LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Момичета как мога да разбера номера на товарителницата на моята поръчка? Доколкото разбрах от служителката в ДХЛ трябва да попитам Ларедутци newsm78 newsm78, че нещо не могат да ми открият поръчката.
А иначе моята служителка беше доста любезна...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако има някой, който вече е задавал такъв въпрос и му е отговорено, моля да ме извините, но нямам време да чета много много назад, защото съм с две малки бебчета.... newsm05

И още нещо - кога горе долу се очаква да почнат зимните намаления....

# 121
Aни,много хубава дъщеря имаш!Благодарение на нея винаги си поръчвам точните размери дрехи и обувки  Laughing Ако може размери на 38 номер от тези дънки,плийс!Не ми е спешно,утре. Благодаря!
Пепи, безкрайно съжалявам, но чак сега реално аз сядам на компа от снощи и не съм видяла въпроса, дано не  е късно за отговор.
 Embarassed
Въпросните дънки с размер 38 и направо преносени  Laughing имат си малко колене, не го отричам, сега като ги гласих за снимка, но иначе не стоят зле обути.

http://prikachi.com/images/503/2671503K.jpg
http://prikachi.com/images/505/2671505J.jpg
http://prikachi.com/images/506/2671506p.jpg

EmoMM, чакам и тези дънки, но вероятно на 18ти ще дойдат, ако следвам безлогичността при лаРедут  Joy

# 122
Някой може ли да ми даде размери на това - интересува ме 114 или 126, колебая се между двата размера. Как е на живо, хубаво ли е, качествено ли е?
Поръчвала съм този модел но 162 - мога да кажа само че е тъничко и еластично.

# 123
  • Пловдив
Петя БГ, имам го в сиво. Тъничко е много, не е плътно и ватирано. Аз лично много го харесвам, защото е с еластичност и е много удобно.
114р-р, изпрано е 2пъти, но според мен не се е свило - дълж. 65см, крачол 46см, ширина при бедрото 17см, талия 26см-плътен ластик. На етикета на долнището размера го водят 110/116
Дебна и другите цветове ако ги намалят да взема за пролетта на дъщеря ми за градината.

# 124
  • добрич
Някой може ли да ми даде размери на това - интересува ме 114 или 126, колебая се между двата размера. Как е на живо, хубаво ли е, качествено ли е?

Аз го поръчах и е много хубаво.Имам раз. 116на кръста ластика е дебел шир. на кръста 27см.цяла дължина 73но това на кръста е мн. широко и може да да се пригъне.Да тънко с ликра за градина е супер.

# 125
Може ли да ми препоръчате дънки за по- едро момченце?Да са по широки в дупето, а не вталени че все немога да попадна на такъв модел  Embarassed за 8-9годишно момче

Момичета как мога да разбера номера на товарителницата на моята поръчка? Доколкото разбрах от служителката в ДХЛ трябва да попитам Ларедутци newsm78 newsm78, че нещо не могат да ми открият поръчката.
А иначе моята служителка беше доста любезна...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако има някой, който вече е задавал такъв въпрос и му е отговорено, моля да ме извините, но нямам време да чета много много назад, защото съм с две малки бебчета.... newsm05

Само ДХЛ могат да ти кажат номера на товарителницата!А намаленията доколкото си спомням от предните теми са към 12-15.01.2011г Peace може и да бъркам

# 126
Ани,каква материя са дънките?Лъскави ли са или на снимките така изглежда?Дебели ли са,стават ли за зимата?
ailan,бях писала на ларедутци защо не ни изпращат тракинг номер за проследяване и дали възнамеряват да изпращат такъе,а те ми отговориха,че няма да работят с ДЧЛ и затова не го правят.От ДЧЛ казват,че ще работят с тях,кое е вярното не знам,ще видим

# 127
а дали не може да пишем на Ларедутци да ни пускат мейл с товарителниците. Всички дават такъв мейл. От Китай да пазаруваш пак ти пускат номерн на товарителница... Crossing Arms

# 128
Относно въпросните ботуши аз пък в миналата тема прочетох, че са страхотни и дамата, споделила беше писала, че приличат на ест. велур и колежките й са ги харесали много или нещо в тпя дух.

И тъй като аз съм дамата дето се цитира, отново за ботушите:
- на мен ми харесват, още повече за цената от 30лв (и днес съм с тях, независимо че имам доста ботуши и повечето значително по-скъпи);
- имат тънка памучна подплата, не ми запарват, но моите крака са все студени;
- в момента вътре съм напъхала панталон (няма как да меря, на работа съм), а прасецът ми е по-развит;
- нося 38 номер, като обичам обувките да си ми по-свободни - ботушите са също 38 и лично на мен са ми безкрайно удобни;
- цветът на моите е бежев и се комбинира добре с почти всичко, а илюзията , която този цвят създава е на естествен велур;
- според мен не са за зима, сега е сезонът им.
 И накрая обобщението: Много дрехи и вещи изглеждат коренно различно в зависимост от стила на обличане на самият човек, начина на съчетаване и представянето им (доколкото са вашите дрехи и вещи), затова винаги ще има различни коментари. Все пак всяко тяло е различно, крак също и единственият начин за покупки без грешки е пробването им. Laughing

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 12:13 от Ivelia

# 129
  • София

От коя дята ти е поръчката? Казваш на телефона 070017700 имената  ти от акаунта от който си направила поръчката и те я намират, но може да е пусната и по пощата или току-що да е тръгнала.... Ако минат 7седмици пишеш за загубена поръчка на французите.
   Намаленията са от 12.01.

# 130
Ани,каква материя са дънките?Лъскави ли са или на снимките така изглежда?Дебели ли са,стават ли за зимата?
ailan,бях писала на ларедутци защо не ни изпращат тракинг номер за проследяване и дали възнамеряват да изпращат такъе,а те ми отговориха,че няма да работят с ДЧЛ и затова не го правят.От ДЧЛ казват,че ще работят с тях,кое е вярното не знам,ще видим
ММ, не бих ги определила като лъскави, лъскавостта идва от светкавицата, истинско наситено черни са. Дънков плат са, но все едно отгоре са залети с разтопена кожа ( Joy мога да патентовам определението за ефект), бях го писала и снощи, не са като обикновени черни дънки, а все едно отгоре имат кожа, такъв кожен ефект създават като впечатление, май и това е търсен ефект...а за плътност като обикновени дънки, аз хич не съм критерии за това дали стават за зима, че чорапогащник слагам само когато съм с пола, а зимата само, ако ще стоя на открито с часове при мнооого "-" Т  Laughing ....нормални дънки нося и есен и пролет и зима; поне не са съвсем тънки и летни - това е сигурно.

п.п. Па и аз да питам  Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-tulle-bro … mp;prodsize=00405 - Мнение за този сутиен някой да даде?
Общо-взето питам за 95С като номерация и искам сутиен с твърда чашка и да поддържа добре.
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures.aspx?pro … mp;prodsize=00405

http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-minimiseur-a-armatur … mp;prodsize=00405
 newsm78

# 131
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм влизала в темата и не съм пазарувала от laredoute и реших сега да направя една поръчка.
Вече не може ли да се плаща през PayPal? Излиза ми само опция за плащане с банкови карти...

# 132
  • София
Вчера получих малка поръчка, в голяяяяямо кашонче от 30.10 - http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.21443417 - ето реални снимки.
Якето е вземано за другата зима евентуално и е 2 номера над носения от малкия - отзивите всички ги знаете - не лош външен вид, ама вата напъхана само между шевовете Sad
Пуловерчето е памучно - приятно - средна дебелина - нито много тънко, нито дебело.

П.П. - няма PayPal вече за България - малко беше радостта да се рботи с него.

# 133
  • София-Младост
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм влизала в темата и не съм пазарувала от laredoute и реших сега да направя една поръчка.
Вече не може ли да се плаща през PayPal? Излиза ми само опция за плащане с банкови карти...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542336.msg16943890#msg16943890
Не, не може...и за да не се пита отново поръчките идват вече с DHL...

# 134
F_Diamond, nе може да се плаща с ПейПал от доста време вече, само директно с карта, като картите на някои банки имат проблем с палщането. Да не се учудиш, ако не иска да ти приеме плащането от първия път и ти даде червен надпис. Тогава натискаш F5 за рефрешване на страницата (това е по съвет на съфорумка) и може и да мине плащането Simple Smile
Другата новост е, че пратките в момента пристигат с ДЧЛ, не се знае докога.

Общи условия

Активация на акаунт