LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм получавала 138 в сиво- ватирано, отговаря си на номера, по-тъмно от снимката.
Можеш ли да кажеш каква е дължината, до коя част на крака стига долу? Изглежда ми 7/8, но все пак ти кажи ...И като качество как е?Мисля да го поръчам за себе си... Thinking
Ами напълно нормална дължина  - не е 7/8  - на снимката е дадено набрано нагоре и затова така изглежда . Като качество аз го харесвам - заслужава си .

# 616
  • Варна
Някой получил ли е от коледните пижамки:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-de-noel-bonnet-bebe-fille.asp … e=2&pos=3_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-noel-bonnet-bebe-garcon.asp … e=2&pos=4_n_n

Чудя се дали си отговарят? Ако някой ги има да пусне размери. Предварително благодаря!
Размер  74 на момичешката дължина 42см ширина 30 см според мен си отговаря. Peace

Благодаря, Зузи! Колебаех се между размер 74 и 81, но май 81 ще взема, че 74 май ще е малка.

# 617
  • София
Момичета, все още ли идват с DHL поръчките? През октомври поръчвах и дойде на осмия ден - сега какво е положението - защото Коледа е след месец?

Още идват, на мен ми донесоха една в сряда и момчето каза че има 1700 пратки и са луднали  Mr. Green Аз му предложих, че ако има офиси от където да се взимат, ще е удобно и за нас.....а и още не са започнали намаленията/не знаят какво ги чака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/
Момчето каза..."Ааа, така няма да има заплата"  Wink . Та натоварено им е, но не се оплакват Peace
За колко време дойде поръчката?

При мен 3 пъти идва на 6-тия ден след фактурирането......

# 618
  • Sofia
Някой да е поръчвал тези ботуши:

Прочетох отзивите в сайта, но са доста противоречиви.  newsm78

И за тези панталони се чудя:

# 619
Mоля някой, който е наясно с проследяването да ми каже дали този номер от американския DHL  се въвежда в българския  

Shipment information
Ship date: 11/19/2010
Pieces: 1
Total weight: 1 lb Note on weight

Shipment reference: 201031958432

С него в БГ сайта ми пише, че няма информация.

# 620
  • Пловдив
И на мен в БГ сайта не ми излиза инфо???А в ам. ми излиза 1 номер,че има за Пловдив с ship date 19.11-демек тогава тръгва кораба newsm78

# 621
  • Сливен
Mоля някой, който е наясно с проследяването да ми каже дали този номер от американския DHL  се въвежда в българския  

Shipment information
Ship date: 11/19/2010
Pieces: 1
Total weight: 1 lb Note on weight

С него в БГ сайта ми пише, че няма информация.

малко не съм наясно,но ще ти обясня аз как намерих номера на моята пратка-ако можеш да разбереш по града си (както в случая има две недоставени в Бг-за Пловдив и Русе мисля) коя е за теб(при софиянки е по трудно а и предполагам ако съвпаднат имената на няколко града едновременно,затова мисля че коментираха че си пишат в лайф чата за уточняване на данните ,но не съм сигурна).та  кликваш върху номера   отпред(който отговаря май на номера за проследяване
) и ти излиза инфото за пратката,там ве4е има и друг номер отгоре(редакция-всъщност е било номера за проследяването) някъде,с него в Бг сайта става проследяването,може и да въведеш дали искаш известяване или нещо такова
дано съм помогнала  Peace

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 20:02 от milena hristova

# 622
  • София
момичета някой поръчвал ли е тази ризка http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-manches-longues-raye-ou- … e=1&pos=7_n_n  Дали си отговаря на размера или и тя е уголемена  newsm78

# 623
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Аз ги взех с голяммерак и много дебнене за код. Голямо разоарование - от плат са и миришат ужасно. Държах ги да се проветряват поти месец на бакона и пак миришат. Извивката ми е неудобна.

# 624
  • Sofia
Благодаря, и в някои от отзивите на сайта е спомената тази миризма, отказах се.  bouquet

# 625
На мен от ДХЛ ми бяха казали, че не правят доставки през уикенда, единствено офисът им работи в събота и може да се вземе оттам.

а къде са им офисите в софия? в сайта не намирам инфо? Rolling Eyes

Централата им е на ул. Продан Тракчийски, по пътя за Терминал 2 на летището, вдясно. Срещу сградата на РВД.

Става дума за офиса до Ялта, има жълт транспарант, съвсем близо до спирката на метрото на университета. Работи от 10 до 14 часа в събота. Само трябва да им кажете, че ще си вземете оттам пратката.

# 626
  • София

Аз ги взех с голяммерак и много дебнене за код. Голямо разоарование - от плат са и миришат ужасно. Държах ги да се проветряват поти месец на бакона и пак миришат. Извивката ми е неудобна.

Сори за спама, но Дейзи, не ти върви с дългите ботуши от Редута... всъщност успя ли да носиш онези, които дойдоха мокри?

# 627

С него в БГ сайта ми пише, че няма информация

Милена, благодаря ти! Но не мога да разбера къде да кликна. Иначе съм сигурна, че тази пратка е моята, зашото е една за Русе, но не виждам къде да кликна, за да видя други данни.
Има ли смисъл от чат с тях? Като си вкарам пощенския код и ми излиза само една пратка.

# 628
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Сори за спама, но Дейзи, не ти върви с дългите ботуши от Редута... всъщност успя ли да носиш онези, които дойдоха мокри?

Изсъхнаха и са доста по-добри от цитираните

# 629
  • Сливен

С него в БГ сайта ми пише, че няма информация

Милена, благодаря ти! Но не мога да разбера къде да кликна. Иначе съм сигурна, че тази пратка е моята, зашото е една за Русе, но не виждам къде да кликна, за да видя други данни.
Има ли смисъл от чат с тях? Като си вкарам пощенския код и ми излиза само една пратка.
с червен цвят е номерът пред поръчката
така
http://prikachi.com/images.php?images/403/2688403K.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/405/2688405t.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/407/2688407j.jpg
 явно още не е тръгнала

Общи условия

Активация на акаунт