На пазар във Варна - 12

• 53 084
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, пазете чантите си в гранд мола, когато отивате да пазарите-там вилнее банда, която много умело тараши, а охраната им спи( а може и да са в комбина 50/50 с крадците).

# 691
Не си първата оплакала се, по етажите в мола или долу в Карфур-а?

# 692
Момичета, пазете чантите си в гранд мола, когато отивате да пазарите-там вилнее банда, която много умело тараши, а охраната им спи( а може и да са в комбина 50/50 с крадците).

За съжаление не си само ти писала за това тук. Колко жалко, че трябва да си под напрежение и там.

Момичета, някой знае ли къде може да се намери патица или българска пуйка (замразени или охладени)?????

В Бурлекса на Базар Левски имаше замразени  Peace

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 16:03 от Реа

# 693
Търся си анцуг тип едно времешен адидас. Долницата да е "листовидна" ( извинете ме за тъпото обяснение  Embarassed ) и да е материя като на адидас. Навсякъде някакви грозни модели и гадни материй  ooooh! Ходих в Спорт Депо, там ми се вижда всичко китайско и много скъпо. Идей някакви?

# 694
  • Варна
Реа, днес гледах в магазина на завод Дружба подобни анцузи. Имаше и само долници, и комплекти - от 20 до 40лв. Цветове черно, бяло или бежаво. Като влезеш най-навътре от лявата страна са подредени.

# 695
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АНТОНИА можи ли по подробно да ми обясниш къде точно се намира м-на на завод Дружба.Благодаря!

# 696
АНТОНИА можи ли по подробно да ми обясниш къде точно се намира м-на на завод Дружба.Благодаря!
Уличката отстрани на завода, която води от "8-ми приморски полк" към кметството на район "Приморски".Веднага като завиеш в уличката витрината на магазина се вижда отляво.  Peace Освен, ако няма друг магазин, за който да не зная.  newsm78

# 697
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много благодаря.Утре ще отида дотам и ще пиша.

# 698
Магазина спортен ли е?
Значи уличката която излиза на община "Приморски", нали?

# 699
Да уличката, която излиза на кметство "Приморски" (мисля, че Царевец се казва). 
Там имаше доста странни артикули  по едно време, не знам но едва ли всичко е на з-д Дружба

# 700
  • Варна
Магазина се води на ул."Царевец". Жълтият Ламтурник точно го е обяснила. Над магазина има голяма червена табела "Outlet". Срещу него има магазин за платове. С тези подробни описания няма как да не го откриете.
Реа, не е спортен магазина. Продават изостаналото или върнато ишлеме на завод Дружба. Има дамски, мъжки и детски дрехи различни стилове.

# 701
Благодаря на всички за разяснението. Утре ще проверя и ще споделя.

А анцузи марка BIM  някой знае ли къде се продават?

# 702
  • Варна
Честита Коледа и весело посрещане на Нова Година!!!
Момичета, някой знае ли къде може да се намери патица или българска пуйка (замразени или охладени)?????
В Била имаше български пуйки - поне вчера.

# 703
Много съжалявам, ако са успели да те ушушкат.И на мен ми се случи миналата седмица и предупредих тук.Мен ме обраха в Теранова.За огромно съжаление писах и във ФБ и нищо.Познат от полицията ми каза, че всеки ден продължават да получават по не една и две жалби

# 704
  • София
Много съжалявам, ако са успели да те ушушкат.И на мен ми се случи миналата седмица и предупредих тук.Мен ме обраха в Теранова.За огромно съжаление писах и във ФБ и нищо.Познат от полицията ми каза, че всеки ден продължават да получават по не една и две жалби

по празниците е обичайно за всички места, където се струпва народ. Така че да се внимава навсякъде. Преди време същото беше на Коледния базар в залата. На 31 дек. редовно хората, които се събират на площада изпищяват. Сега са на мода МОЛ-те.

Общи условия

Активация на акаунт