LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Получих днес една поръчка и това  http://www.laredoute.fr/vente-pull-robe.aspx?productid=324176510 … =3&pos=33_n_n в лилаво много ми харесва. Взех размер 38/40 и стои точно като на снимката, на която са двете момичета.

# 661
Кога бяха предколедните намаления  newsm78 До колкото си спомням,ако не бъркам нещо със зимните и тогава имаше добра "захранка"  Laughing

# 662
  • Пловдив
Кога бяха предколедните намаления  newsm78 До колкото си спомням,ако не бъркам нещо със зимните и тогава имаше добра "захранка"  Laughing

Остава само да клъвнем и ние Joy

# 663
  • София
Да споделя, тези дънки са страхотен модел, но са умалени с един номер. По принцип нося 36, от тези взех 36/38 и са ми малки. Въпреки 2% еластан нямат никаква еластичност.
Получих и тези дънки, отново ELLOS и отново 36/38 и са ми точни. Имат еластичност.

# 664
Привет, момичета! Имам следния проблем- направих проверка в DHL-usa и в БГ  за пратката ми от 09.11 по colis N както указахте. Но всички пратки са получени от тази дата. За моята няма никаква информация. А вече получих пратка от 11.11, очаквам и тази от 13.11, която е в Братислава в момента. Има ли и други като мен да са проверявали и да нямат инфо за пратката си в DHL. Посъветвайте ме какво да правя Thinking.
Предварително Благодаря!  bouquet
Аз все така проверявах и чаках и днесна обед получих две писма по пощата че ми отказват две поръчки от 28.10 това са ми първите  поръчки от Ларедут.

# 665
  • Пловдив
Привет, момичета! Имам следния проблем- направих проверка в DHL-usa и в БГ  за пратката ми от 09.11 по colis N както указахте. Но всички пратки са получени от тази дата. За моята няма никаква информация. А вече получих пратка от 11.11, очаквам и тази от 13.11, която е в Братислава в момента. Има ли и други като мен да са проверявали и да нямат инфо за пратката си в DHL. Посъветвайте ме какво да правя Thinking.
Предварително Благодаря!  bouquet
Аз все така проверявах и чаках и днесна обед получих две писма по пощата че ми отказват две поръчки от 28.10 това са ми първите  поръчки от Ларедут.

А парите...как ти ги връщат за отказаните поръчки?

# 666
Здравейте ще съм много благодарна ако някой може да ми преведе този мейл. Опитвам се от 2 седмици да си платя дебитните ноти и не мога да се разбера с тези франсета Simple Smile

Vous souhaitez ajouter vos notes de debit а votre derniere commande.

Je regrette de ne pouvoir vous satisfaire.

En effet, votre commande du 22.01.2010 a dejа ete enregistree.

Je vous propose de regler vos notes de debit lors de votre prochaine commande.

Pour cela, je vous invite а sauvegarder votre commande а l'etape du paiement apres avoir saisi les numero de votre carte bancaire en cliquant dans la rubrique en haut а droite:

"Besoin d'un conseil personnalis? Une conseillre reprend ma commande."

Ensuite, contactez-moi par email pour m'informer que votre commande est sauvegard.

Je pourrai ainsi l'enregistrer en prenant en compte vos notes de debit.

Je reste а votre disposition.

Merci de votre confiance.

благодаря предварително!

# 667
Да споделя, тези дънки са страхотен модел, но са умалени с един номер. По принцип нося 36, от тези взех 36/38 и са ми малки. Въпреки 2% еластан нямат никаква еластичност.
Може ли снимчица, че се двуомя между тях и един друг модел  Hug

# 668
  • София, Манастирски ливади
Получих и тези дънки, отново ELLOS и отново 36/38 и са ми точни. Имат еластичност.

Би ли дала размери на първите   bouquet

# 669
# 670
  • София

Би ли дала размери на първите   bouquet
Дала съм ги за проба. Ако ми ги върнат ще ги измеря.

# 671
  • Пловдив
 v_green, спокойно, доста хора се мъчихме и не успяхме да си платим дебитните ноти.
Искат на трета стъпка да запамениш поръчката, но вече няма и бутон за сейфгард, след това пишеш мейл.....
Да, ама не. Не става, и аз не можах да се разбера с тях и като си оправят нещата и измислят начин да си вземат парите, които искаме да им дадем, а не може тогава ще си изчистим дебитните ноти.

# 672
  • добрич
опитвам се да направя първата си поръчка и четох някой неща , но май пропускам нещо...
добавих си артикулите , въвехо си кода за безплатна доставка и вече съм на въвеждането на номера на картата- visa electron v evro на укб , но с преводача си превеждам че картата не е приета и да избера друг начин на плащане.след второто въвеждане на картата все едно ми се блокира стъпката и не мога да завърша поръчката.моля кажете ми къде греша..... #Cussing out

# 673
Някой дали е получил това http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-enfant-garcon.aspx … e=1&pos=2_n_n ако може да ми помогнете с размер дали е вталено Praynig Интересува ме 150р и на това също http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-garcon.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n за по едричко 8 г момче дали стават?
Днес получих това http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-ado-garcon.aspx … e=2&pos=2_n_n 138р много е хубаво, но на нас ни е доста малко ако някои се интересува от размери ,макар че е коментирано и друг път  Blush ще дам Peace

# 674
  • Пловдив
опитвам се да направя първата си поръчка и четох някой неща , но май пропускам нещо...
добавих си артикулите , въвехо си кода за безплатна доставка и вече съм на въвеждането на номера на картата- visa electron v evro на укб , но с преводача си превеждам че картата не е приета и да избера друг начин на плащане.след второто въвеждане на картата все едно ми се блокира стъпката и не мога да завърша поръчката.моля кажете ми къде греша..... #Cussing out

Правилно ли въвеждаш номера???И този 3 или 4 цифрения?А може и картата да е от тази,които не ги приема.
Някои от момичетата казват да натиснеш F5-за рефреш...пробвай!

Общи условия

Активация на акаунт