LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 40 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
beni94 , Пуловера наистина е от няколко колекций. Пуловера си е от 100% акрил, то си го пише и в сайта, а не както е писала Чаено момиче памук + акрил. Даже да съм сто процента сигурна пред мен имам от сегашната колекция пуловера и на етикета си пише 100% акрил и е едно към едно с тези от миналите колекций.
Пуловера си отговаря на размера и много топли, въпреки че не е от най дебелите. Снимки и размери можеш да видиш тук: http://veni05.wordpress.com/2009/09/05/pull-v/Peace
Да, права си, объркала съм се с друга дреха  Embarassed 100% акрил е и този! Видях същия 1 към 1 пуловер на друга марка, койо беше смес и неправилно направих връзката между двата.

# 646
beni94 , Пуловера наистина е от няколко колекций. Пуловера си е от 100% акрил, то си го пише и в сайта, а не както е писала Чаено момиче памук + акрил. Даже да съм сто процента сигурна пред мен имам от сегашната колекция пуловера и на етикета си пише 100% акрил и е едно към едно с тези от миналите колекций.
Пуловера си отговаря на размера и много топли, въпреки че не е от най дебелите. Снимки и размери можеш да видиш тук: http://veni05.wordpress.com/2009/09/05/pull-v/Peace
Да, права си, объркала съм се с друга дреха  Embarassed 100% акрил е и този! Видях същия 1 към 1 пуловер на друга марка, койо беше смес и неправилно направих връзката между двата.

Благодаря ви много момичета   bouquet  Hug

# 647
www.laredoute.fr/vente-robe-derhy-maille-stretch-97-pourcent-vis … e=1&pos=2_n_n роклята е страхотна,отговаря си на номера,много шик е,дълга ми е,обичам по-къси рокли,ще я дам да я скъсят малко,това не е проблем,много е модерна и красива.На тази марка мн ми харесват шарките и сега е много намалена,много хубаво стои в бюста,препоръчвам  ви я,38/40 номер взех.3. 

Здравейте момичета, чета какво сте писали през почивните дни и понеже аз купих същата рокля, а имам различен коментат, да споделя: Според мен роклята е ужасно уголемена. Аз вземам рокли 38/40 от Редута , тази беше безобразно широка, на коланоплатката отпред мънистата бяха зашити накриво, а отзад имаше малко бяло петно, непокрито от щампата. Стана на сестра ми, която носи 42/44. Иначе е ефектна и хубава като разцветка. Материята е вискоза във варианта на трико и това и придава по-скоро ежедневен вид. Аз я върнах, защото за цената на която я купих (по-висока от сегашната) артикулът не отговаряше на очакванията ми.
Много ти благодаря, че се включи с коментар!  bouquet Много тънка ли беше материята, щото ако е така и тез пари са и много! За мънистата знам, че няма да са направени като хората, но за размера...Вече направо не знам какъв да си вземам от тоя ЛР ooooh!

# 648
Момичета, някой има ли това детско якенце размер 108 или 114 да даде размерчета?

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-garcon.as … mp;prodsize=00114

Благодаря предварително. Hug

# 649
 Привет, момичета! Имам следния проблем- направих проверка в DHL-usa и в БГ  за пратката ми от 09.11 по colis N както указахте. Но всички пратки са получени от тази дата. За моята няма никаква информация. А вече получих пратка от 11.11, очаквам и тази от 13.11, която е в Братислава в момента. Има ли и други като мен да са проверявали и да нямат инфо за пратката си в DHL. Посъветвайте ме какво да правя Thinking.
Предварително Благодаря!  bouquet

# 650
Здравейте мами, знам че се коментираше въпроса с дебитните ноти, но не успявам разбера какво стана  Embarassed Някой успя ли да си  я плати, защото аз не а ми тежат тези 5евра на съвестта  Laughing
Мерси   bouquet

# 651
  • Пловдив
Привет, момичета! Имам следния проблем- направих проверка в DHL-usa и в БГ  за пратката ми от 09.11 по colis N както указахте. Но всички пратки са получени от тази дата. За моята няма никаква информация. А вече получих пратка от 11.11, очаквам и тази от 13.11, която е в Братислава в момента. Има ли и други като мен да са проверявали и да нямат инфо за пратката си в DHL. Посъветвайте ме какво да правя Thinking.
Предварително Благодаря!  bouquet

Що не звъннеш по телефона пак за справка? Peace

# 652
www.laredoute.fr/vente-robe-derhy-maille-stretch-97-pourcent-vis … e=1&pos=2_n_n роклята е страхотна,отговаря си на номера,много шик е,дълга ми е,обичам по-къси рокли,ще я дам да я скъсят малко,това не е проблем,много е модерна и красива.На тази марка мн ми харесват шарките и сега е много намалена,много хубаво стои в бюста,препоръчвам  ви я,38/40 номер взех.3. 

Здравейте момичета, чета какво сте писали през почивните дни и понеже аз купих същата рокля, а имам различен коментар, да споделя: Според мен роклята е ужасно уголемена. Аз вземам рокли 38/40 от Редута , тази беше безобразно широка, на коланоплатката отпред мънистата бяха зашити накриво, а отзад имаше малко бяло петно, непокрито от щампата. Стана на сестра ми, която носи 42/44. Иначе е ефектна и хубава като разцветка. Материята е вискоза във варианта на трико и това и придава по-скоро ежедневен вид. Аз я върнах, защото за цената на която я купих (по-висока от сегашната) артикулът не отговаряше на очакванията ми.
Много ти благодаря, че се включи с коментар!  bouquet Много тънка ли беше материята, щото ако е така и тез пари са и много! За мънистата знам, че няма да са направени като хората, но за размера...Вече направо не знам какъв да си вземам от тоя ЛР ooooh!

Честно казано, не си спомням, но не ми е направило впечатление да е зле като материя от този тип. Даже сега доста се чудих дали да я поръчам пак на намалената цена, но се отказах.  Ако се улучи номера, това е рокля, която е интересна без да  'must have'.  И малко извън темата - и аз се чудя като чета отзиви за това доколко е точен един размер, тъй като моят опит показва често разминаване с общите отзиви. Дали за това е виновен производителят (различни партиди) или нашите субективни критерии, наистина не знам.

# 653
Ivelia, така е за "отговаря ли си на размера". Просто все пак различните височина, килограми, структура, си казват думата. На мен ми стават дрехи 38/40, блузи де, но в ръкавите са ми тесни. Не че е мога да ги нося, но не са моят размер. Някоя може да е 38, но да кажем да има плоско дупе и да  става и в 36 да се напъха, или да е тип латино и да й е нужен номер по-голям панталон. Не знам, освен да е супер стандартна фигурата, и най-вече от опит да си налучкаш размерите. А това, че в различните партиди има разлика и в р-ра не е редно, но не изключвам и така да е. Simple Smile

# 654
  • Пловдив
Момичета,по Суиви-то датата на поръчката ми е 15.11.Там съм си все на 4-та стъпка.Кога според вас трябва да я получа newsm78 Проверявах в DHL,но там пише че е изпратена на 19/доколкото разбрах/.

http://track.dhl-usa.com/TrackRslts.asp?nav=TrackRslt

# 655
Преди време бях гледала светеща елха .....не мога да я открия сега ...ако може някоя добра душа да ми помогне  Praynig Praynig Praynig

# 656
Момичета,по Суиви-то датата на поръчката ми е 15.11.Там съм си все на 4-та стъпка.Кога според вас трябва да я получа newsm78 Проверявах в DHL,но там пише че е изпратена на 19/доколкото разбрах/.
http://track.dhl-usa.com/TrackRslts.asp?nav=TrackRslt
Все на 4-та стъпка ще стои, не ни се отчитат повече от това, споко! Peace Ще я получиш може би в края на седмицата.
Преди време бях гледала светеща елха .....не мога да я открия сега ...ако може някоя добра душа да ми помогне  Praynig Praynig Praynig
И аз бях гледала, около 12 Е, бяла. Сега ще разровя, но скоро не съм я виждала.

Ето една:http://www.laredoute.fr/vente-sapin-de-noel.aspx?productid=32419 … lp&pos=12_n_n - нито свети, нито е 12 Е  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 13:39 от Чаено момиче

# 657
Намалили са предколедно част от играчките - до 50%, но сред тези 122 играчки го няма намалено гаражчето, което дебна   Crossing Arms
Ето линк към намалението: http://www.laredoute.fr/achat-vente-flash-jouets-vente-flash-jou … egoryid=111137831 Дано някой от вас си хареса нещичко...има сладурски куклички  Hug

# 658
Честно казано, не си спомням, но не ми е направило впечатление да е зле като материя от този тип. Даже сега доста се чудих дали да я поръчам пак на намалената цена, но се отказах.  Ако се улучи номера, това е рокля, която е интересна без да  'must have'.  И малко извън темата - и аз се чудя като чета отзиви за това доколко е точен един размер, тъй като моят опит показва често разминаване с общите отзиви. Дали за това е виновен производителят (различни партиди) или нашите субективни критерии, наистина не знам.

bouquet
За мен става все по- трудно да си нацелвам номера, да споделя и аз. 34/ 36 понякога е толкова малък, а 38/40 понякога толкова голям, като торба ми виси. По пр. взимам 38/40, който ми е леко свободен така да кажа, но ако е леко уголемен, нали се сещате...

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:52 от laki

# 659

Общи условия

Активация на акаунт