох 3 сутрини по дред преди първото ядене по 2 мл сироп Дуфалак, разтворен във водичка и така тръгна акането и Лактаната го продължи.