LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте-имам поръчка от 06.11.2010 която все още не съм я получила-в сайта я нямам като отказана-има ли някой който да е правил поръчка на тази дата и дали си е получил пратката?Предварително благодаря!

# 691
  • София
   А от къде в суивито виждаш дали имаш дебитна нота?

# 692
Момичета, на кой адрес пишехме когато иска ме да получим ваучерите в електронен вид - имам към 50 -60 евро още от зимните намаления във ваучери които не знам къде са и понеже знам че валидността им в една календарна година се сетих да ги ползвам.

# 693
  А от къде в суивито виждаш дали имаш дебитна нота?

Details de facturation

Commande réalisée le 01/07/2010

pour un montant total de : 8,80 €

Mode de réglement : A LA LIVRAISON

Montant réglé : 0,00 €

Montant restant à régler : 8,80 €

# 694
За първи път получих ваучер за това, че привлякох нов клиент, но когато стигна до плащане там пише, че нямам ваучери - сигурна съм, че имам имейл за ваучер точно за този акаунт.
Някой има ли представа какво трябва да направя?

Ако си получила четирицифрения номер (4180 май беше), не се  пише в полето за ваучер, а вместо код.
Благодаря ти Хексе - права си, но ако чековете са 2 как се процедира? Не могат ли да се ползват за 1 поръчка - не виждам такава опция?

# 695
  • Варна
За първи път получих ваучер за това, че привлякох нов клиент, но когато стигна до плащане там пише, че нямам ваучери - сигурна съм, че имам имейл за ваучер точно за този акаунт.

Ако си получила четирицифрения номер (4180 май беше), не се  пише в полето за ваучер, а вместо код.
Благодаря ти Хексе - права си, но ако чековете са 2 как се процедира? Не могат ли да се ползват за 1 поръчка - не виждам такава опция?

Не, можеш да ползваш другия с друга поръчка. Когато използваш ваучера не можеш да ползваш и код за същата  поръчка.

# 696

Не, можеш да ползваш другия с друга поръчка. Когато използваш ваучера не можеш да ползваш и код за същата  поръчка.
  bouquet

# 697
  • добрич
Цитат на: iskra1920 в Пон., 22 Ноем. 2010, 16:04
опитвам се да направя първата си поръчка и четох някой неща , но май пропускам нещо...
добавих си артикулите , въвехо си кода за безплатна доставка и вече съм на въвеждането на номера на картата- visa electron v evro на укб , но с преводача си превеждам че картата не е приета и да избера друг начин на плащане.след второто въвеждане на картата все едно ми се блокира стъпката и не мога да завърша поръчката.моля кажете ми къде греша..... #Cussing out

Правилно ли въвеждаш номера???И този 3 или 4 цифрения?А може и картата да е от тази,които не ги приема.
Някои от момичетата казват да натиснеш F5-за рефреш...пробвай!
и рефрешвах , и въвеждах на ново - не става...явно не приема картата..моля кажете вашите какви са и на коя банка да взема ди отида да си изкарам една.....

# 698
Искам още веднъж да ви попитам ако имате отказана поръчка чакате ли 45 дена да си отблокирате парите или как ги  отблокирвате?

# 699
опитвам се да направя първата си поръчка и четох някой неща , но май пропускам нещо...
добавих си артикулите , въвехо си кода за безплатна доставка и вече съм на въвеждането на номера на картата- visa electron v evro на укб , но с преводача си превеждам че картата не е приета и да избера друг начин на плащане.след второто въвеждане на картата все едно ми се блокира стъпката и не мога да завърша поръчката.моля кажете ми къде греша..... #Cussing out

Правилно ли въвеждаш номера???И този 3 или 4 цифрения?А може и картата да е от тази,които не ги приема.
и рефрешвах , и въвеждах на ново - не става...явно не приема картата..моля кажете вашите какви са и на коя банка да взема ди отида да си изкарам една.....
Твоята на ЦКБ ли е? Аз ползвам VISA Electron на ЦКБ и левова и еврова и нямам проблем с плащането. Еее, случва се понякога и на мен да ми блокира, но е временно!

# 700
  • добрич

Твоята на ЦКБ ли е? Аз ползвам VISA Electron на ЦКБ и левова и еврова и нямам проблем с плащането. Еее, случва се понякога и на мен да ми блокира, но е временно!
моята  е на укб-пробвах и с моята и със на мъжа ми , но ми дава все че не я приема.но ако казваш че и твоята блокира от време на време да взема да поизчакам и да пробвам пак утре..

# 701
  • София

Здрасти Simple Smile
Знам, че ... друго си е Ла Редут, френско производство и т.н., но аз случайно онзи ден попаднах на същото такова, само че сдьелано в БГ, на фирма Барт, и струва максимум 20 лв по спомен, и говори на БГ език, и пее БГ песнички (У дома часовник трака и т.н.), а това Ларедутското си спомням, че една мама го хвалеше, само където говорело на френски, ... което хич не е малко  Peace

Може ли повече инфо!

Оффф, голяма съм патица  doh doh doh подвела съм ви Sad
Значи не били компютри, а компоти, и не за Япония, а от Каспичан ... нещо такова се получи Sad(
Да обобщя - това, което съм видяла тука на нашия пазар (Люлин 4) е дъска с азбуката и цифрите, говори на БГ и пее БГ песнички, но няма дисплей и клавиатура както на компютър, но струва 15-16 лв, и не е на фирма Барт, а на някаква китайска Uni Toys.
Компютърът на Барт, за който става дума, струва 55 лв., хубав е и е на БГ език, с черно-бял дисплей, клавиатура и т.н., има и по-евтини на английски език (един много хубав на английски е за 19,50лв пак на китайската фирма). Но до 2 седмици ми казаха, че ще получат такъв хубав като тоя на Барт, само че ще е от китайската фирма, на БГ език ще бъде, с дисплей и всичко, както си е, и ще струва 30 лв.
Не ме линчувайте, съжалявам за грешната информация! Иначе за всичко останало може да ми се вярва  Peace Simple Smile
(Сори че спамя тука, ама съм подвела поне 3-ма души дето ми писаха на лични, а и още кой знае колко, дето не са ми писали, и днеска ходих да проверя всичко, да проуча как стоят нещата с тия детски компютри и сега това е отчет). Flushed

# 702
  • Все на втория етаж
Благодаря за отговорите, утре ще им звънна да проверя.

И един въпрос, някой има ли такава рокля за ръст 150 см? Да ми даде размери, че се чудя дали бих могла да прибера снажната си фигура в туй рокле? Rolling Eyes На ръст го докарвам - 151 см. съм  Blush блузи нося 34/ 36 , имам бюст, долно нося 36 размер.

http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-a-col-roule-enfant-fille … minipdp=undefined

# 703
  • София
Искам още веднъж да ви попитам ако имате отказана поръчка чакате ли 45 дена да си отблокирате парите или как ги  отблокирвате?
 Аз имах лятото блокирани пари в картата и от ДСК ми казаха, че мога да ги отблокирам по-рано ако им препратя писмо в което продавача казва, че няма да достави стоката или няма претенции към парите или хартиеното писмо сканирано и пуснато на и-мейл адреса от първата страница.

# 704
  • Пловдив

моята  е на укб-пробвах и с моята и със на мъжа ми , но ми дава все че не я приема.но ако казваш че и твоята блокира от време на време да взема да поизчакам и да пробвам пак утре..
аз сега пуснах поръчка с карта на ЦКБ,първо не ми я прие,излязой и пак отново и стана.Смен браузера или си изчисти бисквитките и пробвай пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт