На пазар във Варна - 12

• 53 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Пред Кауфланд до Мол Варна нямаше сурвакници.Там ли сте ги гледали?Видях обаче вътре като се излиза от Кауфланд направени-5лв,няма ли по-евтини?Тези на Пикадили Парк дали са същите?Благодаря!

Не, пред другия Кауфланд, точно на входа бяха. Това се случва в събота, 18.12. Предполагам и се надявам все още да ги има. Но не съм гледала цените.

# 631
  • Варна
Сурвакници има и пред Пикадили- център. Много са шаренки, с цветни хартии и пуканки, имаше и от дрян, пак с украса, от 3 до 5 лв бяха.

Много кофти това с кражбите, охраната в мола къде е?!  ooooh!

# 632
Има ли някъде от където мога да купя бонбони от белгийски шоколад?  Thinking
И в Пикадили Парк , до Ла Пастария има щанд на Леонидас , много са вкусни , но цените им са  ooooh! , 4 пъти по-високи отколкото в Белгия

# 633
  • Варна

Има ли някъде от където мога да купя бонбони от белгийски шоколад?  Thinking
В Гранд Мол има тези http://www.jeff-de-bruges.com/

# 634
Момичета, къде има магазин за обувки Матстар?

# 635
  • Варна
Кауфланд - Мол Варна и между спирката на №20 на Червения площад и светофара на окръжна болница.

# 636
  • York
Кауфланд - Мол Варна и между спирката на №20 на Червения площад и светофара на окръжна болница.
И на ул. Стефан Стамболов има /втората пресечка зад х-л Черно море в посока Валентина/  Peace

# 637
  • Варна
Да сте виждали някъде музикални коледни картички? В АБВ няма.

# 638
  • ул. "Мечтание"
Да сте виждали някъде музикални коледни картички? В АБВ няма.

Вчера гледах в Кауфланд (не този до мол-а, а другия, не знам как се води).

# 639
Antonia, Ponqkoga, благодаря!

# 640
Къде има хубаво мъжко бельо за по-млад мъж?

# 641
Зависи кой район те интересува, няколко поста по-нагоре писах за едно магазинче в района на Чаталджа има и мъжко бельо, предполагам в Цезар и Клеопатра във Варна мол може да има интересни неща..., мисля че в Гранд Мол също имаше някъде по етажите...

# 642
Зависи кой район те интересува, няколко поста по-нагоре писах за едно магазинче в района на Чаталджа има и мъжко бельо, предполагам в Цезар и Клеопатра във Варна мол може да има интересни неща..., мисля че в Гранд Мол също имаше някъде по етажите...
Района няма значение, обаче цезар и клеопатра не ми харесват Simple Smile искам нещо хубаво за подарък на брат ми, обаче хич не се сещам къде има мъжки неща. Иска ми се комплект някакъв потник и боксерки може би  newsm78

# 643
По Генерал Колев под окръжна болница също има няколко магазина за бельо, включително и мъжко - точно коплекти са боксерки с потник или тениска, но са едноцветни, максимум 2-3 цвята.

# 644
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Района няма значение, обаче цезар и клеопатра не ми харесват Simple Smile искам нещо хубаво за подарък на брат ми, обаче хич не се сещам къде има мъжки неща. Иска ми се комплект някакъв потник и боксерки може би  newsm78
  Има в района над Централна поща.Него каре там е пълно със гаражчета за бельо и чорапи.По принцип на Бохем са хубави нещата.

Общи условия

Активация на акаунт