На пазар във Варна - 12

• 53 072
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Да знаете някъде да продават на промоция телевизори от старите модели (с големите конескопи)?

# 16
  • Варна
Момичета кажете къде мога да закупя плат жакард за рокля  ...навсякъде ме гледат странно като питам в магазините за този плат ..
Жакарда се използва повече за тапециране на мебели.
Така че търси в магазини за пердета и тапицерски платове. Flutter

# 17
  • Варна
Да сте виждали в някой магазин с дървени играчки мечешкото семейство за преобличане?

# 18
  • Варна
Да сте виждали в някой магазин с дървени играчки мечешкото семейство за преобличане?
Преди имаше в Toytown, но не съм ходила отдавна и може да ми е стара информацията. Поне го зареждат и може да питаш кога ще има. Иначе съм виждала китайски еквивалент с малко смешни рисунки в Рая.

# 19
Търся  си къс вълнен панталон (къс, къс.. до коляното някъде) и разнообразие от клинове  Flutter

# 20
  • Варна
Хеее имаме си нова първа страничка да ни е честита  Hug

# 21
Търся  си къс вълнен панталон (къс, къс.. до коляното някъде) и разнообразие от клинове  Flutter
В Дафне провери ли?

# 22
# 23
  • Варна
Момичета кажете къде мога да закупя плат жакард за рокля  ...навсякъде ме гледат странно като питам в магазините за този плат ..
Жакарда се използва повече за тапециране на мебели.
Така че търси в магазини за пердета и тапицерски платове. Flutter

Благодаря  Simple Smile

# 24
  • София
Хубав ден и успешни покупки.  Hug

Заредени ли са големите магазини вече с коледни украси и вълшебства? Не съм ги обикаляла скоро.

има някакъв магазин за коледни украси като тръгнеш от ОББ на Ч.площад, посока Окръжна болница. От дясната страна до фотото са открили такъв, но не съм влизала, че имаше доста хора и нямам идея какво има вътре  newsm78

# 25
И аз да попитам, виждали ли сте някъде хубави клинове?

# 26
  • TX
търся детски зъболекарски комплект (каквото и да е това) и цена плс?

# 27
# 28
  • Варна
Ако става въпрос за този на Плей-до е около 40-42лв, има го в Хиполенд, Тойтаун, даже в Кауфланд май съм го виждала.

# 29
Ако става въпрос за този на Плей-до е около 40-42лв, има го в Хиполенд, Тойтаун, даже в Кауфланд май съм го виждала.

И в Метро, но цената мисля, че е около 48лв newsm78 Peace

Общи условия

Активация на акаунт