LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Момичета сегашната промоция до утре включително ли беше или днес изтича?

# 706
  • София

Коя е днешната промоция?

# 707

Коя е днешната промоция?

Дрехите на ELLOS,  ориентирах се, до 22ри е Peace

# 708
  • Варна
Здравейте! Не съм поръчвала нищо от както махнаха Пейпал от сайта. Току що пуснах една поръчка, но не получих потвърдителен e-mail. Така ли е вече или не съм направила нещо както трябва? Иначе парите са ми дръпнати от картата.

Редактирам се - получих по-късно!

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 06:39 от dori_ta

# 709
  • добрич
Цитат на: iskra1920 в Пон., 22 Ноем. 2010, 16:04
опитвам се да направя първата си поръчка и четох някой неща , но май пропускам нещо...
добавих си артикулите , въвехо си кода за безплатна доставка и вече съм на въвеждането на номера на картата- visa electron v evro на укб , но с преводача си превеждам че картата не е приета и да избера друг начин на плащане.след второто въвеждане на картата все едно ми се блокира стъпката и не мога да завърша поръчката.моля кажете ми къде греша..... #Cussing out

Правилно ли въвеждаш номера???И този 3 или 4 цифрения?А може и картата да е от тази,които не ги приема.
Някои от момичетата казват да натиснеш F5-за рефреш...пробвай!
и рефрешвах , и въвеждах на ново - не става...явно не приема картата..моля кажете вашите какви са и на коя банка да взема ди отида да си изкарам една.....
Твоята на ЦКБ ли е? Аз ползвам VISA Electron на ЦКБ и левова и еврова и нямам проблем с плащането. Еее, случва се понякога и на мен да ми блокира, но е временно!
моята  е на укб-пробвах и с моята и със на мъжа ми , но ми дава все че не я приема.но ако казваш че и твоята блокира от време на време да взема да поизчакам и да пробвам пак утре..
аз сега пуснах поръчка с карта на ЦКБ,първо не ми я прие,излязой и пак отново и стана.Смен браузера или си изчисти бисквитките и пробвай пак  Hug
току що ме пусна....успях Hug

# 710
  • Пловдив

Коя е днешната промоция?

А откъде виждате тази дата??? Rolling Eyes

# 711
Коя е днешната промоция?
А откъде виждате тази дата??? Rolling Eyes
Аз получих няколко пъти на мейла съобщения за това намаление (предполагам и повечето от вас) и отдолу със ситен шрифт имаше дати от- до Peace

# 712
Някой да има проблем с отварянето на сайта-нещо не ми се получава,не мога да видя нито детското ,нито дамското Sad

# 713
  • София
Моят нет ли не е в ред или ЛаРедутци са се задръстили? Сайтът е невъзможен, недостижим, забива...  Rolling Eyes При вас как е?
П.С. Явно повредата не е вмоя телевизор...  Peace

# 714
  • Пловдив
На мен ми е ОК!
Излиза и нова оферта... Peace

А....грешка!И при мен заби!!!!

# 715
Айде едни центови да пускат, да поръчаме както си му е редно предколедно и мъжете да откачат от мъка като започнат да идват кашоните  Joy

Между другото, изкоментира се, но и моя приятелка е получила такъв мейл, че е имало проблем с подарък/оферта или там какво, и че вече техническият проблем е отстранен - за дата 17.11 говорим. Сега, поръчката ще й дойде ли, или й е отказана тотално? Нещо пишеше, че сега вече може да си поръча....?

# 716
  • Варна
Айде едни центови да пускат, да поръчаме както си му е редно предколедно и мъжете да откачат от мъка като започнат да идват кашоните  Joy

Между другото, изкоментира се, но и моя приятелка е получила такъв мейл, че е имало проблем с подарък/оферта или там какво, и че вече техническият проблем е отстранен - за дата 17.1 говорим. Сега, поръчката ще й дойде ли, или й е отказана тотално?

Не знам какво се е случило, но и аз получих този мейл за акаунт, с който не съм поръчвала от септември.

# 717
и аз получих такъв е-мейл
 Уважаеми Г-жо .............
След техническия проблем, между 16 и 17 ноември миналата, не биха могли да използват
специален код предлагат да си получите подарък оферти.

Този проблем вече е решен.

Можете да се възползвате от офертата сега.

Приятно пазаруване в laredoute.fr.

това какво означава ,че няма да ми пратят поръчката или ще е без подарък

# 718
  • София
Здравейте, върнах се доста назад в темата, гледах и в първия пост, но не се ориентирам откога си получавате пратките по DHL. Имам поръчка от 06/11, която не е дошла, обаждах се в пощата, там няма нищо. Точно сега реших да проверявам, когато и сайта им заби. И не знам какво да правя...

# 719
  • София
Айде едни центови да пускат, да поръчаме както си му е редно предколедно и мъжете да откачат от мъка като започнат да идват кашоните  Joy

Между другото, изкоментира се, но и моя приятелка е получила такъв мейл, че е имало проблем с подарък/оферта или там какво, и че вече техническият проблем е отстранен - за дата 17.1 говорим. Сега, поръчката ще й дойде ли, или й е отказана тотално?

Не знам какво се е случило, но и аз получих този мейл за акаунт, с който не съм поръчвала от септември.

интересно, че и аз получих такъв мейл на акаунта, от който не бях поръчвала от 22 октомври, а на другия акаунт, от който имам поръчки от 16, 17 и 18 номеври не съм получила такова писмо .... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт